IE University

Представление

Прочетете официалното описание

Преосмисляне уникалност

Трансформация преживяване, което ще повиши вашата уникална стойност и да ви позволи да играе водеща роля в оформянето на света.

IE University е за студенти, които подхождат към ученето като начин на живот, и които са отворени към света и към трансформиращ ролята на висшето образование. Ние осигуряваме подкрепяща общност, в която студенти и преподаватели взаимодействат заедно в процеса на обучение.

уникална учебна среда в IE University е изградена върху заедно на персонални, студент-ориентирана общност въвеждането, в рамките на една отворена среда, която обхваща богато разнообразие от физически лица, идеи и подходи. Всяка година над 100 националности са представени в своите кампуси в Сеговия и Мадрид, с над 65% от своите студенти, идващи от страни извън Испания.

IE University е признат за качеството му в преподаването и ученето, които тя се брои сред най-добрите университети в света. В допълнение, неговите бакалавърски програми са признати от най-престижните асоциации в съответните им области.

С хуманистичен подход, предприемачески дух, иновативна визия и фокус върху академична взискателност, IE University се ангажира с обучението на специалисти и експерти, които ще направят разлика в обществото. Нашата практика базиран подход към обучението започва в класната стая и продължава в различни части на света, за да се подготви напълно IE студенти да станат международни професионалисти.

Ако искате една вдъхновяваща и предизвикателна образование, които ще оформят кой сте и кой ще стане, IE University ще разшири хоризонтите си, когато се свържете към света, и ви води по уникален път, необходима за постигане на целите си.

Десет причини да учи в IE University Уникален учебна среда

IE University предлага уникална среда за обучение, която е предефиниране на висшето образование за професионалисти днес. Ние ще ви подготвят за успех като ви дава възможност да развиват своя собствена гледна точка и да откриете пълния си потенциал. IE University е признат за качеството му в преподаването и ученето, които тя се брои сред най-добрите университети в света.

Студент-центриран подход

IE University отнема персонализирана и студент-центриран подход към образованието, където преподаватели и студенти са активно ангажирани в учебния опит. Вие ще се присъедините към подкрепяща общност по който се оценява своята уникалност и ще ви води, докато се оформят свой собствен път.

Една непокрита международен опит

Нашето богато разнообразие осигурява среда, която дава международна перспектива, необходима, за да се развива успешно в един глобален свят. С над 65% от нашите студенти, идващи от чужбина, което представлява повече от 100 страни, ще учат с наистина разнообразна общност. Размяна проучвания с нашите престижни партньори по целия свят и възможности за стаж по света предлагат несравнимо международен опит.

Разнообразна факултет, достъпни за вас

разнообразен факултет на университета IE се състои от двете отлични преподаватели и опитни професионалисти с международен опит и тесни връзки със света на бизнеса. Нещо повече, нашите професори са достъпни за вас. Вие ще трябва ежедневно взаимодействие с вашите преподаватели, които ви подкрепят с редовна обратна връзка и се свържете към професионалния свят.

Изведи неконвенционалното в теб

Ние предлагаме една среда, където можете да бъдете отворени към нови начини на мислене, освободи творчеството си, и се подвизава в неизследвани дълбини.

Избери своя собствен път към успеха

Нашите иновативни образователни програми, които са признати от най-престижните асоциации в съответните области, както и интегриране на различни учебни подходи и опции, които ви позволяват да оформят свой собствен образование в зависимост от вашите професионални стремежи.

Сложи си обучение в практиката

Ние съчетаваме теорията с практиката от момента, в който започнете обучението си. Ще взема това, което научи в клас и да го прилага по отношение на реални случаи на живот и при управлението на собствените си проекти. Всяка година учениците могат да избират различни възможности за стаж, работещи на територията на колежа, в Испания и по света, и придобиват впечатляващ набор от умения и професионален опит, които ги правят много търсен, когато те завършат.

Обучение за утре

IE University е класирана сред десетте най-големи университети в света за иновации в технологиите и обучението. Ние предоставяме практически и съответното образование, който се подготвя да посрещне професионални предизвикателства ще се изправят в бъдещето си.

Живей си студент живот до краен предел

Вие ще се присъедините към най-различни и разнообразни студентската общност, които живеят своя университет на живота в пълна степен. Насладете се живее в Испания, пътуване, и участва във всички извънкласни възможности ще имат на IE University.

Вашият път към бъдещето си

Ние помагаме на нашите възпитаници стартират кариерата си през индустрии и по целия свят. Работодателите на водещи фирми в света смятат, IE университет сред най-добрите университети, където те искат да наемат от. Нещо повече, ще принадлежат към една общност от повече от 45,000 IE възпитаници в света, направи приятели за цял живот, и се насладете на активен възпитаници мрежа, която винаги може да зависи от целия си професионален път.

Места

Мадрид

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Мадрид, Мадридска общност, Испания
Телефон
34 921 412 410

Акредитации

AACSB Accredited

Програми