Прочетете официалното описание

Историята на Алмау започва през 1988 г. с малко Училище по мениджмънт, което става първият знак за ново поколение мениджъри за нашата млада страна. През 1996 г. , когато успешно приключи първата фаза на развитие, Алматинското училище на мениджърите (ASM) се преобразува в Международна академия за бизнес (IAB). И 25 години след създаването си, университетът влезе в следващия ход на развитието на спиралата нагоре - Академията получи статут на УНИВЕРСИТЕТ . Според новата стратегия на АлмаУ, през 2014 г. университетът е взел курс за създаване на модел на предприемачески университет.

Университетът е признат за преподавателски мениджмънт на първите казахстански предприемачи, първите магистърски програми за магистърска степен и програмите за DBA в Казахстан, за най-добрите преподаватели и популярни висшисти.

AlmaU може да се нарече водач на образованието в Казахстан, университет, който винаги е на върха на образователните иновации и се движи напред, приема нови предизвикателства и завладява нови висоти. Това се доказва от многобройните награди на университета.

Almaty Management University е в класацията на ТОП-3 на най-добрите бизнес училища в Централна и Южна Азия според Международната агенция за класиране Eduniversal (Франция); ТОП - 3 в национален рейтинг "Най-добри хуманитарно-икономически университети в Казахстан", лидер в международното развитие и използването на интернет технологии и в популяризирането на университета в интернет пространството според рейтингите на IQAA - Независима казахстанска агенция за осигуряване на качеството в образованието, Казахстан ,

AlmaU е университет, който създава значения.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Руски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Almaty Management University

Бакалавърските програми са професионални програми за висше образование, за период от четири години, с присъждане на бакалавърска степен по определена специалност. В AlmaU ... [+]

Бакалавърските програми са професионални програми за висше образование, за период от 4 години, с присъждане на бакалавърска степен по специалност. В Алмау има училища (факултети) от областите на обучение, които могат по-ефективно да се съсредоточат върху обучението на специалисти в различни области.

За кого е тази програмазавършили средно образованиезавършили колеж

Образованието се дава на един от 3 езика: казахски, руски или английски.... [-]

Казахстан Алмати
Септември 2020
Английски,Руски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University