Прочетете официалното описание

Уникален случай в франкофонията в Онтарио


Université de Hearst е единствената университетска институция в провинцията, която предлага програми стриктно на френски език. С нас всичко е възможно в свят, където разстоянието няма значение.


Всички курсове в УдеХ са представени на блокове от три седмици.

Ще можете да се фокусирате върху един курс, като по този начин улеснявате интегрирането и укрепването на вашето учене.


Защо да изберем блок курс?

Е, блок курс:

 • Подпомага концентрацията на идеи, а не разпръскването им.
 • Оптимизирайте управлението на времето, ресурсите и груповата работа.
 • Премахнете стресиращата сесия. Завърши изучаването на пет изпита по едно и също време.
 • Фокусирайте се върху излети на терена : излети, които могат да се провеждат ден, седмица или по време на целия блок. Уау!


Как действа?

За разлика от традиционния семестър, в който човек извършва пет курса едновременно от септември до декември, Block Form Formula предлага един курс по време на дванадесет срещи за период от три последователни седмици.

Учебната година все още е разделена на сесии, състоящи се от пет блока курсове и пролетна почивка. И да, една седмица свободно време, за да презаредите батериите си. С други думи, продължителността на сезона на блоковите курсове, както и броят на часовете обучение на всеки курс остават същите както преди или навсякъде. Формулата е просто страхотно!


Обучение по опит

Разнообразието от педагогически подходи и дейностите за учене на опит са неразделна част от изграждането на вашето знание. Полеви пътувания, фирмени обиколки, културни изживявания и конференции са само няколко възможности да се потопите в регионални, национални и международни реалности.

 • Интердисциплинарност в парка на езерото Супериор
 • Екскурзия по река Лоуз
 • Посещение на Военната база Петауава
 • Посещение на фирми от региона
 • Падането на нова публикация
 • Баня на индийската традиция


Център за интеграция на предишно обучение

Интеграционните центрове на университета също така ви позволяват да практикувате вашето ноу-хау и практическите си умения в практическите курсове по превод, изследване и архивни изследвания. икономическото и общностното развитие.


Стаж на работното място

Възползвайте се от практическо обучение и опит, без да удължавате продължителността на обучението си, благодарение на работните ставки, интегрирани в определени програми на UdeH. С подкрепата на координатора за стаж, планирайте разположението си в блок или две в компания или организация на общността. Обърнете внимание, че е необходимо разрешение за работа за стажантската практика на международната клиентела.


Откриване по света


Обучение

Всяка година UdeH отива на приключение в чужда страна като учебно пътуване. От 2005 г. студенти от Université de Hearst посетиха страни в Европа, Магреб, Южна Америка и Централна Америка. Нашата следваща дестинация е Тайланд.


Кредитно пътуване

По време на учебното пътуване има други възможности за мобилност на студенти. Формулата за групови курсове благоприятства предлагането на кредитирани пътувания: пътувания, през които се изследва, наблюдава или анализира език, социален феномен или човешки проблем. В Мексико може да се проведе испански курс, като по този начин се осигури идеален културен контекст за изучаване на езика.

Програми с обучение на:
 • Френски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Université de Hearst

Искате ли да допринесете за развитието на организации тук и навсякъде? Усещането за предприемачество живее в душата ти? Принадлежите ли към екип за управление? Независимо ... [+]

Искате ли да допринесете за развитието на организации тук и навсякъде? Усещането за предприемачество живее в душата ти? Принадлежите ли към екип за управление? Независимо от вашите амбиции, тези програми за бизнес администрация и управление се фокусират върху цялостното разбиране на организационния контекст и бизнес света. Те са предназначени да ви направят етичен, трудолюбив и аналитичен човек.... [-]

Канада Хърст
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Université de Hearst

Интересувате ли се от няколко дисциплини? Искате да разберете околната среда, която е ваша и която ви свързва с останалата част на света? Тази бакалавърска степен Ви пред ... [+]

Интересувате ли се от няколко дисциплини? Искате да разберете околната среда, която е ваша и която ви свързва с останалата част на света? Тази бакалавърска степен Ви предлага обучение, насочено към интердисциплинарността в областта на социалните и хуманитарните науки. Това ще ви помогне да направите гъвкав, мобилен и открит човек, търсени качества на пазара на труда на бързо променящия се свят.... [-]

Канада Хърст
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Université de Hearst

Човешкото поведение ви очарова, както се изучава по-конкретно от психолозите? Темите на съвременната психология като невробиологията, човешкото развитие, психопатологията ... [+]

Човешкото поведение ви очарова, както се изучава по-конкретно от психолозите? Темите на съвременната психология като невробиологията, човешкото развитие, психопатологията и техниките за оценка и консултиране събуждат тази жажда за знание? Програмата за психология ви предлага солидно обучение във всички тези измерения.

Студентски профил

Да знаеш как да слушаш и да общуваш с лекота. Показва любопитство както за нормалното, така и за ненормалното човешко поведение. Демонстрирайте строгост, критично мислене и откритост.... [-]

Канада Хърст
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски