Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

училище профил

Гуандун Израел технологичен институт (съкращение GTIIT) е световно известен висше учебно заведение в Израел технологичен институт (съкращение Technion) и Shantou университет (съкращение STU) кооперация образование е китайско-чуждестранни кооперация университет с независим статут на юридическо лице, се намира в Гуандун Шанту Сити.

Гуандун Израел технологичен институт на 5 декември 2016 г., одобрена от Министерството на китайския на образованието официално установена, първата година на записване през 2017 г., е първият, който въведе висококачествени висши учебни ресурси Израелският външен университети-партньори като самостоятелно юридическо лице в Китай. Добре известен икономист Ли Jiange 2004 Нобелов лауреат за химия Аарон Цихановер бяха първи президент, изпълнителен вицепрезидент.

Израел технологичен институт, Гуандун ще се стреми да се изгради в международно признат изследователски университет високо равнище на образование, научни изследвания и иновации, въвеждане на цялостна световноизвестни висококачествени образователни ресурси, Израел технологичен институт, да извършват обучение на иновациите и образованието, култивира иновативна способност, светът има отлични инженери и специалисти технология визия и хуманитарни науки. Народно правителство на провинция Гуангдонг, Shantou Градски народен правителство и Фондация Ли Кашин да подкрепи създаването на училището.

Израел технологичен институт на Гуандун език на преподаване е английски, в крайна сметка ще определи покриваща инженерство, 10 на науката и три области на науките за живота, с размерите на ученика в училището от 5000 души. грантове Law School бакалавърска, магистърска и докторанти ще получат диплома Израел технологичен институт на Гуандун, дипломни и сертификат за степен Израел технологичен институт.

Влезте от името на Израел технологичен институт на Гуандун културен произход на всеки партньор и единство.

Еврейската буквата "Тет" от името на Израел технологичен институт, от името на червено лютиче от името на Shantou, Shantou университет Финикс.

зрение

  • С цел изграждане на първокласен университет, бутане иновациите и научните изследвания, защита на околната среда и социално благоденствие.
  • Подобряване на нивото на иновациите и конкурентоспособността на провинция Гуандун, за развитието и напредъка на Китай и Израел, за да допринесе за благосъстоянието на хората.

мисия

  • Както Израел институт "шедьовър" Технология на, Гуандун Израел технологичен институт ще се корени в дълбокото, богат на почвата наследство на китайската култура, се ангажира да предприемачеството и иновациите, построен за един от водещите световни изследователски университети.
  • Гуандун Израел технологичен институт в близък контакт с местната индустрия и д-р Shuo, постдокторанти учени най-високо ниво на научните изследвания, усилия, за да обучават лидери и пионери изследователи.

Защо Гуандун Израел технологичен институт?

· А елит ген век

Гуандун Израел технологичен институт е първият, който въведе висококачествени висши учебни ресурси израелската външна кооперация университет с независим статут на юридическо лице на страната ни, съдействие от Shantou университет и Израел технологичен институт, която остава, ние се ангажира да разработи по-добра способност да намира иновативни, глобална визия и хуманитарни науки и технологични специалисти, има за цел да се изгради в международен високо ниво на образованието, научните изследвания и иновациите са признати изследователски университет.

Израел технологичен институт е водещите световни висши учебни заведения в най-големите световни изследователски университети като целогодишен топ 50 списък. През последните години, трима учители печели Нобелова награда. От основаването си през 1912 г., Израел технологичен институт е ангажирана с развитието на новите технологии, е признат като един от водещите в света предприемаческата екосистема, успешни предприемачи на бъдещето "инкубатор".

Shantou университет през последните години е придържане към международните, глоба училище път, бягане качество и ниво на внимание и да се секторът на висшето образование широко признат в страната и чужбина. В продължение на две последователни години, за да влязат в пъти по-високо образование World University Rankings (Times висше образование World University Rankings) 2016 - 2017 година вързан за 22-ро място в списъка на университетите в континенталната част на Китай.

· Основната законодателство училище - Иновации

"Триъгълника на знанието"

Гуандун Израел технологичен институт Израел въведе отлична академична традиция и академични силни технологичен институт, по-специално, да се въведе цялостна израелски технологичен институт, базиран на "триъгълника на знанието" модел на образователна стратегия, даде пълно разгръщане на предимствата на съвместно образование, научни изследвания и иновации, генерирани от комбинацията на три области, в Гуандун Израел технологичен институт, за да се превърне в "различни" университети.

Бизнес кредитни курсове

С цел да се насърчат иновациите и предприемачеството, Гуандун Израел технологичен институт, всички ученици са задължени да присъстват на бизнес кредитни курсове, за да получите представа за технология и процес на иновациите и предприемачеството. Програмата не само позволява на студентите да се научат как да се създаде бизнес, но също така и да научат как да популяризират своите идеи за съществуваща фирма, да допринесе за реализирането на нови продукти или нови технологии.

