Technion International

Представление

Прочетете официалното описание

Technion - Израелският технологичен институт е водещ център за наука, технологии и приложни изследвания и един от водещите университети за наука и инженерство в света. Technion е публичен университет, основан през 1912 г., това е най-старият университет в Израел. Кампус Technion се намира на връх Кармел в Хайфа, с изглед към Средиземно море.

Университетът предлага уникални научни и инженерни програми за бакалавърски и магистърски програми, преподавани на английски. Институтът е на 1-во място в Digital Education Worldwide (Times Higher Education), класиран на 8-ми университет в света за производство на Нобелови лауреати и 7-ми университет в света за изкуствен интелект (CS Rankings).

Technion е основен източник на иновации и мозъчна сила, която задвижва икономиката. Завършилите Technion представляват 70 процента от високотехнологичната работна сила в Израел. Те създадоха промишлената инфраструктура на Израел, засилиха нейните технологични отбранителни способности и поставиха началото на своите базирани на технологията предприятия. Те спечелиха репутацията на страната като световна "стартираща нация". Разположен в модерен кампус, Технион е дом на изтъкнат преподавател, сред които трима скорошни нобелови лауреати и дълъг списък от знатни възпитаници, включително инженери, учени, лекари, професори и предприемачи. Институтът е признат и за една от водещите предприемачески екосистеми в света и стана шестият член на престижния EuroTech Universites Alliance - мрежа от висши научноизследователски университети, известни със своите научни постижения и жизненоважни иновационни екосистеми.

Technion се намира в Хайфа, третият по големина град в Израел. Той има много ресторанти, плажове и културни обекти, както и мултикултурно население. Хайфа също е дом на някои от най-големите технологични компании в света, включително Apple (единственият център за научноизследователска и развойна дейност извън САЩ), Microsoft, Amazon и др.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International ръководи всички международни академични програми на Technion и подкрепя международните му инициативи и академични споразумения с чуждестранните си партньори по целия свят (наброява повече от 200 университета и изследователски рамки). Той обслужва всички пристигащи и понастоящем записани международни студенти в университета и насърчава тяхната интеграция в общността на Технион като цяло.

Опитайте инженерно съвършенство и иновативно мислене в чужбина

Присъединете се към студенти от повече от 30 държави и изберете от широка гама от съвременни програми за инженерство, наука и предприемачество и иновации. Като част от обучението си в чужбина се подгответе за оживен студентски живот, да живеете в модерни общежития в кампуса, да използвате отличните спортни съоръжения на Technion, да изучавате иврит (по избор) и да участвате във вълнуващи социални и културни дейности.

Академични програми и възможности за научни изследвания на английски език

Разнообразие от акредитирани от Technion академични програми и изследователски възможности, преподавани изцяло на английски език, се предлагат в широк спектър от вълнуващи области. Уникалната комбинация от учени на високо ниво, междудисциплинарни нагласи и практически подход за обучение, улеснени чрез най-добрите преподаватели и най-модерните възможности, прави за обучението опит, който подготвя студентите да се отличат в бъдещата си академична и професионална кариера.

Едно гише за международни студенти

Technion International се грижи за всички международни студентски услуги, включително прием, академична администрация, жилища, консултации, програми за ориентация и друга помощ. Той също така организира културни и социални дейности, които включват пътувания в Израел, поредица от лекции за израелската култура и др.

Изходящи програми за обмен на студенти

Technion International управлява всички съвместни академични партньорства на института, предоставяйки услуги за подпомагане за подпомагане на студентите на Технион, които се записват или учат в програми за обмен на студенти в чужбина.

Възможност за цял живот

Присъединете се към нас за една незабравима възможност да научите нови начини за подход към съвременните инженерни и научни проблеми и предизвикателства в Израел, богата на история и за нейните неизмерими научни постижения, известни още като световната „Startup Nation“.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Места

Хайфа

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Хайфа, Област Хайфа, Израел