Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Като водещ иноватор в глобален образование, Fairleigh Дикинсън университет търси нови начини, за да предложи на своите уникални възможности за обучение на студенти от цял ​​свят. Най-новият кампус на университета открит през 2007 г. в Ванкувър, Британска Колумбия. Намира се в западната част на Канада в близост до границата на САЩ, Ванкувър е един от най-живописните, космополитни и мултикултурните градове в света.

Кампуса Ванкувър предлага на учениците една от малкото възможности да печелят американски колеж степен, докато учи в Канада. Всички специалности, предлагани в Campus Ванкувър са били разрешени от Британска Колумбия Министерството на модерно обучение на. Fairleigh Dickinson University - Ванкувър приветства студенти от цял ​​свят да се създаде културно многообразие учебна среда. Ванкувър предлага ресурси за студенти, които се нуждаят от допълнителна подкрепа при разработването на своите английски езикови умения, преди да започне проучвания степен.

Защо Fairleigh Dickinson? Fairleigh Дикинсън университет е център на високи академични постижения, посветена на подготовката на граждани на света чрез глобалната образование. Университетът се стреми да осигури на студентите с мултидисциплинарни, междукултурни и етични разбирания, необходими за участие, да доведе и просперира в глобалния пазар на идеи, търговията и културата.

Основана през 1942 г., FDU е най-големият частен университет на Ню Джърси, обслужващи близо 12 000 специализанти и студенти, включително и повече от 1000 чуждестранни студенти от цял ​​свят. двама американски кампуса на университета са в северната част на Ню Джърси, близо до Ню Йорк. В допълнение към Campus Ванкувър, Университета притежава и управлява кампус в Wroxton, Англия.

Кампуса Ванкувър се управлява чрез Fairleigh Dickinson Университета на Британска фондация Колумбия, която е не-организация с нестопанска цел в Британска Колумбия, Канада.

Акредитации и Одобрения Университетът е акредитиран от Комисията за Близкия членки за висшето образование и лицензиран от щата Ню Джърси Комисията за висшето образование. Silberman Колеж по бизнес администрация FDU се държи престижната акредитация от AACSB International - Асоциацията да Advance Collegiate училища на бизнес. Много от отделните академични специалности на университета са акредитирани от съответните професионални и образователни агенции.

Терминът "университет" се използва при писменото съгласие на Британска Колумбия Министерството на модерно обучение ефективно 8 май 2006, като взе преминали през процес на оценяване на качеството и е установено, че отговарят на критериите, установени от министерството. Fairleigh Dickinson University е първият не-канадски институция да получи одобрение в рамките на строгите стандарти, приети от Британска Колумбия през 2003.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Площта на Ванкувър е един от най-популярните туристически дестинации на Канада и в резултат на място, богато с възможности за професионално развитие за хора, търсещи рабо ... [+]

Специализация в хотелиерството и туризма Management МОЩЕН ОБРАЗОВАНИЕ Една програма за вас, за да печелят на пълномощията ще трябва да започне или да израства в кариерата си в най-бързо развиващата се индустрия в света.

Площта на Ванкувър е един от най-популярните туристически дестинации на Канада и в резултат на място, богато с възможности за професионално развитие за хора, търсещи работа в хотелиерството и туристическата индустрия. Бакалавърската на изкуствата в Индивидуално изследвания (Bais) програма предоставя идеална възможност както за физически лица, които искат да се подготвят за кариера в хотелиерството и туристическата индустрия локално или международно, така и за тези, които в момента работи в индустрията, които искат да получат бакалавърска степен за израстване в професията си. В FDU Ванкувър, можете да спечелите най-образователни пълномощията, необходими за възнаграждаване кариера в туристическата индустрия през тази специализирана програма, предложена от International School на Hospitality на университета и мениджмънт в туризма.... [-]

Канада Ванкувър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
120 часове
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Концентрацията на International Business подготвя студентите да разберат и ефективно да участват в управлението на бизнес фирми, опериращи в многонационална среда. Курсо ... [+]

Концентрацията на International Business подготвя студентите да разберат и ефективно да участват в управлението на бизнес фирми, опериращи в многонационална среда. Курсове разглежда по-задълбочено теории и прилагат концепции, свързани с извършване на стопанска дейност в конкурентна глобална арена. Международните бизнес курсове включват: Международен бизнес, Международен мениджмънт, Международен маркетинг и международна търговия.... [-]

Канада Ванкувър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
150 часове
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

В бакалавърска програма (BS) в информационните технологии (IT) предлага интердисциплинарна учебна програма с акцент върху информационните технологии и компютърни науки. В ... [+]

В бакалавърска програма (BS) в информационните технологии (IT) предлага интердисциплинарна учебна програма с акцент върху информационните технологии и компютърни науки. В допълнение, програмата е уникален с това, че обединява традиционните академични теми с водещ ръб и текущите ИТ практики и технологии.

Основната цел на програмата е да подготви студентите с широк, интегрирана IT познания, включително комуникации, компютърни мрежи, компютърно-базирани системи, управление на база данни, разработка на софтуер, разработка на уебсайтове, цифрови носители и електронно публикуване. Учениците научават как да се оценят настоящите и нововъзникващите технологии; идентифициране на нуждите на потребителите; дизайн лесен потребителски интерфейс; прилага, конфигуриране и управление на технологии; и оценка на влиянието на технологиите върху физически лица, организации и обществото.... [-]

Канада Ванкувър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
122 часове
Кампус
Научете повече на английски
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Ванкувър, Британска Колумбия, Канада
Уебсайт
Телефон
+1 604-682-8112