училище (посетители и иновационен център) "Център за иновации на посетителите и" е да покаже на учениците мозъчна атака, отворете нов мислене, специален сайт в иновативни дейности.

Укрепване на трансфер на технологии

Гуандун Израел технологичен институт, Израел технологичен институт ще се основава на опит в областта на технологиите комерсиализация, бързото създаване на ефективен механизъм за насърчаване на научните работници в техните изобретения и открития на технологията комерсиализация, патенти на интелектуална собственост, обявени, катализа, инкубация на нови продукти, нови процеси. В същото време, ние ще работим в тясно сътрудничество с управлението на общината Shantou, да (Шанту) научни и технологични иновации и сътрудничество зона на Shantou университет в сродни области.

Характеристики · обучение - международни

Великобритания преподаване

Гуандун Израел технологичен институт, използвайки специализирани курсове на английски език на преподаване. Студентите в долната фаза класове ще преминат през щателна обучение на английски език, за да осигурят на учениците със същото ниво език, необходим за изучаване в университета в англоговорящи страни, както и по-нататъшното му полагат основите за изучаване на английски език.

Първокласен международен факултет

Израел технологичен институт, Гуандун глобалната набиране на учители, повече от 60% от учителите, изпратен от Израел технологичен институт. Не само учители са необходими докато се опитва да играе важна роля в три области на образованието, научните изследвания и иновациите, но и напълно да се създаде синергии, произтичащи от дейности в три области. Учителите са двете ангажирани с откриването на нови знания, иновативно мислене и методи за активните изследователи в процеса на преподаване и насърчава учениците да се съсредоточат върху иновациите и създаване на нови продукти, учениците стават модел за подражание.

Международен обмен

Гуандун Израел Институт за студенти технологии по време на четирите години на бакалавърската проучване, Израел технологичен институт има възможност да присъства на летен курс или замяна семестър студент. Гуандун Израел технологичен институт ще създаде свободомислещи, активни обмен, жизнена атмосфера за студенти от чужбина, вдъхновени помежду си и да се учат заедно.

· Образоване на хората философия - да се даде възможност на студентите да се превърне в истински герой

Израел технологичен институт на Гуандун образователна философия изисква завършилите целия кариерите си, за да се адаптират към развитието на тяхната професионална дисциплина, ако е необходимо, дори и самостоятелно развитие може да направи. Затова Израел технологичен институт, Гуандун, за да използвате по-интерактивен обмен на CLT, преведени през, основани на научни изследвания учене да се даде възможност на учениците да станат истински герой на обучение.

Гуандун Израел технологичен институт се фокусира върху изграждането на капацитет и лидерски умения на учениците за учене през целия живот, така че да може да продължи да се мисли не само в професионалната сфера, предложения за подобрения, както и способността за разработване на нови продукти, нови процеси или създават свой собствен бизнес.

· Възможности за работа

Израел технологичен институт училище в началото на Гуандун ще се фокусира върху области, които са тясно свързани с опазването на околната среда и енергетиката, сигурността на храните, здравето на хората и социалното и икономическото три. Как да се справим със замърсяването на околната среда, и как да се разшири възобновяема енергия, как да се използват високотехнологични биотехнологии за да се гарантира безопасността на храните, това са предизвикателствата пред които са изправени в момента на световния икономическото и социалното развитие. Предизвикателства пред обществото изисква много талант, Гуандун Израел технологичен институт ще направи своите собствени усилия и принос.

След Гуандун Израел технологичен институт завършил студент, можете да изберете директно на заетостта, завършил училище в училище, или да кандидатства за обучение в чужбина.

· Стриктно строг от записване в колеж

Гуандун Израел технологичен институт, тъй като 2017 г. за вътрешната и външната записване, учете се от Израел по-висока система за осигуряване на качеството на образованието, строг пост, строги изход.

Всички Израел технологичен институт на Гуандун, учениците се изисква да постави солидна теоретична основа и научна дисциплина в тяхната професионална сцена обучение, като по-дълбоко разбиране и прилагане на нови технологии и възможността да бъдат иновативни решения в лицето на нови проблеми. Всички ученици са задължени да подсили основите на математиката и науката в етап класове въз основа на изискването да прекарват много време, за да се направи експериментален дизайн и използването проверка в преподаването лабораторията.

Съответствие с националните правила за приемане и записване на ученици в Гуандун Израел технологичен институт е направил официален статут студент, попълнете задължителните курсове в определения срок при официалното им общо изискване, когато изискванията за дипломиране, както и предоставени дипломиране дипломи, издадени от Гуандун Израел технологичен институт. За да отговарят на условията за предоставяне на завършилите бакалавърска степен, присъдена бакалавърската Израел технологичен институт степен, бакалавърска степен в Гуангдонг Израел технологичен институт и получиха грамота.

Места

Shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, Китай
Уебсайт
Телефон
86-754-88087077