Independent College Dublin

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете нас

Може да имате много възможности за избор пред вас, но преди да решите къде да отида, за да завършите бакалавърска, аспирантите, професионална квалификация, тук са някои от причините, поради които трябва да изберете Independent College Dublin:

Тъй като ние се ангажираме с високи академични постижения

Ние сме решени да осигурят на всички наши студенти с награждаване, професионална, и кариера-фокусирани образование на най-високо качество. Нашите преподаватели са ангажирани с поддържането на високи академични постижения не само чрез великото учение, а чрез лична, индивидуална подкрепа.

Защото нашето обучение е на висота

Нашите преподаватели и възпитатели са сред най-уважаваните учени в своите области. Размерите на класовете са малки, така че всеки може да допринесе за дебат и дискусия и никой няма да остане назад.

Защото нашите резултати са едни от най-добрите в страната

Студентите в Independent College Dublin са постигнали някои изключителни резултати. Например, нашият курс Правното общество FE1 Prep се превърна в най-голямата и най-успешната в Ирландия, произвеждащи 28 индивидуални първите поставени награди и победителите от Овъренд ученият за високите оценки през последните 5 години (2009/2010/2011/2012/2013) ,

Тъй като ние сме в сърцето на оживения център на града

Independent College Dublin е идеалното място за студентския живот в Дъблин: ние сме точно в самия център на града, заобиколен от културни, академични и развлекателни атракции. Кампуса на колежа има 22 лекционни зали в цялата 28000 кв метра на преподаване пространство.

Защото това е идеална среда за обучение

Нашите помещения за лекции са специално разработени, за да предложим най-добрите в комфорт, стил и технологии: всички те са климатизирани и разполагат с безжичен високоскоростен интернет и създаване на мрежи за достъп, заедно с най-новата презентация и видео-конферентна техника.

Защото вашата квалификация ще бъде международно призната

Самостоятелни колеж Дъблин програми са утвърдени по най-високите стандарти, така и на международно. Вашата нова квалификация щандове за академични постижения, но и по-дълбоко разбиране на вашия обект от практическа гледна точка и това се оценява високо във вашата област.

Защото ще се насладите на времето си тук

Каквато и да е предмет и квалификация, за да изберете, ние ви обещавам, че ще има един интересен и провокиращ размисли живот опит, в която ще се радваме на всеки клас. Вашият студентския живот ще бъде обогатена не само от колегията и на курса, но с нови приятели, колеги и прекрасен град.

Бизнес факултет The Independent College Dublin в

Бизнес факултет The Independent College Dublin в е посветена на предоставянето на най-високо качество на образованието и обучението, за да се даде възможност на учениците да отговорят на предизвикателствата на бързо променящия се и все по-глобализиращ се свят на бизнеса. Студентите, на които се предлага увеличаване на гамата от акредитирани програми за развитие Студенти, докторанти и продължаващо професионално които са предназначени да отговорят на настоящите и бъдещите академични и професионални нужди на съвременния бизнес и живеене.

Тези програми са предназначени да осигурят гъвкав достъп на студентите и на професионални бизнес хора, които искат да се създаде здрава основа в бизнес науки области, или които искат да подобрят своите възможности за професионално развитие и специфични бизнес умения чрез достъп до най-теорията до актуална и практика в избраните от тях области на бизнеса.

Нашите бизнес курсове са до голяма степен се предлагат в нашия добре обзаведени помещения в центъра на Дъблин, в оживен, приятелски, прогресивно и космополитна среда. В допълнение към високи академични стандарти и значение, което отдаваме голямо значение на благосъстоянието на студентите, както и гарантиране на лично ниво, че всички, които учат при нас се получи максимална стойност от учебния опит.

А броят на нашите програми са разглеждано в светлината на професионалните изисквания за акредитация и освобождаване и нашата Masters рамка на квалификациите предлага възможност да спечелят организираха следдипломни квалификации с темпо, подходящо за всеки отделен обучаем.

Докато нашето обучение и преподаване подчертава важността на разбирането на теорията на Бизнес науки като дисциплина, нашите бизнес курсове в основата на това със значително използване на действие в центъра на обучението чрез преживяване, "истинския живот" казуси, проекти за обучение на екипи, и индивидуално "на живо "изследователски проекти, съобразени с индивидуалното кариерно развитие.

Програмите в рамките на Бизнес факултета се допълват от редица допълнителни специални програми, които са предназначени за настаняване на нуждите на конкретен бизнес и търговски сектори МСП, и други в частния или публичния сектор. Щастливи сме да обсъдим конкретните области на предоставяне на специално предназначение директно с въвеждане в експлоатация на клиентите.

Места

Дъблин

Independent College Dublin

Address
Independent College Dublin The Steelworks Foley Street Dublin 1
Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия
Телефон
+353 1 672 5058