Прочетете официалното описание

Колежът

Internapa College е частна институция за висше образование, регистрирана в Министерството на образованието

Изборът на подходящ колеж може да бъде понякога преодоляващ. Представяме ви по-долу отличителните характеристики на нашия колеж, които могат да ви помогнат да решите дали това е най-добрият вариант за вас и какво трябва да очаквате да спечелите от висшето си образование, като изберете Internapa College .

Акредитирани програми
 • Нашите акредитирани програми могат да ви помогнат да прехвърлите вашите кредити към всеки университет в света
Съотношение за парични такси
 • Въз основа на удобствата и услугите, които предлагаме на нашите студенти, ние предлагаме високо конкурентен пакет такси за колеж.
Уважаеми стажове
 • Нашият годишен панаир за работа привлича добре известни организации за хотелиерство и туризъм, където студентите ще получат шанса да получат опит от лидерите в индустрията.
Идеално местоположение
 • Разположен между две големи европейски туристически дестинации: Айя Напа
Възможности за трансфер
 • Нашите силни партньорства с водещи университети означават, че нашите завършили могат да спестят както време, така и пари.

Мисия

Съобщение от Управляващия директор

Мисията на INC е да продължи да се развива като колеж за висше образование чрез насърчаване на учебна среда, където студенти, преподаватели, персонал и заинтересовани страни се стремят етично да постигнат целите си и да изпълняват своите социални задължения. Ние от INC ще посветим всичките си усилия за предоставяне на лична подкрепа на студентите, за да постигнем успех в академичен, професионален и социален план за днес и бъдещето.

Мисията на INC се основава на седем централни компонента:

 • Изключителна среда за обучение
 • Факултетно и студентско развитие
 • Професионално изпълнение
 • Мултикултурна интеграция и многообразие
 • Целостност и гражданство
 • Учене през целия живот
 • Корпоративна социална отговорност
Философия

INC е посветена на предоставянето на образователни програми, които развиват индивидуалните способности, укрепват човешките взаимоотношения, повишават благосъстоянието на общността и увеличават съзнанието, с разнообразие като източник на обновление и жизненост.

Имайки академична свобода като ръководен принцип, програмите на INC се моделират по американски и европейски образователни стандарти, предоставяйки на студентите разнообразни възможности за трансфер.

Оценката и адаптацията на INC е основен инструмент за постигане на качество на образованието, ефективност и непрекъснато подобрение и растеж.

Цели

Стратегическите цели на Колежа ръководят решения за бъдещото развитие на институцията.

"Основната цел на INC е да предава знания, да преследва истината и честността и да насърчава интелектуалното и моралното развитие."

 • Да предлагаме качествени програми, които интегрират либералните изкуства и наука, с професионална подготовка.
 • Да подготвим учениците да функционират ефективно в мултикултурна среда.
 • За постигане на академичната цел чрез преподаване, научна дейност, анализ, дебат, изучаване и обслужване.
 • За избор и запазване на квалифициран факултет и подпомагане на тяхното развитие.
 • Да подпомага образователните програми чрез адекватни човешки, физически и финансови ресурси.
 • Финансова адекватност в подкрепа на бъдещия растеж на институцията.
 • Да действаме като инкубатори на идеи и да допринасяме за обществото и бизнес общността чрез програми, които ще подкрепят общото развитие и благосъстояние на Кипър.
 • Да бъде признат за утвърдено акредитирано висше учебно заведение, предлагащо редица академични и професионални програми.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa с един поглед

Нашият профил

Internapa College е частна институция за висше образование, регистрирана в Министерството на образованието

Internapa College е създаден като образователен колеж на G. Takkas през 2003 г., за да предложи висше образование на широка, либерална и модерна основа и е отворен за всички без разлика на пол, религия или раса. През 2007 г. колежът в усилията си да се развива като модерна висша учебна институция на района променя името си на „ Internapa College “ (INC), за да се идентифицира по-тясно с по-широкия географски район.

Колежът предлага акредитирани програми по хотелиерство

помещение

Internapa College е домакин на две близки локации, Marthelenio и Yiorkios, които подпомагат съответно академичните и административните дейности.

Marthelenio

Основната сграда, сградата на Marthelenio, се състои от факултетни кабинети, отдел по академични въпроси, лекционни зали, кухненска лаборатория, компютърна лаборатория, лаборатория за персонален сервиз и столова и образователен ресторант.

съоръжения

Основната сграда, сградата на Marthelenio, се състои от факултетни кабинети, отдел по академични въпроси, лекционни зали, кухненска лаборатория, компютърна лаборатория, лаборатория за персонален сервиз и столова и образователен ресторант.

* В процес на изграждане е допълнителен етаж, който ще разшири капацитета ни до 1100 студенти .

Yiorkios

Наскоро ремонтираната сграда Yiorkios се намира на 100 м от сградата на Marthelenio и съхранява библиотеката на приземния етаж и на първия етаж офисите на управляващия директор, сметки и допускания.

Библиотека

Библиотеката е важна част от нашата образователна среда и е отворена за студенти, преподаватели и членове на колежа, както и за местната общност. Библиотеката разполага с персонал от библиотекар, който е квалифициран и има опит в работата на библиотеката и разполага с площта за проучване и изследвания и достъп до компютър / интернет.

Състои се от над 5000 книги и периодични издания, осигуряващи лесен достъп до информация на всички студенти и преподаватели. Всички книги са организирани според десетичната система за класификация на Дюи и се поддържат от специално специализирана компютърна мрежа. Библиографската информация за всяка книга се въвежда в библиотечния софтуер ABEKT. Библиотеката може да има достъп до електронни бази данни, предоставящи допълнителен ресурс за онлайн проучвания, позволяващ на преподавателите и персонала достъп до множество статии от редица периодични издания.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Местоположение на колежа

Република Кипър е третият по големина остров в Средиземно море и се намира в източната му част. Кипър е член на Европейския съюз от 2004 г. Това е модерна космополитна страна, която се омъжва за европейската култура с богата история. Островът на Афродита, както е известно, има географско положение между три континента: Европа, Азия и Африка.

Колежът се намира в източната част на острова в община Сотира, в близост до две от най-популярните европейски туристически дестинации, Айя Напа и Протарас. Това местоположение го прави идеален за проучвания в областта на управление на хотелиерството, кулинарни изкуства и бизнес администрация. Студентите на колежа имат допълнителното предимство, че могат да провеждат летните си стажове в добре известни хотели и ресторанти.

Настаняване в колеж

Студентското настаняване се намира в Айя Напа, предлагайки на студентите жизнена среда, която да прекарат по време на обучението си тук. Има няколко автобусни връзки до колежа, които отнемат около тридесет минути.

120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Защо Кипър

Великолепно време - през цялата година

Кипър се радва на приятен средиземноморски климат, със сухо лято от май до октомври и мека зима от декември до февруари. Лятото е топло с температури, достигащи високи до 32-38 ° C с безоблачно небе и морски бриз, създаващи приятна атмосфера в крайбрежните райони. Зимните температури варират около 12-18 ° C през деня.

Основна дестинация за туризъм

Кипър като остров е заобиколен от крайбрежие и плажовете му всеки ще ви удиви със собствените си изключителни уникални характеристики. Кипър има някои от водещите туристически курорти в Европа, което го прави идеално място за проучвания в сферата на хотелиерството

безопасност

Според скорошно проучване Кипър е един от най-сигурните градове в света. По-конкретно, тя има една от най-ниските нива на престъпност и някои от най-добрите цифри за полицейска дейност.

Степен на образование

Кипър предлага високо ниво на образование с качеството на висшето образование и програми в Кипър, осигурено от Кипърската агенция за осигуряване на качество и акредитация във висшето образование. Агенцията следва процедурите и критериите за оценка и акредитация на Европейските стандарти и насоки, които са изискванията на Европейската мрежа за осигуряване на качество (ENQA).

Насладете се на обучението си (и времето си в Кипър)

История: Историята и културата на Кипър са сред най-старите в света. Археологическите разкопки датират това около 9 000 години. Богатият културен пейзаж на острова включва стотици археологически обекти, разпръснати из целия остров, представляващи различните исторически периоди от еволюцията на острова.

Разходи за живот: Цените на живот са сравнително ниски в Кипър, като цените са много по-ниски, отколкото в повечето страни в Северна Европа. Кипър предлага висок стандарт на живот на достъпна цена. Цените за настаняване в студентско настаняване в района на Айя Напа са много достъпни.

история

Историята и културата на Кипър са сред най-старите в света. Археологическите разкопки датират това около 9 000 години. Богатият културен пейзаж на острова включва стотици археологически обекти, разпръснати из целия остров, представляващи различните исторически периоди от еволюцията на острова.

Цена на живот

Цените за живот в Кипър са сравнително ниски, като цените са много по-ниски, отколкото в повечето страни в Северна Европа. Кипър предлага висок стандарт на живот на достъпна цена. Цените за настаняване в студентско настаняване в района на Айя Напа са много достъпни.

Кипърско гостоприемство

Кипърското гостоприемство е също толкова известно, колкото слънцето и морето на острова. Кипърците са по природа топъл и любящ народ, който веднага впечатлява посетителите на Кипър; атмосферата навсякъде е отпускаща и гостоприемна. Кипърците са много англоезично население, така че опознаването на хората винаги е лесно.

120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BA

Internapa College

Целта на програмата е да предостави на студентите академични, професионални и управленски компетенции, необходими в по-широката индустрия на хотелиерството и туризма. Сту ... [+]

Цел на програмата

Целта на програмата е да предостави на студентите академични, професионални и управленски компетенции, необходими в по-широката индустрия на хотелиерството и туризма. Студентите ще бъдат изложени на креативна учебна и предприемаческа среда, за да развият силни лидерски качества и професионална култура, ориентирана към гостоприемството. Програмата стимулира академичните принципи чрез рефлексивно обучение и критично мислене в теоретични и професионални курсове и като инкубатор, подпомага студентите при използване на мултидисциплинарни подходи в управлението, решаването на проблеми, ефективното вземане на решения и най-добрите бизнес практики. Заедно със стажовете и работния опит, програмата предлага на студентите възможност за професионална работа в мрежа, за да могат да развият бъдещата си кариера. Завършилите ще очакват да бъдат наети на надзорни / ръководни длъжности и да работят в различни организации в сферата на хотелиерството и туризма.... [-]

Кипър Sotira
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Кипър