Université de Hearst

Представление

Прочетете официалното описание

Уникален случай в франкофонията в Онтарио


Université de Hearst е единствената университетска институция в провинцията, която предлага програми стриктно на френски език. С нас всичко е възможно в свят, където разстоянието няма значение.


Всички курсове в УдеХ са представени на блокове от три седмици.

Ще можете да се фокусирате върху един курс, като по този начин улеснявате интегрирането и укрепването на вашето учене.


Защо да изберем блок курс?

Е, блок курс:

  • Подпомага концентрацията на идеи, а не разпръскването им.
  • Оптимизирайте управлението на времето, ресурсите и груповата работа.
  • Премахнете стресиращата сесия. Завърши изучаването на пет изпита по едно и също време.
  • Фокусирайте се върху излети на терена : излети, които могат да се провеждат ден, седмица или по време на целия блок. Уау!


Как действа?

За разлика от традиционния семестър, в който човек извършва пет курса едновременно от септември до декември, Block Form Formula предлага един курс по време на дванадесет срещи за период от три последователни седмици.

Учебната година все още е разделена на сесии, състоящи се от пет блока курсове и пролетна почивка. И да, една седмица свободно време, за да презаредите батериите си. С други думи, продължителността на сезона на блоковите курсове, както и броят на часовете обучение на всеки курс остават същите както преди или навсякъде. Формулата е просто страхотно!


Обучение по опит

Разнообразието от педагогически подходи и дейностите за учене на опит са неразделна част от изграждането на вашето знание. Полеви пътувания, фирмени обиколки, културни изживявания и конференции са само няколко възможности да се потопите в регионални, национални и международни реалности.

  • Интердисциплинарност в парка на езерото Супериор
  • Екскурзия по река Лоуз
  • Посещение на Военната база Петауава
  • Посещение на фирми от региона
  • Падането на нова публикация
  • Баня на индийската традиция


Център за интеграция на предишно обучение

Интеграционните центрове на университета също така ви позволяват да практикувате вашето ноу-хау и практическите си умения в практическите курсове по превод, изследване и архивни изследвания. икономическото и общностното развитие.


Стаж на работното място

Възползвайте се от практическо обучение и опит, без да удължавате продължителността на обучението си, благодарение на работните ставки, интегрирани в определени програми на UdeH. С подкрепата на координатора за стаж, планирайте разположението си в блок или две в компания или организация на общността. Обърнете внимание, че е необходимо разрешение за работа за стажантската практика на международната клиентела.


Откриване по света


Обучение

Всяка година UdeH отива на приключение в чужда страна като учебно пътуване. От 2005 г. студенти от Université de Hearst посетиха страни в Европа, Магреб, Южна Америка и Централна Америка. Нашата следваща дестинация е Тайланд.


Кредитно пътуване

По време на учебното пътуване има други възможности за мобилност на студенти. Формулата за групови курсове благоприятства предлагането на кредитирани пътувания: пътувания, през които се изследва, наблюдава или анализира език, социален феномен или човешки проблем. В Мексико може да се проведе испански курс, като по този начин се осигури идеален културен контекст за изучаване на езика.

Места

Хърст

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Хърст, Ontario, Канада