American University of Cyprus

Представление

Прочетете официалното описание

В AUC студентите са в състояние да установят тесни работни взаимоотношения със своите преподаватели, участват в дискусионни форуми, работят в по-малки класове и най-вече, те се насърчават активно да обхващат освобождаването на ума си

Участието на нашите студенти в процеса на обучение се осигурява естествено, тъй като те са в състояние да мислят за себе си, да анализират данни, да мислят, да учат, да придобият информационни концепции и да реализират своя потенциал.

Основната цел на AUC е да насърчи интелектуалния растеж и развитие на ученика и да позволи на тяхното мислене да обхване по-широк подход към тяхното образование. Освен това подчертаваме важността на студентите да придобият изключителни умения за писмена и словесна комуникация, които допълнително засилват теоретичните способности на нашите студенти.

Ученето в AUC несъмнено ще е от полза за студентите в сравнение с обучението в университети с по-традиционни образователни системи, тъй като те ще могат да установят за себе си важните аспекти на своето образование. Те създават платформа, от която да започнат своята академична работа и да водят в много аспекти от живота си, адаптирайки прогресивен и напредничав живот план.

Студентите, които приемат и завършват AUC изследвания, с интердисциплинарни концепции ще изследват, изследват и синтезират умовете си, за да могат да използват собствените си възможности до най-доброто от възможностите си.

Главна информация

Визията на AUC

В светлината на науката,

  • За осигуряване на висококачествено образование и обучение,
  • За провеждане на изследователски проучвания и публикационни дейности,
  • За да споделите констатациите с обществото на местно и международно ниво,
  • Да допринесе за натрупването на глобални знания.

Мисията на AUC

  • За да съхраним и защитим културното наследство на Уолдинг град Никозия,
  • Да допринесе за развитието на региона в образователните, културните и социално-икономическите измерения,
  • Да възпитаме учениците да имат културни ценности в националните измерения, да развият умения за критично мислене, да вземат аналитични решения и да генерират решения в глобален мащаб.

Език на образованието

Цялото обучение в AUC се провежда на английски език.

Академични програми

В момента AUC има три факултета за образование, които включват шест бакалавърски курса.

Академична година

AUC функционира двусеместрова учебна година, като първият семестър започва през септември и приключва в края на януари, а вторият семестър започва през февруари и завършва през юни. Има и програми за Лятно училище, които ще се предлагат от средата на юни до края на август.

Кампус

Кампусът на American University of Cyprus е разположен в рамките на „Заградения град” на Никозия с често автобусно обслужване до околните райони.

AUC живот

Фокусът на AUC е да създаде учебна среда, която насърчава учениците да възприемат културата, която ни заобикаля. Университетът е непрекъснато развиваща се институция, която се разраства с бързи темпове, като ядрото е съсредоточено около квалифицираните мотивирани преподаватели, приятелския административен екип и помощния персонал. Околността е маса от цветове и очарование, примамващи за ума и предизвикателни за сетивата, като университетът съчетава модерно и техническо място на обучение с историческата и културната обстановка.

american university of cyprus ile ilgili görsel sonucu

Акредитации и членове

Акредитации

124221_accreditations.png

Üyelikler

124223_Uyelikler.png

Места

Никозия

Address
Şht. Salahi Şevket Sk 46, Lefkoşa 99010
Никозия, Никозия, Кипър