Universidad Camilo José Cela

Представление

Прочетете официалното описание

ЗАЩО СЕ ИЗСЛЕДВА УЧАК?

В Камило Хосе Села университет Ние предлагаме различно образование. Активно образование, което предлага възможността да живеете във вашия университет, да живеете в най-пълната си среда както в класната стая, така и извън нея, за да станете професионалистът, който желаете да бъдете.

Нашето академично предлагане се основава на три принципа, които са вградени в нашата ДНК:

интердисциплинарност

Комбинацията от знания, култури и дисциплини Ви дава възможност да споделяте лекционни зали с ученици от други степени, да придобивате знания извън собствената си специализация и да се подготвите да посрещнете сложните предизвикателства на 21-ви век.

ИНОВАЦИЯ

Ние се открояваме от други университети благодарение на нашия открит образователен модел и подход, който е много по-свързан с времето, в което живеем.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРОГНОЗИ

Нашата цел е да подготвим автономни лица, които са в състояние да ръководят собствената си професионална кариера през целия си живот по независим и подкрепящ начин в глобален контекст.

Ние сме INTERDISCIPLINARY

В UCJC ние обучаваме професионалисти, способни да направят своя път в хибридна среда и да се справят с комплексни работни задачи.

За да постигнем това, предлагаме многостранен метод на преподаване.

Прост начин за развиване на множество умения и знания, които ще ви помогнат да се откроите на пазара на труда.

СПОРТ

Спортният клуб на UCJC е част от нашата идентичност.

Уникална концепция в университетските спортни клубове, разположени в Campus Мадрид-Вилфранка със специализирани училища и инструктори.

Възползвайте се максимално от нашите 40 000 квадратни метра съоръжения, заобиколени от зеленина и природа.

Ние сме иноватори

В образователната група SEK имаме непрекъснат ангажимент към образователни иновации и модерни тенденции.

Ние сме наясно, че обучаваме професионалистите на бъдещето, отговорност, която ни кара да непрекъснато развиваме учебния опит на учениците.

Приемаме предизвикателството да обновяваме учебната програма и да предефинираме формата на университетското образование по отношение на превъзмогването на традиционните модели и синхронизирането им с новата образователна парадигма, съсредоточена върху учениците и тяхното обучение.

Ние сме международни

  • 120+ споразумения с университети от целия свят
  • 164 СМЕТКИ ЗА ОБМЕН НА ОБУЧЕНИЕ НА КАМПУС
  • 51 РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНИ СТАНОВИЩА, ЖИВЕЕЩИ СЕ НА КАМПАС
  • 9 ОСНОВНИ ЕЗИЦИ В НАШИТЕ ЛИТЕРАТУРИ

Възползвайте се максимално от възможността да споделите своя профил с някои от най-добрите университети от цял ​​свят.

Насърчаваме мобилността си с международни програми за обмен. Опит в университети като Харвард и Станфорд. Всички студенти от UCJC, които са избрали мобилност, понастоящем са на обмен. Нашият международен преподавател стимулира вашето образование, като ви дава по-глобална професионална перспектива.

Вилафранска кампус

Магазин Мадрид-Вилфранка обхваща над 100 000 метра квадратури от заведения, заобиколени от природата и само на 20 минути от центъра на Мадрид. Кампусът е оборудван с най-новите технологии и практични работни помещения от всяка степен и училище, развлекателни зали, заседателни зали за групова работа и първокласни спортни съоръжения.

ALMAGRO URBAN CAMPUS

Университетът за висше образование на UCJC се помещава в историческа сграда от началото на 20-ти век в сърцето на Мадрид, на Calle Almagro. Заобиколен от широк спектър от услуги и транспортни възможности за удобство на нашите студенти, той разполага с над 3500 кв. Метра квадрат от около 20 лекционни зали и голям закрит двор за провеждането на различни мероприятия и дейности.

Места

Мадрид

Address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Мадрид, Мадридска общност, Испания