La Salle Universitat Ramon Llull Campus Barcelona

Представление

Прочетете официалното описание

University Мисия и ценности La Salle Campus Барселона Ramón Llull Ние овластяват студентите, които идват от различни култури и религии, дълбоко капацитет за научни изследвания и необходимите основите за справяне с различните съществуващи технологии в съвременното общество. Мисията на La Salle Campus Барселона е да предложим качествено обучение на високо ниво в глобална рамка, с цел студентите да придобият знания и умения, необходими за постигане на висока ефективност при разработването им за кариера преживявания.

Влакови професионалисти La Salle Campus Барселона с висока етична ангажираност и стойности, необходими за да бъде иновативна, способни да се адаптират към промените и да доведе трансформацията на едно общество, в непрекъснато развитие.

Основните цели на нашия университет са: - трансфера на знания към студенти, които се присъединяват към нашите образователни програми.

  • Прехвърляне на човешкия капитал за обществото, чрез включването на нашите възпитаници в организациите.

  • Сваляне на най-новите постижения в областта на технологиите за създаване на стойност в области, където те са полезни и необходими.

  • Прати фирми, създадени в парка на технологично и бизнес иновациите, за да допринесат за развитието на бизнеса.

Места

Барселона

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 93 29 02 416