Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Представление

Прочетете официалното описание

Индонезия Международен институт за науките за живота (i3L) е международна институция за висше образование се фокусира в живота науката с шест учебни програми, като основна своя стълба, а именно Биомедицина, биоинформатиката, Bioentrepreneurship, биотехнологиите, Хранителни наукиИ Хранителни технологии. i3L също има сателитна изследвания и авансови лабораторни съоръжения, където студентите могат да извършат тяхната задача лабораторна дейност или участват в научноизследователска дейност. Подкрепа от тройни спирали концепция, която участва академичните среди, научните изследвания и промишлеността сътрудничество създава уникалност точка на i3L като водеща международна институция живота науката в Индонезия. i3L се намира в Джакарта, Столицата на Индонезия, Вицове и с най-високо национално и международно преподаватели и служители, i3L може да подкрепи международните студенти да извършват своята бакалавърска програма, стаж или лятна стажантска програма и може да допринесе за дейностите по обучение и устойчивостта на програмата.

i3L има силен акцент върху аспектите на изпълнението на нови умения, знания, бизнес-създаване и това е компетентност, ангажираност на учениците в реални житейски международни изследователски проекти, пътища за търговия, научни изследвания и иновации, излагане на студенти и екскурзия до индустриите, езиковото обучение и култура и качество на житейски опит между другите.

10 причини, поради които трябва да се присъедини i3L

Най-високо качество Learning Environment - специално конструиран класни стаи, лаборатории и изследователски центрове, всички оборудвани със световна класа състоянието на най-съвременните съоръжения, които са уникални в региона. Research Leadership - факултет i3L има повече публикации и цитати, отколкото всеки друг изследователски център от всякакъв вид в Индонезия. Топ Академик партньорства - i3L студентите могат да отидат за занималня в чужбина програми и да участват в изследователско сътрудничество с връстниците си в водещите природните науки университети в международен план. Предприемачество и иновации Focus - Нововъведение фокусиране е вградена във всички части на един i3L образование и студентите се насърчават да оспори конвенционалната мъдрост и да участват във формулирането на нови идеи. i3L Science Park - The Science Park i3L свързва талантливи студенти с експертни съвети и източници на капитал, за да им се даде възможност за успешно предприемачество. Интернационализация - i3L има най-голям брой чуждестранни преподаватели, академични партньорства и изследователско сътрудничество в Индонезия. Industrial интеграция - Всички ученици в i3L участват в реални производствени проекти като част от образованието си. Global перспективите за професионална кариера - Студентите имат уникална възможност за международно позициониране кариера чрез глобално свързана кариерен център i3L му. Персонализирани педагогически подход - Студентите в i3L взаимодействат с нашата най-качествени преподаватели в персонализирани класни стаи и да използват най-новите педагогически подходи, включително смесеното обучение и в световен мащаб, свързани класни стаи. Холистичният Learning - Студентите в i3L се включат в изграждането на умения и извън класната стая чрез извънкласни дейности, които включват обсъждат и диалектиката, вход обществения ред, както и различни лекции по международни лидери мисъл.

За Индонезия и Джакарта Приказна Индонезия

Индонезия е най-голямата държава в Югоизточна Азия. Като развиваща се страна, Индонезия има над 250 милиона жители. Като най-големият архипелаг в света с повече от 17,508 острови и Индонезия разполага с една от най-дългите брегови линии в света с редица плажове и островни курорти.

Индонезия се състои от най-малко 300 етнически групи, разпределени за период от 1800000кв. км площ от 6000 населени острови. Това създава културното многообразие, което допълнително усложнява от хиндуистки, будистки, ислямска и европейски колониална влияния.

Индонезия е дом на богата гама от начина на живот, вариращи от ултра селските райони в близост хармония с природни елементи в супер модерен сравнима с всички големи градове в света.

Трансформацията на индонезийския икономика:

Индонезия е изправена пред една вълнуваща и предизвикателна трансформация на икономиката си 2015 - регионална икономическа интеграция през 2015 г. (The ASEAN икономическа общност)

Индонезия Днес 2030

Световно стопанство Класиране 16-ти 7-ми

Консумирането Class 45 милиона 135 Million

Население в градовете / БВП 53% / 74% 71% / 86%

Квалифицирани работници 55 Million 113 Million

Възможности Пазар $ 0,5 трилиона $ 1,8 трилиона

Vibrant Джакарта - Индонезия национално и Business Capital Добре дошли в нашата вълнуваща мега-град! Като запазва много културни интереси уникален за нашия град и Индонезия, Джакарта е разтегнат космополитен град, който предлага по-култура, развлечения, пазаруване, разглеждане на забележителности и от всички други места в Индонезия. Простира се върху площ от над 650 sq.km (410 кв мили).

Икономиката е силно зависима от финансови услуги, търговия и производство. През 2009 г. 13% от населението е имал доход на глава от населението в повече от US $ 10 000 (Rp 108 милиона). Официално Джакарта не е град, а по-скоро една провинция със специален статут като столица на Индонезия. Той се прилага много като всяка друга индонезийската провинция.

Места

Бандунг

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Бандунг, Западна Ява, Индонезия
Телефон
+62 21 29567888

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия