St. Stephen's University

Представление

Прочетете официалното описание

Гордост, най-малката университет в Канада, университет Свети Стефан е премиер хуманитарни науки университет, само приемане до 30 студенти всяка година. Вярвайки, че образованието се случва по-добре в малка образователна общност, в която всеки може да допринесе, преподаватели споделят ежедневието със студенти, всъщност да е да ги познаваме като приятели. В тази уникална обстановка, вродени способности на всеки и всеки студент може да бъдат признати и проучени, да ги подготвят за кариера, която се вписва кои са те.

Студентите живеят заедно в бивш хотел в малко градче в Ню Брънзуик, участващи в готвенето и почистването заедно, както и изучаване и релаксиращо. И за двете цели отношение те пътуват по света заедно като клас, Посещение на повече от дузина страни в Европа и Азия.

В основата на университета, на персонала и преподавателите са християни, като общността грижовен фондация за приемане и приобщаване. Ученици от всички среди, духовните перспективи и етапи в житейския си път са добре дошли, без никакви религиозни изисквания за влизане или задължителни практики. Стойности ССУ, и се наслаждава на това разнообразие, и иска да бъде място, където младите хора могат да бъдат, които са в действителност, и растат в зрялост в техните интелектуални, духовни, практически, и релационни живота.

ССУ предлага градуса по хуманитарни науки, психология и международни изследвания. Всички градуса осигуряват завършилите с гъвкавост на ума, множество перспективи и по-големи възможности за иновации. ССУ се фокусира върху обучението на учениците как да мислим, как да се представят аргументи, как да реши проблемите и как да се отнасят добре към различни хора. Работодателите обичат това! Опитът ССУ отваря един свят на възможности за по-нататъшно образование или или възнаграждаване кариера, подготовката на учениците за живот и работа и им помага да разбера какво искат да правят. Завършилите ССУ са отишли ​​за да учат или работят в огромно разнообразие от различни области, включително следното: Терапията изкуството, бизнеса, помощ при бедствия, образованието, кино, изобразително изкуство, журналистика, право, управление, Министерството, медицински сестри, политика, социална работа, теология и градоустройство.

Места

Свети Йоан

St Stephen's University

Address
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Свети Йоан, Ню Брънзуик, Канада
Уебсайт
Телефон
+1 506-466-1781