Code Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Започнете кариерата си днес с нашия университетски кредитен лагер. 88% от нашите възпитаници се наемат в рамките на 6 месеца.

Мислите ли за промяна в кариерата?

Стъпка 1: Кодирането за вас?

Вземете нашето безплатно 5 Day Coding Challenge - само един час от видео-базирана теория и практическо обучение всеки ден. Ние ще Ви подкрепим чрез нашата група във Фейсбук и с практическо наставничество.

Стъпка 2: Получете квалификация

Нашите специализирани, структурирани срокове означават, че можете да се посветите на редовно обучение или ако работите, имате до 60 седмици, за да завършите курса. Нашата поддръжка от страна на студентите ще Ви предложи помощ, от която се нуждаете, за да останете на пистата и да постигнете целите си.

Стъпка 3: Вземете мечтаната си работа

Възползвайте се от нашите близки връзки с технологични работодатели, за да планирате следващата си стъпка. Ще ви дадем постоянна подкрепа, съвети и уроци, след като завършите.

Защо да изберем Code Institute ?

1. Университет с кредитна оценка

Ще получите диплома за разработване на софтуер, която се оценява от Edinburgh Napier University, когато завършите. Ние сме единственият университетски кредитен лагер за кодиране в Европа.

2. Доказани резултати

88% от завършилите са заети в рамките на 6 месеца. Нашите курсове са създадени, за да стартират вашата кариера и да ви помогнат да разберете мечтаната си работа като предприемач.

3. Светещи ревюта

„ Code Institute катализираше кариерата ми.“ Андрес Кореа „Едно от най-добрите решения, които някога съм правил.“ Патрик Монкс

4. Кариерна готовност

Всичко е съобразено с повишаване на пригодността за заетост, включително създаване на мрежови уебинари с работодатели и валидиране на нашите технологии и езици от страна на консултативния съвет на индустрията.

5. Подходящ за начинаещи

Няма опит за кодиране? Нашият встъпителен модул Stream Zero ще ви предостави знанията, от които се нуждаете, за да се справите на земята, когато стартирате курса.

6. Гъвкаво учене

Проучете се по време и място, което ви подхожда. Нашият индивидуален подход означава, че можете да се посветите на пълно или непълно работно време. Нашата поддръжка от страна на студентите ще ви помогне да останете на пистата и да постигнете целите си в кариерата в рамките на договорена времева рамка.

Места

Черен камък

Address
1st Floor, Block 8 Blackrock Business Park, Carysfort Ave
Черен камък, Окръг Дъблин, Република Ирландия

Програми

Това училище също предлага: