Прочетете официалното описание

Технологичният институт DigiPen е първият университет в света, специализиран в образованието по видео игра с 3 кампуса в Редмънд-САЩ (нашият основен кампус), Сингапур и Билбао-Европа (открит през 2010 г.). DigiPen подготвя млади хора за сектора на видео игрите и други сектори (аеронавтика, автомобилостроене, кино ...) в продължение на 30 години, използвайки изключително практичен образователен модел, в който учениците произвеждат видео игри и анимации от самото начало. Прегледът на Принстън постоянно оценява DigiPen като едно от най-добрите училища в областта на образованието за видео игри и списание " Форбс " признава DidiPen като референтно училище в Северна Америка, а Digipen също е гласуван за втория най-добър университет за видео игри в САЩ от анимационната кариера Преглед . DigiPen студентите завършват с подготовката и опита, които настоящите индустрии изискват!

В степента на компютърните науки, която преподаваме, като се започне с основите на интерактивната симулация в реално време, използвайки видеоигрите като средство за това, нашите ученици произвеждат видеоигри, като правят всеки от отделните компоненти, които се събират, за да направят игрите от самото начало. Научават се да направят двигателя на играта, изкуствения интелект, графичния двигател, физиката и всичко, без да използват софтуер, който не са създали от самото начало. По време на 4-те години от бакалавърската степен студентите правят 5 пълни видео игри (3 игри в 2D и 2 игри в 3D), работещи в екипи, съставени от програмисти и аниматори, и при точните условия, при които ще работят в професионален видеоклип игрални компании. Качеството на игрите, произведени от студентите на DigiPen, е такова, че те обикновено се състезават в международни състезания за видео игри. DigiPen спечели (56 награди), повече от всяко друго училище за видео игри, в най-важния фестивал на независимите игри в сектора в Сан Франциско.

В нашия бакалавър по изкуство и анимация (BFA) , нашите ученици започват чрез изучаването на основните основи на рисуване, като използват правилно гледната точка и пропорцията, като научават за цвят, състав и текстура. Те развиват свои собствени герои и прилагат на практика всичко, което учат в своите класове по анатомия. Те правят анимационни филми в 2D, поотделно и индивидуално, черно-бели и цветни. След това те се научават да правят 3D модели на своите герои и среди. Във филмовите класове учат как да преместват камерата, да настройват и осветяват своите сцени. Накрая учениците се научават да редактират своите филми, за да оживеят! (Включих някои от нашите награди за студентски филми DigiPen Bilbao) Нашите ученици от BFA също работят съвместно с програмисти, които произвеждат всички изображения за видеоигрите и изучават от първа ръка какво ще работи в компания за видеоигри.

Нашите възпитаници и професионални възможности.

С уважение към професионалните възможности, които предлагат студентите ни, студентите от нашите колежи от 2010 и 2011 г. работят в международен мащаб (Ubisoft Германия и Канада), национално (студийни игри в Mercury Steam Game в Мадрид) в областта на оптиката (Davalor Salud Pamplona) (Innomatic) и са създали собствена компания (Kaia estudios). " DigiPen донесе в света две промоции на студенти, които като цяло отнемат по-малко от два месеца, за да заемат мястото си в сектора ", съобщи вестник "Ел Корreo" 22/11/2015

"Един от нашите ученици стартира проект за наскоро завършили студенти в голяма ААА компания и в рамките на една година беше прехвърлен в най-голямото водещо студио на компанията. Нашите възпитаници работят в много различни области от играта до аеронавтиката, автомобилната индустрия, филмите и медицината. Във всички случаи те са пълни служители и не работят като стажанти. " - Стивън Лонгън, директор на Admissions, DigiPen Institute of Technology

С наследство, което заема 30 години - почти толкова, колкото и самата индустрия - DigiPen Institute of Technology е известен треньор на образованието за разработване на игри и софтуер.

Като първата институция в света, специализирана в тази форма на обучение, DigiPen стоеше в основата на прогреса в цифровите медийни изследвания и компютърните технологии. "Изграждайки основите на академичните науки, научни познания, знания в отрасъла и мултидисциплинарно сътрудничество на базата на екипи", институционалната мисия заявява, "ние вдъхновяваме нашите ученици да преследват ученето през целия живот, както и научното и творческото изследване и да им даде възможност да станат лидери и инициатори на глобално ниво. "

Ето три причини да учите в Билбао, в първия европейски кампус на DigiPen:

1. Ненадминати академици в уникално специализирана област

Като училище, което разбира значението на информирано в индустрията и фокусирано образование, степените на DigiPen са оформени около изискванията на игровия свят. Тази сложна професия изисква висококвалифициран персонал с експертни познания и умения. Ето защо DigiPen Bilbao предлага цялостни програми в областта на компютърните науки за разработка на софтуер и дигитално изкуство и анимация за филми и игри; служеща като платформа, от която учениците произвеждат всеки аспект от тяхното цифрово творение.

Обучението тук е автентично и органично, като учениците усъвършенстват изкуството си от самото начало. Например студентите по компютърни науки конструират от самото начало гейм-двигателя (софтуера, използван за разработването на играта), като ги вдъхват с възможности, които достигат далеч извън сферата на игрите и в симулацията, изкуствения интелект и всяко друго приложение. И художниците са в една и съща лодка, като вземат редица класове за рисуване в традиционната 2D анимация, анатомия и филм.

Всичко, което се научава в средата на класната стая на DigiPen, се прилага към практически проект, като студентите правят общо пет игри в реално време в училището, а студентите по изкуства също така конструират цялостни 2D и 3D дизайни за игри и филми. Целият опит, придобит от фирменото аналогово заземяване на DigiPen, се разпростира върху цифровата арена под формата на 3D моделиране, текстуриране и анимация.

Това е институция, в която се насърчава творческото сътрудничество. Като такива, студентите на DigiPen работят върху проектите си в отбори още от първия си ден. Това е пряка имитация на какъв трудов живот ще бъде като реалния свят на игра или филмова продукция, служещ като безценен професионален опит, който се изплаща по-късно.

Студентите също извличат ползите от уважавания, професионален факултет на DigiPen. Тези хора са активно ангажирани с индустрията, като много от тях получават престижни награди в съответните си области. Разбирайки тенденциите и колебанията, които идват с този бърз пазар, учителите внушават знания, които отговарят на търсенето в световната индустрия.

2. DigiPen се гордее с една ненадмината репутация

Институтът е изградил три десетилетия опит в бизнеса, освен че е първият, който предлага бакалавърска степен в разработването на игри - и това наистина е нещо, което има значение. Студентите от DigiPen са спечелили 60 награди на годишния фестивал на независимите игри (IGF) - повече от всяко друго училище в света - да не говорим за факта, че представлява единственото училище, за да се конкурират студентите в професионалната категория.

Влиянието и влиянието на DigiPen привлякоха очите на водещи фигури в индустрията. Осъществено от несравнимата си репутация, DigiPen създаде смислени връзки с игрите и държавните органи, плюс местната общност, за да гарантира, че учебната програма остава актуална и актуална. Това несъмнено е допринесло за високите ставки на институтите за висше образование. От високотехнологични компании в сектори като автомобилостроенето, аеронавтиката, оптиката и корабоплаването, до тройните заглавия като Call of Duty, League of Legends, Halo, Assassin's Creed, FIFA, Forza Motorsport и други - студентите от DigiPen направиха всичко.

Непобедимо място

С чисто нов университет, който се развива в центъра на Билбао, студентите от DigiPen са в сърцето на процъфтяващата цифрова сцена. Градът наскоро претърпя голямо градско обновление, като отстъпи от индустриалните си корени, за да се съсредоточи върху туризма и услугите. Определени от понятията за устойчивост, чисто новият квартал в Билбао ще бъде добре свързан и ще популяризира "зелената" промишленост, както и ще бъде достъпен и изпълнен на ръба с богатство от културни и социални удобства, с които всички да могат да се насладят. Но преди всичко, то трябва да се превърне в център за творчество и иновации.

Еволюцията на Билбао е толкова огромна и вдъхновена, че дори е избрана за 2018 г. Най-добър европейски град от Академията за градско развитие, побеждавайки градове като Виена в Австрия и Любляна в Словения. "Билбао е чудесен пример за трансформация на едро на бивш промишлен град - не само физически, но и социално, икономически и културно", казва Дейвид Рудли, председател на Академията. "Подмладяването, което е постигнало през последните 30 години, е нищо забележително. Всичко това е постигнато чрез смело и ефективно лидерство, което подобно на това е видяло този град да остане без дълг от 2010 г. насам. "

Когато влизате в Билбао като член на общността на DigiPen, вие също ставате пионер в света на разработката на софтуер и игрите.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Бакалавър по изящни изкуства в Digital Art и Animation е четиригодишна програма за предназначени за подготовка на учениците, за да се създаде произведение на професионалн ... [+]

Бакалавър по изящни изкуства в Digital Art и Animation е четиригодишна програма за предназначени за подготовка на учениците, за да се създаде произведение на професионално ниво. Вместо просто децата да се обучават как да използват настоящите инструменти и софтуер, програмата BFA набляга на развитието на фундаменталните умения, които остават актуални и полезни независимо от технологията, или среда. Студентите, които успешно завършат тази програма ще имат уменията да произвеждат мощен, засягащи изображения в професионално студио среда.... [-]

Испания Билбао
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски

BSc

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

The бакалавърска научна степен по компютърни науки в Real-Time Interactive Simulation (BSCS) е четири години, компютърни науки степен на акцент върху техническите аспекти ... [+]

The бакалавърска научна степен по компютърни науки в Real-Time Interactive Simulation (BSCS) е четири години, компютърни науки степен на акцент върху техническите аспекти на компютърната графика и симулации. Студентите започват със солидна основа в областта на математиката, физиката и програмиране, а след това използва тези познания в годишните проекти екип базирани където те проектират, програма за изпитване, и най-накрая да освободят своите собствени напълно годен за игра игри за обществеността. Тези, които успешно завършат бакалавърска степен по компютърни науки в Real-Time програма Interactive Simulation ще са натрупали знания и умения, за да произведе изключително сложни софтуерни системи на професионално ниво.... [-]

Испания Билбао
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски