The National Management School

Представление

Прочетете официалното описание

Националното училище за управление стартира в Индия, от група преподаватели от различни университети в САЩ, които желаят да предлагат American качеството на висшето образование в ИндияВ достъпни такси. НДСВ започна с намерение за предоставяне на управлението на образованието. Впоследствие са добавени други програми, а днес на Националното училище Management е иноватор в предоставянето на американски стил висшето образование в Индия, както на нивата студенти и.

НДСВ предлага американски ергени степен програма за 2 + 2 в Индия и е първият по рода си! 2 години са прекарани в Индия, а след това прехвърляне на ВСЯКАКВИ училище в САЩ за оставащия 2. 2 + 2 American бакалавърска степен се предлага в Индия от Националното училище за управление, в сътрудничество с Broward College, Флорида.

Предимства на Степен програма American бакалавърска 2 + 2:

Проучване на две години в Индия преди смяната на чуждестранния университет Спестете до 40% от стойността на една американска бакалавърска степен Вземи гарантиран допускане в Флорида държавните университети * Влез в програмата Honors, и да се подобри шансовете си за получаване на най-добрите университети в света American-квалифициран преподавателски факултет - американското образование в Индия

Силата на училището е взаимоотношенията NMS има с американски университети и широка мрежа от преподаватели.

НДСВ е със седалище в Ченай, Индия. Ние също имаме кампус в Мумбай - The Националното училище Management - West Campus.

Места

Ченай

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Ченай, Тамил Наду, Индия

Форт Лодердейл

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати