Pioneer International University PIU

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата визия и мисия

Зрение

За да бъде ръководен от пазара университетска световна класа за високи постижения за благото на обществото.

International University Pioneer е повлияно от пазара университет в свой собствен клас, посветен на обучението на социално отговорни граждани за активни и посветили живота като висок калибър и компетентни лидери в своите професии и техните общности.

Към студентите, преподавателите и персонала на ЗИП за вдъхновяват академично квалифицирани студенти от различни среди и всички възрасти, за да се възползват от строги висше образование и професионално развитие на възможностите в динамичната глобална среда. Дълбоко вкоренени в практическото стипендия и принципите на социалната справедливост, изразени като етично съзнание, развитие на лидерски умения, икономически напредък и гражданска ангажираност, International University Pioneer насърчава партньорства в общността и да се подготвят своите разнообразни висшисти за отговорно гражданство в едно глобално общество.

Мисия

ЗИП насочва своите разнообразни ресурси за развитие на знания чрез авангардни научни изследвания и иновации, смесица си богат опит в холистични възпитателни методи, които разширяват хоризонтите, произвеждат високи лидери калибър, подхранват творчеството и отговарят на потребностите и амбициите на една културна и международно разнообразна гама от заинтересованите страни.

ЗИП насърчава и подкрепя видима мрежа от ориентирани към действия образователен опит за студенти и възпитаници, подкрепени от най-модерните научни изследвания и иновации, като част от мисията си за задоволяване на потребностите и амбициите на една-различни заинтересовани страни. Тя също е оживен учебна общност между академичния и услуги ресурси чрез ефективно използване на персонал, съоръжения и състоянието на най-съвременните технологии.

ЗИП печели международно признание за своята характерна глобален подход и неговата динамика, изключително иновативни учебни програми в бизнеса, електронна / инженерното строителство и медицински области.

ЗИП продължава привличане, развитие и задържане на висококвалифицирани креативни и отговорни преподаватели и специалисти от различни среди, които ще бъдат натоварени с извършване на значителна разлика в живота на своите студенти и на общността, в която живеят.

International University Pioneer Стремежи

Вдъхновени от желанието да се служи на обществото чрез образование, ЗИП декларира своята цел да бъде образованието на цялата личност. Така Университетът е посветена на:

Подготовката на студентите да поемат лидерска роля в обществото чрез образование, което разширява хоризонтите, подхранва креативността, подчертава морални и духовни, както и интелектуални и естетически ценности.

Безкомпромисен стандарт на високи академични постижения и непоколебима ангажираност за академична свобода, свобода на разследване, и свободата на изразяване в търсенето на истината.

Строг и въображение стипендия; отлично преподаване в и извън класната стая; и образователни програми, предназначени да осигурят ширина и дълбочина, за да се насърчи интеграцията на различни форми на знание, и да се стимулира не само за придобиването, но и на творческия и отговорно използване на знания.

Основни ценности

Ние държим себе си отговорни за живеене на тези основни ценности, които са от решаващо значение за провеждането на мисията ни в преследване на нашата визия:

Академични постижения и въздействие - възвишение в преподаването и научните изследвания стипендия, която променя живота и задълбочаване на разбирането. Творчеството и иновациите ще бъдат отличителните белези на нашите усилия.

Индивидуално развитие - тъй като всеки човек е уникален и изпълнен с обещание за интелектуално и личностно израстване, ние се насърчи индивидуален успех и самоопределение и вярвам, че образованието на целия човек изгражда характера, насърчава активното участие в света и произвежда по-добри граждани.

Етичната общност - признава достойнството на всеки член и третира всички с уважение. Нашите действия се ръководят от справедливост, честност и почтеност.

Приобщаването - насърчаване на многообразието и предоставяне на достъп до образователни и социално-икономически възможности за всички без оглед на индивидуалните фонове.

Иновациите - насърчаване изобретателност, творчество и откритие.

Сътрудничество - развитието на обществото, чрез изграждане на партньорства с ученици, възпитаници, бизнеса и индустрията, държавни органи, акредитиране на агенциите и общностите на университета, които обслужва.

Работа в екип - работят заедно за постигане на обща цел.

Комуникация - обмен на информация открито и своевременно.

Лидерство - ние ценим лидерство, изграден на доверие, почтеност и учтивост.

Opportunity - с фокус върху развитието на професионални умения и знания, ние предлагаме възможност за гражданско участие, развитие на лидерски умения, развитие и успех.

Критично мислене - учим и насърчаваме учениците да развиват аналитични и вземане на решения умения, така че да са в състояние да формулират и решават проблеми и да излезе с път напред.

Защо International University Pioneer

Високо квалифицирани и всеотдайни преподаватели. Достъпни такси, дължими на вноски. Образователни кредити на разположение от висшето образование Кредити Board и в партньорство с Equity Bank. С добре оборудвана библиотека, включваща дигитални / онлайн ресурси. Състоянието на изкуството компютърни зали и съоръжения за ИКТ на. 24-часова бърз интернет достъп, идеално за изследователска работа. Горещи точки - достъп до интернет чрез безжична LAN. Практически изследователски опит - студент изследвания подчертават от първата година на програмата възпитаник Социална ориентация проблем - ние признаваме, че учени са отговорни за производството на научните изследвания, който да обхваща актуални въпроси и се опитва да обясни или решаване на социални проблеми. Vibrant интелектуална култура - съответните ведомства са част от по-голям процъфтяваща университетска култура, оборудвани с изключителни ресурси и съставен от ярки и творчески интелектуалци. Кредитни преводи / освобождавания, предоставени на притежателите на диплома в съответните области. Гъвкав график на курсовете - ден, вечер и настройки уикенд осигурява възможности за други дейности, които не са загубени. Наставничество въпроси - Факултет са силно ангажирани със наставничество студенти. Персонализирани професионално развитие - студентите имат възможност да развият своите професионални умения чрез сертификата в промишлени изследвания (CIS) програмата предлага на всички студенти и чрез програмата за уникална Industrial Разположението (IP). Те предлагат на студентите възможност да изпитате индустрия и развитието на умения, които да им помогнат в техните градуса и след това. Ние предлагаме възможност да се срещнат работодатели и получават указания относно всички аспекти на търсенето на работа, от писането на CV-та на интервю умения. Тийм билдинг - всички наши студентите, които започват работа по проекти отиват за изграждане на екип в определените за целта места. Това осигурява "Outward Bound" преживяване, в което учениците се събират, за да се изправят пред предизвикателства като екипи. Те се върне в университета и в същите отбори, започнат своята работа по проекта като вече са усетили върховете и спадовете на работа в екип. Истинска общност - открит и подкрепяща среда, където преподаватели и студенти често си сътрудничат. Serene и благоприятна среда за учене. Отделни общежития за господа и дами. Транспорт от и до достъпни дестинации на учениците. Пешеходно разстояние от централния бизнес район.

Места

Найроби

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Найроби, Окръг Найроби, Кения
Телефон
00 254 700 372 354