La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Представление

Прочетете официалното описание

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL е международен университетски център с повече от стогодишна история, посветен на интегралната формация на хората. Ние основаваме членове на университета Рамон Llull, първият частен университет с нестопанска цел в Каталония.

Структурирани около пет области на знанието, ИКТ инженеринг и технологии, информатика, архитектура и строителство, мениджмънт и изкуство, дизайн и технологии, ние работим с мисията на обучение на професионалисти със стойност, способни да допринесат положително за развитието на по-справедлив и устойчив.

Нашият кампус е интегрално пространство, дефинирано от неговото ядро ​​за обучение и изследвания, в което се намира и La Salle Technova Barcelona, ​​парк за бизнес инкубации, който улеснява връзката между академичния и бизнес света, и серия на съоръжения, които насърчават университетския живот, като резиденция, спортни съоръжения, лаборатории и пространства за развитие на различни дейности, насърчавани от самите студенти.

В тази среда ние обединяваме цялата образователна общност. Ние сме международен университетски кампус, гаранция и референция, признати за обучение на хора, които се добавят. Гордеем се с нашата международна мрежа от възпитаници, които винаги са признати за професионални постижения, както и за своето силно социално призвание.

Искам навигацията ви през този уебсайт да ви позволи да откриете всичко, което търсите. Вратите на нашия кампус са винаги отворени.

Добре дошли в La Salle Campus Barcelona - URL.

Хосеп М. Сантос

Генерален директор

Запознайте се с нас

La Salle е институция с над 300-годишна история и широко международно присъствие. Ние сме пионери в предлагането на проучвания, които са адаптирани по всяко време към нуждите на пазара и обществото. Ние сме ангажирани с качествено обучение и ценности за младите хора в бъдещето, защото хората са над всичко.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Мисия и ценности

Ние сме международен, междукултурен и междурелигиозен, гаранционен и референтен университетски кампус, признат за обучение на хора, които се издигат. Ние предоставяме на нашите студенти задълбочен разследващ капацитет и необходимите основи за справяне с различните и най-съвременни технологии.

Професионалисти за компании и за обществото

Най-важното е хората. Ние комбинираме етиката, ценностите и техническото обучение, за да посрещнем предизвикателствата на бъдещето.

Мисията на Барселона La Salle Campus в Барселона е да предлага висококачествено и високо ниво на обучение в глобална рамка. Нашата цел е да предоставим на студентите знанията, уменията и опита, необходими, за да бъдат високо ефективни в развитието на тяхната професионална кариера.

В La Salle Campus Barcelona ние обучаваме професионалисти с висок етичен ангажимент и с ценностите, необходими, за да бъдат иновативни, знаят как да се адаптират към промените и да водят трансформациите на едно общество в непрекъснато развитие. Всички наши дейности за преподаване, изследвания и трансфер на знания са свързани, за да разработим солиден и всеобхватен житейски проект.

Основните цели на нашия университетски център са:

  • Прехвърлете знания на учениците, които се присъединяват към нашите образователни програми.
  • Прехвърляне на човешкия капитал в обществото чрез включване на нашите завършили в организации.
  • Прехвърлете най-новите постижения в технологиите, за да създадете стойност там, където са полезни и необходими.
  • Трансферни компании, създадени в Парка за технологични и бизнес иновации, за да допринесат за развитието на бизнес тъканта.

La Salle в цифри

Над 4000 студенти се записаха. 25% от студентите с международен произход. 75 100 м2 инфраструктура за обучение, употреба и услуги на открито.

  • 77 държави
  • +1,000 училища
  • 60 университетски центъра
  • +85 000 учители
  • +1,000,000 студенти

Места

Барселона

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 93 29 02 416