Прочетете официалното описание

Студентите, които влизат днешното работно място се нуждаят от специализирани умения, за да бъде успешна. В съвременния свят изисква физически лица, които имат познания, адаптивна и гъвкава с набор от умения, които непрекъснато се променят. Нашата уникална учебна програма превъзхожда в това си качество и дава възможност на учениците да се специализират в тяхното образование.

Успешните Кариери

Беше инструкторите са професионалисти и изключително успешен в съответните дисциплини. Използвайки познанията си, ние подготвяме нашите студенти за успех. Нашият факултет ще вдъхнови учениците да изпълняват своите кариерни стремежи и да успее в работната сила.

Бързи факти

  • Е е чисто нов Apple спонсорирани преподаване съоръжение, разположено в Функция Junction, Whistler.
  • БЕШЕ има чисто нова производствена лаборатория, работилница и класна стая в рамките на нашия съоръжение.
  • БЕШЕ курсове дават студенти реални умения от експерти в момента работи в своите области.
  • Са били ученици живеят, работят и играят по планините, в село Whistler и изпитват най-доброто от Западното крайбрежие.

Обобщение

Whistler Adventure училище носи студенти от цял ​​свят, за да се опита на живот в красива западното крайбрежие на Британска Колумбия, Канада. Е се намира в рамките на минути от основата и на двете Whistler и Blackcomb планини, от световна класа ски курорт, който бе домакин на Зимните олимпийски игри 2010.

БЕШЕ е новооткрит обект, който предлага сертифициране в разнообразна гама от кариерата строителни обекти. Нашият факултет са експерти в своите области и са избрани въз основа на тяхната специализирани знания и умения, за да учат. Планински градове като Whistler и работодателите в бърза крачка действие спортни света изискват служители със специализирани умения, БЕ е в подкрепа на общността и работодателите чрез отваряне на необходимите възможности за обучение.

БЕШЕ предлага възможност извън класната стая с възможности работа Кооп и разположения кариера изграждане. Вашето образование пътуване се ползва по време на игра в планините и живее в наградения мултикултурен град Уистлър.

Учениците могат да попълнят индивидуални курсове или пълни програми по график им график около тяхната Whistler начин на живот.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School