C3S Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) е частно бизнес училище, основано през 2014 г. и регистрирано в Министерството на образованието на Испания. Центърът е акредитиран за предоставяне на академични курсове, включително дипломи и езикови програми, разработени в партньорство с висши университети.

Ако търсите най-доброто бизнес училище в Барселона Испания, C3S е този . Ние предлагаме разнообразни MBA програми в Испания. Можете да се запишете в една от нашите MBA програми според вашите изисквания.

C3S е Международно бизнес училище в Барселона и ние предлагаме различни програми освен MBA като дипломи, корпоративни програми и езикови курсове. Получаването на MBA Барселона от нашето училище може да подобри вашето резюме, а също и да ви помогне да подобрите вашите перспективи. Ще бъдете щастливи, че направихте MBA от нашия колеж, тъй като смятате да развиете нови умения, освен да получите степента, която обичате.

Ние се стремим да предложим отлични постижения на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да придобият иновативни университетски степени в нашия кампус в сърцето на Барселона. Ние предоставяме многобройни ползи и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното многообразие и иновативните стилове на преподаване.125788_C3S02.jpg

C3S е обучителният център за меки, работоспособни умения и е точното място да направим диплома или да научим език, тъй като имаме факултети от световна класа. Студентите имат достъп до C3S E-ресурси, които ще им помогнат да подобрят своите знания и умения.

Печелете, докато се учите. Ще станеш готов за работа, когато учиш в нашия университет. Ние също така помагаме на нашите студенти с платен стаж. 50 партньори за настаняване работят с нас, за да направят това възможно. Великобритания степен. Безплатна оценка!

С индустриални посещения и учебни пътувания студентите ще станат умни да разбират понятията, които ще научат в класа и от книгите.125789_C3S01.jpg

Защо C3S

1. Академици

Основните методи на преподаване и учене в C3S включват лекции в класната стая, семинари и уроци, практическо обучение, теренни екскурзии, проекти и обучение чрез научни изследвания.
Нашите преподаватели са не само иновативни мислители и опитни преподаватели, но и са мениджъри на промени в своята област на експертиза. Нашите операции се управляват от високо компетентен и всеотдаен академичен и административен персонал.

2. Подкрепа за ученици

C3S предоставя на студентите и бъдещите студенти насоки, ресурси и подкрепа за справяне с различни въпроси за настаняване, имиграция и академични въпроси.
Нашите Услуги за подпомагане на студенти са активен екип, който ще ви преведе през всички стъпки от вашата кариера.

3. Глобален опит

C3S е най-високо класираното бизнес училище с глобална перспектива. Нашите студенти учат от нашите академични предложения, като същевременно се забавляват чудесно с нашите културни дейности.
Тази перфектна смес вдъхновява проницателно самосъзнание, засилва критичното мислене и насърчава социалното участие. Тук в C3S подготвяме нашите студенти да бъдат основни играчи на световната сцена.

4. Международна акредитация

Ние разбираме важността не само да имаме международна акредитация, но и да изградим партньорства с други единомислещи организации от цял свят.
Тези взаимоотношения ни позволяват да предоставим допълнително разнообразие в нашите предложения и разбиране на това какво означава „реалният свят“ във всички краища на земното кълбо.

Нашата мисия е да превърнем C3S Business School в приобщаващо, разнообразно, иновативно и конкурентоспособно бизнес училище.

Елате при нас в C3S Business School !

Места

Барселона

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Барселона, Каталония, Испания