Kalinga University

Представление

Прочетете официалното описание

За Калинга

Kalinga University , водеща институция за преподаване и научни изследвания в страната, е създаден по силата на Закона за частните университети в Чхатисгарх (Създаване и операции) от 2005 г. и съгласно раздел 2 (е) от Закона за UGC от 1956 г.

Вашите академични изследвания ще бъдат предизвикателство. Ние предлагаме най-висококачествен академичен опит и очакваме да превъзмогнете с акцент върху оригиналността. Нашите изключителни и отзивчиви услуги за поддръжка ще Ви бъдат активно достъпни още от началото на прехода към университетския живот до края на Вашата степен.

Нашите академични стандарти са високи. Нашият славен листен кампус, който е, безспорно, несравним в страната, осигурява фона на ежедневния ви живот и обучение. Програмите на университета се фокусират върху изграждане на дълбоко разбиране, капацитет за интердисциплинарно обучение и научни изследвания, аналитични умения, критично мислене и комуникация в атмосфера на академична свобода и почтеност.

Мисия

Основната цел на Kalinga University е да осигури среда за обучение, в която преподавателите, персоналът и студентите могат да откриват, критично изследват, съхраняват и предават знанията, мъдростта и ценностите, които ще осигурят оцеляването на бъдещите поколения и ще подобрят качеството на живот за всички , Университетът се стреми да помогне на учениците да развият разбиране и оценка за сложните културни и физически светове, в които живеят, и да реализират най-високия си потенциал за интелектуално, физическо и човешко развитие.

зрение

Kalinga University има за цел да бъде забележителна институция за развитие на таланти и създаване на знания за жизнеспособно и приобщаващо общество.

Защо Kalinga University ?

инфраструктура

 • Разпрострял се на 35 Acres wi-fi кампуса
 • Добре оборудвани ИТ, инженеринг, наука, лаборатории за компютърни науки
 • Добре запазена библиотека
 • Мултимедийни класни стаи
 • Просторно място за паркиране
 • Общежитие
 • Отделни общи стаи за момичета и момчета

Учебни съоръжения

 • Столова
 • На закрито и на открито
 • Академична информация за уеб и мобилни устройства
 • Университетски транспорт128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Отвъд класната стая

Към холистичен растеж - Отиваме в университета не само за получаване на степен. Става дума за пробване на нови неща и за усвояване на нови умения.

KU вярва в цялостния растеж на своите студенти. Той предлага безбройни извънкласни съоръжения и предлага разнообразни платформи за учениците да учат, практикуват, забавляват, да се наслаждават, да изпълняват, да се конкурират и да използват плодотворно своето време. В Калинга обучението е разговор, а не просто лекция. Вашият университетски опит включва много повече от вашата степен.

Ние предлагаме много възможности да развием умения и да приемем нови преживявания и предизвикателства извън вашия курс. Учениците могат да участват в групи, общества и доброволчески дейности, за да се забавляват, да постигнат нещо и да направят разлика. Има и допълнителни ползи за присъединяване към групи и доброволчество, много от които могат да подобрят автобиографията ви. Опитът, който допълва академичното ви обучение, ще добави стойност към вашите академични постижения, ще повиши шансовете ви за работа и ще развиете умения, които ще бъдат полезни през целия ви живот.

Предимство Калинга

Животът и ученето са тясно преплетени в Калинга. Съвместните дейности, представления, конференции, семинари, спортни събития са неразделна част от живота на учениците. Ние предоставяме на студентите несравнима свобода да прекосят границите на отделите и да открият интелектуална и лична страст. Творческото мислене, решаването на проблеми и изследванията са централни за академичните програми.

Ние работим съвместно, за да гарантираме, че всеки студент има възможно най-доброто образование и ние предприемаме непрекъснати инициативи и осигуряваме ресурси, които обогатяват академичния опит на студентите в Калинга, насърчавайки разнообразието, подготвяйки лидери и позиционирайки Калинга на преден план на иновациите в университетското образование.

Ние прокарваме границите на знанието

 • Ние оформяме бъдещето: Ние предлагаме много възможности да развием умения и да приемем нови преживявания и предизвикателства извън вашия курс, за да ви подготвим за индустрията. Тук ще получите изключителен учебен опит.
 • Ние предлагаме най-доброто обучение: Лекциите са мястото, където ще слушате експерти, които споделят своите знания и открития в предизвикателни и провокиращи мисли начини. Като студент на KU, вие ще бъдете част от академичния елит и ще се поучите от водещи експерти. Вашите изследвания ще бъдат предизвикателни и вдъхновяващи. Нашите способности гарантират, че ученето е разговор, а не просто лекция.
 • Ние предлагаме възможности за най-добрите умове: Ние приветстваме студенти от голямо разнообразие от социални и културни среди и вярваме в насърчаването на оригинални мислители, подхранващи и стимулиращи любознателните умове, за да създадат студенти с иновативни идеи, перспективи и подходи.

Места

Найя Райпур

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Найя Райпур, Чатисгарх, Индия