St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Училището за бизнес на Gerald Schwartz на StFX произвежда някои от най-влиятелните световни лидери в бизнеса и индустрията. Горди сме, че имаме отлична репутация за преподаване и лидерство в бизнес области като научни изследвания, маркетинг, счетоводство и предприемачество - само за да назовем само няколко.

Ловни състезания

Каквито и мечти и планове имате за бъдещето, Училището по бизнес на Джералд Шварц може да ви осигури знанията и уменията, от които се нуждаете, за да стигнете до там.

Подготовка за истинския свят

Училището за бизнес на Джералд Шварц с гордост предлага бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) със седем основни, напреднали специалности:

  • Счетоводство
  • Enterprise Systems
  • предприемачество
  • Финанси
  • Международен бизнес
  • Управление и лидерство
  • маркетинг

Без значение какъв поток избирате, ще научите уменията, перспективите и нагласите, от които се нуждаете, за да станете ефективен лидер в днешната - и утрешната - глобална бизнес среда.

Практическо обучение. Съвременни съоръжения

В StFX ще направите нещо повече, отколкото просто да отидете в клас - ще се потопите в практически възможности за обучение. Обучавайки се от висши факултети , ще свържете работата си с реални предизвикателства чрез интерактивни казуси, бизнес симулации, гост-лектори и работни срещи. Можете също така да избирате от различни практически стажове и опции за кооперация , където ще комбинирате дейностите в класната стая с платен професионален опит.MBM / Unsplash

И вие ще направите всичко това в училището за бизнес на Джералд Шварц от 23 милиона долара , невероятно академично съоръжение с модерни класни стаи, пространства за сътрудничество, както и функции като финансовата стая за търговия на Джонатан Дейчър . Отворена през 2015 г., търговската зала симулира реална финансова среда за търговия, пълна с достъп до пазарни данни, корпоративни финансови отчети и технология за търговия, използвана от реални финансови организации. Практическо, експериментално обучение на най-доброто!

Места

Antigonish

Gerald Schwartz School of Business

Address
3090 Martha Drive
B2G 2W5 Antigonish, Нова Скотия, Канада
Телефон
+1 (902) 867-2167