Прочетете официалното описание

Ларнака College е един от най-жива колегии, създадени в Ларнака Кипър и предлага висок стандарт на частното образование на широка гама от програми за студенти от цял ​​свят. Ларнака College е надлежно регистрирано и призната от Министерството на Образованието и културата на Кипър. Колежът е известен със своята експертиза в областта на бизнес администрацията, хотелиерството и туризма, информационни и комуникационни технологии. Ларнака College е одобрен център на ATHE във Великобритания, Швейцария на туризма и хотелиерството на Великобритания, а също и Северна Съвета за продължаване на образованието от Великобритания. Ларнака студенти могат да се прехвърлят във Великобритания за по-нататъшни изследвания, по всяко време, ако искат да го направят.

Факултетът се състои от високо квалифицирани академични преподаватели, опитни практици и изследователи, които знаят как да се обогати образователния опит на учениците.

Съоръженията, броя и стандарта на преподаватели и координирането на курсове, отговарящи на иновативна европейска система за образование, всички допринасят за даване Ларнака College престижа и уникални характеристики на Европейския колеж.

В колежа мото "Знанието-Мъдрост-успеха" е в основата на философията на колежа. Тя е продължение на духа на колежа, който се характеризира с една демократична и положителен климат, уважение един към друг, разбирателство и сътрудничество.

Колежът се намира в своя собствена нова сграда, разположена в центъра на Ларнака сред всички удобства на града. Приземният етаж се състои от главния вход и се помещава всички лични шкафчета на учениците. Първият етаж предлага закрита, достатъчно място за паркиране за персонал и ученици. Вторият етаж се състои от зоната на рецепцията, административни учреждения, преподаватели офисите, PC-лабораторията, кафене, библиотека и офис директорите. Всички Лекция стаи и зали са на третия етаж. И двете трети и втори етаж предлагат достатъчно тоалетна и измиване удобства.

С оглед на нарастващото търсене от студенти по целия свят, ние се опитваме да установените академични представители, за да координира набирането усилия на Колежа. Ето защо, ние ще се радваме да се обединят в полза на нашите студенти и нашите организации също.

Ще се радваме да чуем от вас скоро. Не се колебайте да се свържете с нас за всяка допълнителна информация, ако е необходимо.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Гръцки

Това училище също предлага:

BA

Larnaca College

Ларнака College Училище за бизнес влаковете лица по Бизнес администрация и бизнес мениджмънт на университетско ниво. ... [+]

Ларнака College Училище за бизнес влаковете лица по Бизнес администрация и бизнес мениджмънт на университетско ниво.

Бизнес администрация (Бакалавър)

Бизнес администрация (4 години, плюс една фондация Година по избор, Бакалавър)

Структура на курса: MGT 101 Въведение в управление на 2. MTH 102 Maths 3. ACC 103 Счетоводство I 4. ECO 104 Микроикономика 5. CSC 105 Computer Въведение 6. BUS 201 Бизнес среда 7. MGT 202 ... [-]
Кипър Ларнака Пакистан Исламабад Бангладеш Дака  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Larnaca College

Това е една вълнуваща възможност да се съчетаят обучението си в хотелиерски мениджмънт с проучване и кариера фокус върху Hotel Management. ... [+]

Това е една вълнуваща възможност да се съчетаят обучението си в хотелиерски мениджмънт с проучване и кариера фокус върху Hotel Management. Нашият път е съставена на основата както обширна теоретични знания и ден за ден знам как и е предназначена за хора, които искат да се развиват и да обновите своята кариера в хотелиерството. Завършилите тази програма, следователно, да се ползват от редица атрактивни възможности за кариера, тъй като областта на хотелиерството и туризма е най-бързо развиващият се сектор на заетост в икономиката на Кипър.... [-]

Кипър Ларнака Пакистан Исламабад Бангладеш Дака  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски