Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В DAYANANDA Сагар УНИВЕРСИТЕТ

Dayananda Сагар институции основана през 60-те години от един такъв мечтател, късно Шри Dayananda Сагар ангажира да предприеме знания на хората, превръща днешните студенти в отговорни граждани и професионални лидери на утрешния ден. Dayananda Сагар университет е създаден със закон на щата Карнатака през 2014 г., построена на този прелестен наследство и вдъхновен от собствените си постижения, които отговарят на нуждите на качеството на висшето образование в тази част на света.

Откриване на наследство

Университетите на голямо наследство по целия свят са безценния принос на някои мечтатели към света. Университетите не произвеждат продукти със специфична употреба и е решена жизнен цикъл. Те споделят и придаване множества от потоци от знания и да се създаде прекрасни човешки същества - научени практикуващи и разпространителите на знания, за да направят света по-добро място да бъде. Тези университети от голямо значение са живели през вековете строителни центрове на знание и големи възпитаници на такива университети.

Горд да бъде част от DSU

DSU е горд член на семейството на Dayananda Сагар институции. Основана от Late Шри Dayananda Сагар в началото на шейсетте години (само с четири студенти), DSI се трансформира в глобално образование мощност къща, разпределени за период от пет кампуса, кетъринг за нуждите на образованието на над 17 000 студенти. Работа под егидата на Махатма Ганди Vidya Peetha тръст в Bengaluru, DSI позволи превръщането на десетки хиляди млади индийски и международни граждани в професионалисти в различни специалности.

Най-добрите в класа съоръжения

Освен нашата високо калибър преподаватели, студенти са дадени предизвикателна академична среда с добре оборудвани лекционни зали, лаборатории, отлични библиотеки и компютърни мрежи съоръжения. DSU също има изключителна инфраструктура за студенти, които притежават страст към спорта и игрите. Съоръженията Хостел, обхващащи културни и развлекателни нужди, да се погрижат и за двете местни и чуждестранни студенти.

Вдъхновен от новатори

Изследователската дейност, иновациите и Инкубационен (спред над 25,000 SFT на индустриални лаборатории за качество) формират ядрото на DSU. Така че не е изненадващо, че DSU предприе следващата логична стъпка: полагане на основите за трансформиране на предприемаческия мечтата на всеки млад индийски и гражданин на света в реалност. Активирането на тази трансформация е активната подкрепа на лидери от индустрията, браншови организации и на специализирани 4 сто хиляди рупии квадратни фута модерен готов за нанасяне в инфраструктура !.

ЗВЕЗДИТЕ PERFORMANCE - отново и отново

Dayananda Sagar институции (DSI) имат последователна оглави академични класациите във всяка една област на знанието сплотена от средата на море от институциите на репутация. Неговите постижения са несравними. В близкото минало, DSI обезпечен 58 редици от Visvesvaraya технологичен университет сред 220 инженерни колегиумите при Карнатака (през 2014 г.).

Различни курсове за различни СТРАСТИ

В началото учебна година 2015-16, Dayananda Сагар университет ще предложи курсове по инженерство, компютърни приложения, науките, изкуствата и управление в Бакалаврите, майстори и нивата докторанти. Подкрепа на академичните дейности са на центрове за върхови постижения в областта на ИКТ, здравеопазването, енергетиката и науките за живота, наред с други бързо развиващи се области на изследване.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Dayananda Sagar University

Курсът е предназначен за подобряване на цялостен личност в завършилите по този начин да им позволяват да успее като професионалисти. BBA програма в Dayananda Сагар универ ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация (BBA)

Курсът е предназначен за подобряване на цялостен личност в завършилите по този начин да им позволяват да успее като професионалисти.

Общ преглед:

BBA програма в Dayananda Сагар университет се стреми да бъде глобален лидер сред B-училища чрез придаване на индустрията и обществото съответното управление на учебната програма.

BBA програма в Dayananda Сагар университет придава най-доброто обучение на бъдещите ефективни мениджъри с модерна смесица от обучението, научните изследвания и промишлеността взаимодействие. Програмата предоставя на компетентен, иновации, ориентирани, етично и интелектуална среда с остър фокус върху лидерството в непрестанно променящия технологично предизвикателство глобалното пазарно място.... [-]

Индия Bengaluru
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Dayananda Sagar University

БМА програма има за цел да даде на студентите ключов познания в областта на компютърните науки и предимно на приложенията на теоретичните знания, покрита по време на прог ... [+]

Бакалавър по Компютърни приложения (БМА)

Департамент по компютърни науки и инженерство предлага динамична еко-система за проучване, изследване и професионална реализация на факултета и студентите. Тя се стреми да младоженеца на своите студенти да бъдат компетентни ИТ специалисти, изследователи и предприемачи.

Общ преглед:

Училището на използване на компютри е създадена, за да подхранват свеж талант в областта на информационните технологии у тях на множество умения, за да изберете една област на интерес в ранна възраст. Секцията е твърдо убеден, че теоретичните познания подкрепена от достатъчно практичен експозиция в дълбочина са необходими, за да отговори на предизвикателствата на тази постоянно променяща се област. Докато светът гледа към Индия за свеж и енергичен талант в областта на ИТ, мисия на министерството е да формира следващото поколение ИТ професионалисти с бетонен фундамент, използваеми умения, заедно с едно докосване на човешки етични ценности ..... [-]

Индия Bengaluru
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Dayananda Sagar University

Департамент по компютърни науки и инженерство предлага динамична еко-система за проучване, изследване и професионална реализация на факултета и студентите. Тя се стреми д ... [+]

Бакалавър по технологии (B.Tech)

Бакалавърската на технологии (B.Tech) при Dayananda Сагар университет се предлага с избор от следните специализации:

1.Computer Science & Engineering

Департамент по компютърни науки и инженерство предлага динамична еко-система за проучване, изследване и професионална реализация на факултета и студентите. Тя се стреми да младоженеца на своите студенти да бъдат компетентни ИТ специалисти, изследователи и предприемачи.... [-]

Индия Bengaluru
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Dayananda Sagar University

Бакалавърската програма Commerce (B.Com) в Dayananda Сагар университет има за цел да се преодолее пропастта между концептуално обучение и практическо приложение, за да се ... [+]

Бакалавър по търговия (B.Com)

Курсът е предназначен за подобряване на цялостен личност в завършилите по този начин да им позволяват да успее като професионалисти.

Общ преглед:

Бакалавърската програма Commerce (B.Com) в Dayananda Сагар университет има за цел да се преодолее пропастта между концептуално обучение и практическо приложение, за да се насажда професионален корпоративен опит.

... [-]
Индия Bengaluru
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски