Triatma Mulya Stenden

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Stenden University

Акредитирани холандски BBA Degrees (Холандски образование се нарежда сред най-добрите в света)

Платени стажове (Worldwide, например; САЩ, ОАЕ, пътнически кораби), обикновено води до незабавна работа

8 Stenden кампуса в 5 държави, учи една година в Холандия

Международната студенти и персонал, личен треньор и кариерно развитие

Мисия

Разгръщане на потенциала на учениците, персонала и околните общини

Зрение

Сервиране, за да направи по-добър свят

Stenden

Нашата цел е да се развият млади специалисти да станат автентични лидери и решават проблеми, готови да вземат участие в международна среда и тържища бързо се променя. Лично ръководство и силен фокус върху практическото обучение, играят важна роля в учебните програми, предлагани в Stenden. Освен това ще се даде много възможности да се развиват като физическо лице, е в състояние да получите най-доброто от себе си и да разширите своя хоризонт.

Stenden University Бали е създадена през 2009 г. и е част от Stenden Университет за приложни науки, холандски обществена институция с над 100 годишен опит в областта на образованието, което се превърна в глобален университет с повече от 11000 студенти с повече от 100 различни националности през неговите кампуси в Бали, Холандия, Южна Африка, Катар и Тайланд. Нашата глобална мрежа дава много възможности да се учат части от програмата в чужбина, за да разширите своя хоризонт. В Stenden University Бали всички предмети се преподават на английски език от преподаватели от различни части на света. Нашите студенти представляват смесица от националности, създавайки истински мултикултурна проучване среда.

12 причини за вземане на Stenden University Бали "Вашият избор" на Международния висше образование!

Проучване една година в Холандия Проучване в Бали - не на Индонезия. 1 туристическа дестинация Достъпни такса за обучение Safe & настаняване на достъпни цени качество близо до кампуса Холандската програма (преподава изцяло на английски) Високо качество практическа учебна среда (например; Alila хотели и курорти) Акредитирана Холандски BBA степен (Холандски образование се нарежда сред най-добрите в света) Лична коучинг и кариерно развитие Платени стажове (Worldwide, например, САЩ, ОАЕ, круизни кораби), обикновено водят до незабавна работа 8 Stenden кампуса обекти в 5 различни страни Международните студенти и персонал Иновативна концепция учене проблем основава

Campus и съоръжения

Кампусът на Stenden University Bali се намира в южната част на острова, основната област на туризма, където може да се намери по-голямата част на хотели, ресторанти и магазини. Кампусът е разположен в тих район на Dalung, в квартал, където са разположени много образователни институции. Плажовете на Seminyak и Кангу са само на 20 до 30 минути път с кола от кампуса. В кампуса ще бъдете посрещнати в приятна, професионално изследване на околната среда с приятелска, семейна атмосфера. Базирана в Бали, не само дава възможност да учат в един от най-популярните туристически дестинации по целия свят, но също така предлага вдъхновяваща среда, със своята зашеметяваща природа и уникална индуски религия. От началото на тази, Бали е смятан за един от най-приветливи места, които ще изпитат и е сравнително безопасно и достъпно място за живеене.

Stenden University Bali разполага с всички удобства на състоянието на най-съвременните нуждаете за професионално обучение:

Auditorium; класни стаи Конферентна зала (PBL стаи) Компютърна зала Библиотека (и цифрова библиотека) Дегустационната лаборатория Извън салон; Столова Медитацията стая

Всички стаи са климатизирани и има безжичен интернет в целия кампус. Нашите студенти и персонал представляват смесица от националности, създавайки истински мултикултурна проучване среда.

Student Life

Докато учи в Stenden, защо не разширите своя опит и да развият уменията си, като се присъедини към нашите извънкласни дейности? Стани член на представител Съвета на Student и развиват своите организационни и лидерски умения и организира всички видове дейности за вашите състуденти (партии, футзал, екскурзии и т.н.). Или, ако ти харесва да участва в маркетинг и комуникация, защо не се присъедините към екипа на Stenden Promotion, че помага на отдел Маркетинг в насърчаването на Stenden чрез изложения и събития. Включете се в нашата международна студент и служители на Общността, която има над 15 различни националности!

Старт седмично проучване

За новите нашите студенти ние организираме Start седмично проучване. Това е една седмица въведение да се опознаем своите състуденти, кампуса и образователни методи; като се присъедини към всички видове забавни тийм-билдинг дейности, fieldtrips и работилници. Седмицата на въвеждане започва една седмица преди началото на програмата, така че се уверете, че сте пристигнали в Бали по време, за да не пропуснете тази чудесна възможност! Все още няма допълнителни разходи.

Места

Денпасар

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Денпасар, Бали, Индонезия