Прочетете официалното описание

CIS - Колеж за международни изследвания е основан през 1981 г., американски университет, разположен в самото сърце на Мадрид в една от най-красивите части на града. Нашата сграда е лесно достъпна и в изключително безопасна зона. Ние се гордеем с това, че предлагаме на европейските студенти американско висше образование по-близо до дома, колкото и ние, като предлагаме на американците точно това, с което са свикнали, само тук в Испания.

CIS-Endicott е необичайно сплотена учебна общност, която често се описва като "голямо семейство". Администраторите и преподавателите правят всичко възможно, за да гарантират, че нашите ученици са удобни, тъй като ние ги насочваме през това, което в крайна сметка ще бъде едно от най-големите събития от техния живот в изключително международна среда - в много случаи в чужда страна. Всеки член на нашия екип и факултет в CIS-Endicott живее и учи в чужбина, така че ние разбираме нуждите на нашите неспански студенти, които правят Мадрид временния им дом, както и нуждите на нашите испански студенти, които в крайна сметка ще завършат до Бакалавърска степен другаде.

Предимства на американската система

Американската система за висше образование се прилага по целия свят в едни от най-добрите и най-успешни институции на планетата.

Основните предимства на “Американската система” са следните:

 • По-нисък риск от академичен провал. Тъй като младите хора рядко знаят със 100% сигурност какво искат да правят след десет години, от учениците не се изисква да бъдат заключвани в една област на обучение, в някои случаи, още в годината на гимназията. Всъщност студентите дори не са задължени да избират окончателно при започване на колеж. Учениците се насърчават да избират фокус или майор, но със сигурност не са наказани, ако променят мнението си през първите две години от обучението си, които най-често включват изисквания за общо образование, които са почти универсални за всички образователни програми. До третата година от учениците се изисква да вземат решение, но след това учениците от третата година обикновено са в по-добра позиция да направят такова решение.
 • Много е лесно да се променят образователните програми, тъй като общите курсове, които се изискват във всички специалности, предлагани в CIS-Endicott, остават последователни, независимо дали ученикът учи бизнес или журналистика. По същия начин, ако студентите се променят от бизнес към журналистика, бизнес курсовете отговарят на свободните избори, включени в общата курсова работа. Това наистина е най-гъвкавата система в света и ние вярваме, че младите ученици се нуждаят от време и свобода, за да открият кои са те, вместо да бъдат академично заключени в нещо, за което един ден могат да съжаляват и да се възмущават.
 • Кредитната система е последователна сред американските колежи и университети по света, така че прехвърлянето също е сравнително просто.
 • Студентите организират и проектират свой собствен график на курса под надзора и ръководството на нашите опитни декани.
 • Тя се основава повече на практическото приложение на понятията, отколкото на теорията. Ние дълбоко вярваме, че учениците се учат по-добре, като всъщност правят това, което изучават, отколкото просто като се опитват да запомнят данните. Данните са важни, но трябва да има по-малко абстрактен начин на мислене, за да се гарантира, че информацията е наистина научена.
 • Има седмични задачи, така че ученето се извършва ежедневно, а не в края на семестъра за изпити. Развиването на умения за учене по този начин се превръща в доживотен актив.
 • Непрекъснатото оценяване благоприятства последователността и насърчава учениците да правят най-доброто от себе си, дори и да изпълняват по-лошо от очакваното на изпит или проект, тъй като имат много възможности да демонстрират своите знания и способности.
 • Студентите са мотивирани от много краткосрочни цели, както и от това, че са отговорни за собствения си график и работно натоварване.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Академичен партньор: Endicott College

От 1995 г., CIS - Колежът за международни изследвания работи в тясно сътрудничество с нашия академичен партньор, Endicott College , партньорство, което позволява на студенти, записани в ОНД, да получават кредити от Endicott College. Всяка година 40% от нашите студенти, които търсят пълна степен, се прехвърлят в колежа на Endicott College в красива Бевърли, Масачузетс, за да завършат последните две години от бакалавърската си степен.

След завършване на първите си две години в CIS-Endicott Madrid , студентите получават възможност да кандидатстват за трансфер в някой американски университет в света, за да завършат образователната си степен, да останат при нас за определени програми или да се прехвърлят директно в Endicott College в Масачузетс , както логично правят много от нашите ученици.

Интересни факти за Endicott:

 • Основана през 1939 година.
 • Намира се на около 30 минути от Бостън, Масачузетс.
 • Повече от 2400 студенти посещават всяка година.
 • Голям американски кампус със собствени плажове, кафенета, фитнес зали, кабинети, трапезарии, студентски домове, спортни площадки, магазини и всичко, което един студент би могъл да се нуждае от училище. Това е сравнимо с живота в малък град.
 • Американската атмосфера в университета.
 • Много безопасен кампус за чуждестранни и национални студенти.

Един от 25-те регионални университета в Северна (увеличение от # 34 през 2018 г.)

Преобладаващото мнозинство (95%) от студенти от ОНД, които в крайна сметка са завършили Колеж по Ендикот в Масачузетс, ни казват, че опитът е бил както академично, така и лично обогатяващ и че те силно препоръчват Колежът Endicott.

акредитация

През 1995 г. Колежът за международни изследвания и колежът Endicott влезе в споразумение за членство, при което студенти от ОНД, които са записани в академичните програми на Endicott College, получават кредит от Endicott College, който може да бъде прехвърлен в колеж или университет в САЩ.

Endicott College (Масачузетс, САЩ) е акредитиран от Асоциацията на училищата и колежите в Нова Англия (NEASC).

CIS е разрешена от Общността на Мадрид като чуждестранен университет в Испания (BOCM 6 април 1998 г.).

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

CIS Endicott International

Маркетинговата комуникация е програма, състояща се от курсове в областта на маркетинга и комуникациите, с 126 необходими кредити за бакалавърска степен, 65 от които са за ... [+]

Чрез курсовата си работа студентите, осъществяващи комуникации, изследват многото начини, по които медиите влияят на индивида и обществото, на местно и международно ниво. Студентите получават солидна академична подготовка, която насърчава уменията за писане и критично мислене, както и теоретични и приложни знания. Стажовете са неразделна част от учебната програма. Чрез реалния трудов опит по време на програмата учениците са по-добре подготвени за бъдещите си професии. Възможни стажантски роли включват тези в киното, телевизията и радиопроизводството, рекламните и маркетингови дейности, както и писмено и онлайн производство на печатни материали - плюс много повече.... [-]

Испания Мадридска общност
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
CIS Endicott International

Управление на бизнеса е програма, която изисква 126 кредита за бакалавърска степен, 65 от които са завършени през първите две години. Самата програма предлага на студенти ... [+]

Бакалавърската степен по Бизнес мениджмънт е разработена така, че да развие авторитетна перспектива и лични лидерски умения, от които се нуждаят успешните бизнес мениджъри. От супервайзор до главен изпълнителен директор, тази песен помага на учениците да станат ефективни мениджъри в сложни среди. Стажовете са неразделна част от учебната програма. Чрез опита в реалния свят учениците се учат да се подготвят за бъдещите си професии. Възможните роли на стажанти включват управление на човешките ресурси, управление на потребителските продукти, управление на дребно и управление с нестопанска цел.... [-]

Испания Мадридска общност
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

CIS Endicott International

Либералните изследвания са 65-кредитна програма, състояща се от курсове в областта на бизнеса и хуманитарните науки. Програмата предлага на студентите общи изисквания, ка ... [+]

При вземането на курсове по либерални изследвания, които обхващат множество разнообразни дисциплини, студентите могат да изследват широк кръг от либерални предмети, откривайки мощните и неоспорими връзки между области като политика, литература, наука, социология, изкуство и история. Експозиция на множество области от студенти с широка база от знания и повишени умения за четене, писане и мислене. Стажовете са неразделна част от учебната програма. Чрез реалния трудов опит по време на програмата учениците са по-добре подготвени за бъдещите си професии. Възможните стажове включват опит в художествени галерии, музеи, хотели, както и компании за управление на изкуства и събития - и много други.... [-]

Испания Мадридска общност
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
CIS Endicott International

Тази програма предлага на студентите възможност да посещават колеж в Испания на един от най-известните колежи в САЩ (CIS-Endicott International), докато играят футбол на ... [+]

Тази програма предлага на студентите възможност да посещават колеж в Испания на един от най-известните колежи в САЩ (CIS-Endicott International), докато играят футбол на професионално ниво.

Програмата Elite Soccer University е съвместна инициатива, която обединява висшето образование и висококачественото футболно обучение.

Програмата Elite Soccer University е предназначена за студенти от цял свят, които желаят да продължат обучението си в реномиран американски колеж, като същевременно участват във високопроизводително футболно обучение, фокусирано върху цялостното академично и професионално атлетично подобрение на студента.... [-]

Испания Мадридска общност
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Study Abroad - Madrid

Location address
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Social Media
Location address
Hale Street 376
Beverly, Масачузетс, 01915 US