ESART Campus Barcelona

Представление

Прочетете официалното описание

За ESART

ESART Campus Barcelona е Международен център за висше образование, който преподава бакалавърска степен по интерпретация, музикален театър, танц, музика: създаване и продуциране, художествено управление и продуциране, всички акредитирани от Bath Spa University (Великобритания). Както на испанско, така и на международно равнище, всички степени имат официално признаване, гарантирано от Договора от Болоня в рамките на Европейското пространство за висше образование.

ESART Campus Barcelona е интегриран в Grup Montcau. Тази група, основана през 1965 г., се състои от няколко образователни центъра.

Група Монцау сътрудничи с престижни институции в Обединеното кралство повече от десетилетие. ESART започва дейността си през 2013 г., като централата ни в Sant Cugat del Vallès се нарича ESART Center of Studies, а през 2015 г. ESART Campus Barcelona започва своята дейност в Барселона.

Ние предлагаме университетски проучвания, акредитирани от Pearson International и Bath Spa University на Обединеното кралство:

  • Бакалавърска степен (Hons) в Актьорско майсторство (интерпретация и музикален театър)
  • Бакалавърска степен (танц)
  • BA (Hons) в областта на търговската музика (Музика: Създаване и продуциране)
  • Бакалавърска степен по мениджмънт (художествено управление и производство)

Педагогическата философия на ESART се фокусира върху:

  • Централното място на ученика и неговото лично обучение.
  • Баланс между теория и практика, която подчертава значението на практиката в обучението.
  • Учебният съпровод на ученика в неговия учебен процес.
  • Развитието на личната автономност и самоотговорността в учебните процеси.
  • Подкрепата на екип от учители и международни експерти от академичната и професионалната сфера на всяка степен.

Нашите степени

Благодарение на споразуменията за акредитация и одобрение, подписани с Pearson (Великобритания) и университета Bath Spa (Великобритания), програмите ESART доведоха до присъждането на серия от британски университетски степени.

Както е обичайно в Обединеното кралство, бакалавърското обучение (BA Hons) е с продължителност три години и се състои от 180 кредита ECTS. Програмите ESART покриват първите две години (120 ECTS / 240 британски кредита) чрез степен на Pearson, известна като BTEC Higher National Diploma (HND).

Чрез процеса на хомологация, Bath Spa University валидира степента BTEC HND като еквивалент на първите си две години и ESART студентите посещават последната година от програмата в Барселона, следвайки същите теми и съдържание, отбелязани от програмите на Bath Spa University. ,

В обобщение: Бакалавърските степени - HND и BA (Hons) - преподавани от ESART и наградени от Pearson и Bath Spa University са официални и международно признати съгласно нормите, установени както от рамката "Европейска рамка за качество" (EQF), така и Договорът от Болоня и Европейското пространство за висше образование.

Pearson:

Етикетът на Pearson е подкрепен от 150 години опит и в момента предлага повече от 200 градуса в 20 различни области на обучение. Това е водещият доставчик на образователни услуги в света, предлагащ международно признати степени, както и услуги по акредитация и оценка на качеството на училищата и висшите учебни заведения в 75 страни по света. Международно повече от 1 милион студенти учат акредитирани от Pearson.

Университет Бат Спа:

Bath Spa University, основан през 1852 г., е една от най-престижните висши учебни заведения в Обединеното кралство. В класацията (2015) беше сред първите 5 университета за иновации и сред първите 10 за качеството на тяхното преподаване. Bath Spa предлага своите 7000 студенти в повече от 230 дисциплини.

Места

Барселона

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Барселона, Каталония, Испания