Ferrari Fashion School

Представление

Прочетете официалното описаниеЕлате и вижте как ще бъде вашето бъдеще в света на модата! Присъединете се към Ferrari Fashion School на Ferrari Fashion School и създайте своето професионално бъдеще с нас. Изберете курса „по поръчка“ за вас и поставете своя талант и креативност на изпитание. Ferrari Fashion School е модна академия, която създава новите главни герои на модата чрез високо специализирано образование, което дава „знания“ и „ноу-хау“ на своите студенти. Ferrari Fashion School е модна академия, в която страстта е постоянен източник на енергия и вдъхновение за младите хора от цял свят, да станат най-добрите професионалисти на бъдещето. Ferrari Fashion School поддържа партньорски отношения с много компании от света на модата и със студентите, както настоящи, така и завършили студенти, за да им предложи възможности за работа, развитие и растеж за всички етапи на кариерата им. Присъединяването към тази модна школа означава, че ще бъдете част от образователен път на високо ниво и принадлежите към уникална група от уважавани и ценени професионалисти.

Разгледайте нашия уебсайт за информация относно Професионални курсове и магистри: Стилист, Модна илюстрация, Дизайнер, Шивашка, Модна фотография, Cad Designer, 2D и 3D художник и много други! В Милано, град, който винаги е бил известен като столицата на модата, икона на стил и дизайн на върхови постижения, Ferrari Fashion School има своето ново седалище в Via Savona 97, в сърцето на новия моден квартал на града, който в момента е домакин на най-много важни международни модни къщи и шоуруми, сред които Армани, Канали, Фенди, Дизел, Елисабета Франчи и много други. Точно тук, на няколко крачки от тези важни реалности, където Ferrari Fashion School осъществява своята работа, където определят нови стилове и тенденции, а също така е и сцена за най-големите международни събития, свързани с модата.

Не просто училище, а действителна „модна компания“, която изковава бъдещите професионалисти от света на модата.

Модният свят е в непрекъсната еволюция и промяна и винаги търси младежи, които са постигнали по време на образователния си път не само техническите умения и техники на високо ниво, но и подход и метод на работа, който е по-близо до света на работата и компании.

Скоростта на обучение и качеството на нашите курсове са гарантирани от много фактори:

  • Индивидуални класове по диспозиция: Учителят следва индивидуално всеки ученик, като спазва изцяло неговото творчество и личен вкус.
  • Персонализирани учебни планове: В зависимост от нивото на знания на студента е възможно след интервю с учителя да се създаде „персонализиран” план за обучение.
  • Учителски съвет: Избран сред най-добрите професионалисти в бранша, които искат да споделят своя опит и професионализъм, като даваме на нашите студенти „знания“ и „ноу-хау“.
  • Периодични тестове и изпити: За да се оцени подобренията на студента и незабавно да се предприемат действия в случай на проблеми или закъснения относно учебния план.
  • Учебен материал: Авангардни ръбове и снабдени с пълно и постоянно актуализирано съдържание, следвайки най-новите международни тенденции и методи.
  • Работа в екип: Да се развият добри умения за взаимоотношения и да се предлагат интересни възможности за справяне с професионални фигури от индустрията.
  • Класни стаи: Класните стаи са оборудвани със съвременни и професионални инструменти, които позволяват на учениците да използват същото оборудване, което ще намерят в света на работата в бъдеще.
  • Възможност за присъединяване към семинари, семинари и конкурси: Всички наши студенти имат възможност да получат достъп до задълбочен анализ или специализации и да работят в тесен контакт с професионални хора от бранша.

Учебници и учебни материали

Учебният материал, съставен от учебници, шаблони и квадратчета, се предоставя на нашите ученици безплатно. Съдържанието е пълно и винаги актуално, следвайки най-новите международни тенденции и методи.
Нещо повече, ние даваме възможност на всички наши ученици да имат достъп до библиотеката на училището, където могат да се консултират с книги и материали, за да разработят няколко проекта през годината.

Ferrari Fashion Lab

Класните стаи са снабдени с цялостно и постоянно модерно оборудване, което е напълно достъпно за нашите ученици и им позволява да използват инструменти и материали, които отново ще намерят в света на работата. Всъщност не типични „класни стаи“, а многофункционална среда : от Style Office , където стилисти и дизайнери разработват своите колекции и дават отдушник на творчеството си, което взаимодейства с лабораторията за моделиране и шивашка дейност , където се осъществява проектирането и производството на цели колекции. Училище, замислено като действителна модна компания , където можете да работите в екип и директно да се сравните с няколко професионални фигури, и е възможно да планирате и развиете истинска идентичност на марката , като следвате целия цикъл на проектиране и производство на колекция , от концепцията до крайния продукт .

Събития и писти Шоу

Милан винаги е бил известен като безспорната столица на модата и има календар, пълен със събития, свързани със света на модната система, които продължават през цялата година. Ferrari Fashion School е модна академия, която дава на своите студенти възможност да се присъединят към събития и изложения по време на Седмицата на модата в Милано и да посещават изложби и музеи, както и най-важните търговски изложения на модната индустрия от международния преглед.

Семинари и семинари

През годината нашите студенти имат възможността да се присъединят към семинари и семинари по теми, свързани със света на модата, дизайна и шивачеството, както и да се срещнат с професионални хора от индустрията, както и да бъдат част от събития, изложби и шоу писти.

Места

Милан

Address
Via Savona 97
20144 Милан, Ломбардия, Италия

Програми

Това училище също предлага: