Carleton University Undergraduate

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Университета Карлтън, Канадския университет "Капитал"!

Университетът Карлтън предоставя висококачествено образование на повече от 24 000 студенти на пълно и непълно работно време в бакалавърските и магистърски степени. Ние привличаме студенти от повече от 140 страни в нашия разнообразен и приобщаващ кампус и имаме над 153 000 възпитаници, живеещи в над 160 страни по света.

Нашите 22 програми за висше образование - с над 100 специалности, концентрации и специализации - осигуряват умения и знания за решаване на реални проблеми.

875 академичния състав на Карлтън е международно признат за своите стипендии и най-съвременни изследвания в повече от 50 дисциплини. Студентите от Карлтън се възползват от интердисциплинарния, активен, практичен подход към преподаването и научните изследвания, практикувани от преподаватели и от многобройните партньорства на университета с федералното правителство, други университети и партньори от частния сектор.

Нашият кампус и градът осигуряват красива и приветлива среда, в която да живеете и да учите. Кампусът е разположен южно от центъра на град Отава и граничи с река Ридо, историческия канал Ридо и приятните жилищни квартали. Нашето местоположение в столицата на страната ви дава достъп до невероятни ресурси извън университета, като правителствени съоръжения, музеи и архиви, чуждестранни посолства, медицински лаборатории и лаборатории за научни изследвания в областта на живота и процъфтяваща високотехнологична индустрия.

Елате и бъдете част от този изключителен университет!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Какво определя Карлтън?

 • Ние се стремим към иновации в научните изследвания, преподаването и ученето.
 • Местоположението ни в Отава, столицата на нацията, ни свързва със света.
 • Ние насърчаваме практическия опит в класната стая.
 • Ние предлагаме изключителна студентска поддръжка.

Какво определя нашите възпитаници?

 • Те имат предприемачески дух.
 • Те са подготвени за кариера в нашия бързо променящ се пазар на труда.
 • Те се ръководят от желание за промяна на света.
 • Те са 153 000 силни.

110035_109891_Carleton1.jpg

Отава, националната столица на Канада

Близостта на Карлтън до държавни институции, библиотеки, медии и процъфтяваща икономика на знанието прави Карлтън чудесно място за учене и живот.

Студентите, персоналът, преподавателите и посетителите на университета в Карлтън могат да се възползват от това, което Отава може да предложи през цялата година: изкуствата, открития спорт, професионалния спорт и вълнуващия, оживен нощен живот и силното чувство за общност.

Университетът Carleton е в близост до величествените сгради на Парламента в Канада, оживения пазар Byward и красивия парк Gatineau.

Добре е да се знае:

 • По-голямата част от бакалавърските програми на Карлтън включват възможности за работа. Кооперативните ученици на Carleton са работили с много работодатели, включително: Blackberry, Bombardier Aerospace, Канада, Агенция за приходите, Околна среда и климатични промени Канада, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Канада, Национален изследователски съвет, Nokia, Ross Video, Scotiabank и др.
 • След като завършат образователна програма, чуждестранните студенти могат да кандидатстват за разрешение за работа, за да останат в Канада до три години, за да придобият трудов стаж.
 • Carleton е дом на широка мрежа от повече от 200 активни клубове и общества - чудесен начин да се срещнете с нови хора, да придобиете ценни умения и да преследвате вашите интереси извън класната стая.

Места

Отава

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Отава, Ontario, Канада

Програми

BA
Бакалавриат
Това училище също предлага: