EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Представление

Прочетете официалното описание

Edulink International College Найроби е създаден през 2014 г., а от септември 2016 г. предлага широка гама от бизнес възможности както на фондацията, така и на университета, което ще доведе до завършване на университета в Нортхемптън.

Университетът в Нортхемптън, Великобритания, получи разрешение да си сътрудничи с Edulink International College, Найроби от Комисията за университетско образование (CUE), Кения.

Сътрудничеството между университета в Нортхемптън и "Едулинк интернешънъл колеж" е един подход за подкрепа на кенийските студенти в постигането на техните образователни цели, придобивайки качествена степен в Обединеното кралство в Найроби, като същевременно се възползва от това, че не е необходимо да пътува в чужбина и да управлява разходите, отвъдморски образование носи.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем национално признат всеобхватен център за обучение, предоставящ университетско образование от световна класа чрез учебна среда "малък колеж", която предлага възможности за "големи университети".

Нашата мисия

Edulink International College Найроби (EICN) е мултикултурна институция, чиято мисия е да донесе световно образование в Кения чрез динамично партньорство с водещ университет в Обединеното кралство.

  • Ние ще предоставим отлични постижения, като непрекъснато подобряваме качеството на образованието, стипендиите и услугите на нашите студенти чрез обучение, посветено на заетостта, и съвременни, напълно оборудвани съоръжения.
  • Всички завършили EICN ще бъдат успешни в Източна и Централна Африка и в световен мащаб по отношение на осигуряването и създаването на бъдеща заетост

За Едулинк Груп

Edulink Consultants в международен бизнес със седалище в Дубай. Тя притежава и управлява редица висши учебни заведения на 3 континента, а също така управлява здравни и стоматологични клиники и болница в Дубай. Тя е частна и професионално управлявана. Сферата на здравеопазването на бизнеса е създадена с една клиника през 1987 г., от която е нараснала до хирургични и зъболекарски специалитети със средно 6000 посещения на пациент на месец. Нашите образователни интереси датират от 2005 г. със създаването на Middlesex University Dubai в партньорство с Middlesex University London. Това е разцъфтяло в процъфтяващ университет, който е предоставил основата за нашата образователна експанзия в Азия и Африка. В момента има над 3000 студенти, изучаващи широк спектър от бакалавърски и следдипломни програми на 3 континента. Нашите програми се доставят в партньорство с 3 UK университета и 2 други доставчици на качествено образование. Стратегията ни позволява студентите да получат еднаква квалификация, която да се присъжда на студентите в домашния университет, но да останат в собствената си регионална среда, докато го правят. Нашата бъдеща стратегия обхваща разширяването и развитието както на базираното в Дубай здравеопазване, така и на международните образователни подразделения на нашия бизнес.

Места

Найроби

Address
Ndemi Rd- Ngong Road Juncation,
Найроби, Окръг Найроби, Кения

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия