Прочетете официалното описание

Американски университет в Пном Пен Проучване на местно ниво. Живейте в световен мащаб.

The Американски университет в Пном Пен (AUPP) отвори врати през май 2013 година. AUPP е започната от камбоджански граждани, които имат страст и ангажимент за осигуряване на качеството на висшето образование в Камбоджа, и желание да помогне предварително Камбоджа с образовани лидери.

The Американски университет в Пном Пен (AUPP) е независима институция за висше образование, предлагаща строга, високо качество американски стил образование, което подготвя студентите със силната теоретична база и практически умения за тяхното по-нататъшно обучение и да бъдат конкурентоспособни на световния пазар. AUPP осигурява образователна среда, в която учениците да постигнат компетентност в областта на тяхната проучване, демонстрират капацитет за ефективно критично мислене и умения за общуване и използват звукови стратегии за решаване на проблеми. AUPP възпитава учениците да бъдат допринасящи глобални граждани, които имат по-стабилна база от знания, се ангажира да ученето през целия живот и да демонстрира високи етични стандарти и поведение.

The Американски университет в Пном Пен е признат като лидер в областта на висшето образование, известен с академична взискателност, преподаване на върховите постижения и иновации, както и високи етични стандарти. Партньорите университет с университети и колежи в САЩ и други институции за висше образование, за да предложи възможности за достъп, които да гарантират, че нашите възпитаници са сред най-образовани в света.

AUPP предоставя чудесна възможност за студентите, и алтернатива на студентите да учат в чужбина в САЩ, Австралия, Великобритания, или дори региона. Като международен университет, AUPP осигурява превъзходно образование за камбоджанци и други националности. Тя осигурява качествено образование за кариера, но и отлично образование за студенти, които искат да отидат в чужбина за магистърска степен.

AUPP предлага бакалавърски програми по закон; Глобални въпроси; Business; и, Управление на информационните технологии. В момента съществува незначителна в хуманитарна просвета и икономика. Тези програми са стратегически подбрани и създадени въз основа на национални, регионални и международни тенденции и потребности. Допълнителни програми са идентифицирани, също се основава на анализ на пазара.

Всички действия на университета се ръководят от националните и международните стандарти за акредитация.

AUPP разбира и е решена да търси партньорства с бизнеса и индустрията, заедно с други международни университети. В момента, AUPP има партньорства с Университета на Масачузетс, Lowell, Ohio University и Калифорнийския държавен университет, Лонг Бийч, както и меморандуми за разбирателство с местната промишленост, като RMA. Университетът се стреми да донесе на гост-лектори на кампуса, вземете fieldtrips на фирми и други организации, се занимава с обществени проекти, така че учениците да имат реални житейски опит да се отнасят до тяхната академична курсова, и провеждане на изследвания за подобряване на Камбоджа.

Мисия

Американският университет в Пном Пен (AUPP) е първият американски стил независима институция за висше образование предлага качество и строг образование, което подготвя студентите със силната теоретична база и практически умения за тяхното по-нататъшно обучение и да бъдат конкурентоспособни на световния пазар. Американският университет в Пном Пен осигурява образователна среда, в която учениците да постигнат компетентност в областта на тяхната проучване, демонстрират капацитет за ефективно критично мислене и умения за общуване и използват звукови стратегии за решаване на проблеми. Американският университет в Пном Пен възпитава учениците да се допринесе глобални граждани, които имат по-стабилна база от знания, се ангажира да учене през целия живот и да демонстрира високи етични стандарти и поведение.

Зрение

Американският университет в Пном Пен ще бъде лидер в областта на висшето образование, известен с академична взискателност, преподаване на върховите постижения и иновации, както и високи етични стандарти. Партньорите университет с университети и колежи в САЩ и други институции за висше образование, за да предложи възможности за достъп, които да гарантират, че завършилите нашия университет са сред най-образовани в света.

Ценности

Образовани гражданите

Американският университет в Пном Пен смята, че знанието е от съществено значение за развитието на Камбоджа и глобални общества и се ангажира с високи академични постижения.

Учене през целия живот

Американският университет в Пном Пен се присъединява към убеждението, че хората трябва да бъдат инвестирани в процес учене през целия живот, и има за цел да внуши, че вярата в неговите възпитаници.

Социална отговорност и глобална перспектива

Американският университет в Пном Пен се ангажира да се справи с предизвикателствата в днешния глобален общество и приема сериозно своята отговорност, за да се подготвят студенти / висшисти да бъдат добри граждани на света.

Integrity

Американският университет в Пном Пен смята, че етичното поведение е от решаващо значение за обществото благосъстояние; високи етични стандарти са основополагащи за университета и за опита на студентите.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

The Глобални въпроси програма предвижда учениците разбиране на текущите проблеми в региона на АСЕАН и по целия свят. ... [+]

Мисията на програмата е да подготви студентите за глобално лидерство и услуги и да се обучават на следващото поколение лидери на политиката за справяне със сложните проблеми на един глобализиран свят. Тя е предназначена за хора, които искат да бъдат политици на национално, регионално и местно управление агенции, международни организации, неправителствени организации и мултинационални корпорации.... [-]

Камбоджа Пном Пен
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
AUPP: American University of Phnom Penh

The Бакалавър по право (BA, право) програма подготвя възпитаници за успех в кариерата си в частни фирми, правни отдели, неправителствени организации, междуправителствени ... [+]

Право е трудна кариера, в която способността за анализиране на информация и предоставяне на решения за клиенти е от съществено значение за успеха. Програмата право в AUPP се основава на критично мислене, професионални умения и етика, и предоставя широка гама от възможности за курса. В програмата са включени курсове по гражданско и наказателно право и програмата включва специфични курсове по Камбоджа, АСЕАН и международно право.... [-]

Камбоджа Пном Пен
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

The Програма за управление на информационните технологии (ITM) има за цел да развие професионалисти в нововъзникващите и придържаща се информационни и комуникационни техн ... [+]

The Програма за управление на информационните технологии (ITM) има за цел да развие професионалисти в нововъзникващите и придържаща се информационни и комуникационни технологии. A степен по ITM произвежда завършили студенти, които могат да организират бизнес процеси в подкрепа на стратегическите корпоративни нужди, изисквания и цели на ниво управление. Програмата има за цел да се преодолее пропастта между проблемите на бизнеса и възможностите на информационните технологии, като същевременно подравните технология с бизнес стратегии. Студентите се укрепи тяхното критично мислене, решаване на проблеми, както и аналитични умения с познаване на принципите на управление. Програмата е баланс на технологии, управление, комуникации и свободни изкуства.... [-]

Камбоджа Пном Пен
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
AUPP: American University of Phnom Penh

The Business Program подготвя възпитаници за успех в света на бизнеса, независимо дали в Камбоджа, Югоизточна Азия, или извън нея. ... [+]

The Business Program подготвя възпитаници за успех в света на бизнеса, независимо дали в Камбоджа, Югоизточна Азия, или извън нея. Бизнес образование и успешното преследване на бизнес кариера изисква завършилите да разберат основните икономически понятия и математическите отношения, като в същото време е аналитична и може да комуникира ефективно идеи чрез писмени и устни комуникации.

... [-]
Камбоджа Пном Пен
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

AUPP Now Accepting Applications