Tel-Hai College

Представление

Прочетете официалното описание

Tel-Hai College предлага академични програми за висше и висше образование, които са еднакви с водещите университети в страната и привличат талантливи студенти и изследователи в северната периферия.

Въведение

Tel-Hai College , вдъхновен от духа на основателите на пионерските постижения и предприемачеството, е нарастващ лидер на висшето образование и научните изследвания в северната Галилея на Израел.

Разположен в сърцето на грандиозен пейзаж, Tel-Hai , с уникалния си Галилейски характер, се превърна в център, който привлича превъзходни учени и талантливи млади хора от цял Израел и по света. Tel-Hai , в непосредствена близост до разнообразните екосистеми на долината Хула, земеделските полета и миграционните пътища на птиците по долината на Голямата разлома, крайните общности, разпръснати по летливите северни граници на Израел, определя своята мисия да изследва и генерира ресурсите на региона за създаване на академични и научни среди с глобално значение. Признати през 1996 г. като независима академична институция, Tel-Hai основните водещи области на дисциплина е са здравеопазване, околна среда и биотехнологии. Голяма част от академичната ширина и научна издръжливост на Колежа се дължат на стратегическата му принадлежност към MIGAL - изследователския институт „Галилея“, намиращ се в Кирят Шемона. Tel-Hai е единственият колеж в Израел, който има партньорски изследователски институт.

Мисия

Колежът използва разнообразните природни ресурси на района, за да създаде отлични академични среди и новаторски научни изследвания, които генерират растеж в общностите на Галилея. Tel-Hai привлича талантливи студенти и изключителни преподаватели от Израел и света, използвайки академичната си дейност за стратегическото и икономическо развитие на Галилея.

зрение

Колежът ще служи като академичен и научен ръководител на Галилея, отдаден на академичните постижения, иновациите и пионерския дух на своите основатели.

Стойности

Tel-Hai развива и поддържа култура на сътрудничество, критичен дискурс, любопитство, като постоянно търси нови знания и прозрения. Ръководството на колежа поддържа академичната свобода и свободата на словото на всички индивиди в неговата среда.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Виртуална разходка - Tel-Hai College

Места

Кфар Гилади

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Кфар Гилади, Северен окръг, Израел
Телефон
+972 4 8181785

Програми

Това училище също предлага: