Прочетете официалното описание

През 2017 г. Институтът за изследване на туризма (IFT) получи успешен международен преглед на качеството (IQR) от агенцията за осигуряване на качеството на Великобритания за повишаване на квалификацията (QAA), като превърна IFT в първата висша образователна институция в света, която получи това международно признание. IFT е класирана на "QS World University Rankings by Subject 2017" като втората най-добра институция за висше образование в Азия в областта на гостоприемството и отдиха и 18-то най-добро висше училище в тази област в света.

Институт за туризъм, Макао (IFT), Създадена през 1995 г., е публична институция за висше образование, която попада под ръководството на главния секретар по социалните въпроси и културата на Специален административен район Макао правителство, от Китайската народна република. IFT предлага специалности и професионални програми в широк диапазон на дисциплини, свързани с туризма като гостоприемство, туристическия бизнес, наследство, събития, търговия на дребно и маркетинг, за отдих и развлечения, спорт и отдих, творчески и културни изследвания, както и кулинарни изкуства. IFT също доставя различни програми на ниво на изпълнителната власт в партньорство с водещи туристически училища в света. Институтът е възложено от страна на местните власти за провеждане на политиката за научни изследвания ниво, свързани с планирането и развитието на туризма.

The мисия на IFT е да се превърне в международно висше институция на избор за туризъм и услуги в индустрията проучвания. Не само за ползите от Макао, но и за региона на Азия и Тихия океан, тя ще даде на студентите с професионални познания и техническа компетентност в подготовката за бъдещите си лидерски отговорности в индустрията. За да се изпълни по-горе мисия, Институтът има следните три характеристики:

  1. Уникална идентичност - Институтът работи независимо, специализирана в предоставянето на висшето образование и професионално обучение в областта на туризма и сектора на услугите за управление.
  2. Интеграция - Тя съчетава най-добрите подходи за академичната развитие и професионално обучение.
  3. Интернационализация - Тя се стреми взаимно изгодно сътрудничество със сродни институции в чужбина, активно насърчаване на международен образователен опит между преподаватели и студенти.

През 1997 г. мрежата на Asia-Pacific Образование и центрове за обучение в сферата на туризма (Апетит), орган, напълно подкрепена от Икономически и социален комисия на ООН за Азия и Тихия океан (UNESCAP), избран IFT като "център за обучение на треньор" предлагане обучение и консултантски услуги за членовете Апетит в азиатско-тихоокеанския регион. През същата година, IFT, получена от асоциация Pacific Asia Travel (PATA) на наградата Gold в "Образование и обучение", който се призна за съдържанието и качеството на програмите на IFT. През 2002 г., IFT бе представена отново със същата награда за това, че създаде "система за разпознаване на Макао Професионални умения" (MORS) на местната туристическа индустрия и услуги, в сътрудничество с Европейския съюз (ЕС).

През 1999 г. в сътрудничество с ЕС, център на Макао-Europe за модерни Туризъм Studies (ME-CATS) е създаден в Института, включване на нови европейски концепции за туризъм и управление на сектора на услугите в развитието на туризма в региона на Азия и Тихия океан. Този център има за цел да се превърне в база за образование и обучение в региона на Азия и Тихия океан. Тя насърчава обмена на знания и опит между висши учебни заведения в Европа и в региона.

През 2000 г., IFT стана първата образователна институция, която да бъде предоставена на TedQual Certification от Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO). Това потвърди международния стандарт и качеството постигнато от IFT в областта на образованието и обучението. През 2003 г. е поканен от IFT Образователен наука и култура на ООН (ЮНЕСКО) и Международния център за изследвания по консервацията и реставрацията на културните паметници (ICCROM), за да бъде един от основателите на Asian академия за управление на наследство (AAHM ). Този консорциум мрежи институти за висше образование в целия регион на Азия и Тихия океан, които са ангажирани в областта на изследванията и преподаването на опазване на наследството и управление културна институция.

"За 2008 г. Церемонията по награждаване на медали и звания на Honour на правителството на САО Макао, Китайската народна република" се проведе на 16 януари 2009 година. Четиридесет лица и организации бяха предоставени почести и награди за своите лични постижения, забележителни приноси към специалния административен район Макао и специален тяхната обществена и общественополезен труд. Институтът за Туризъм Studies е награден с медал за заслуги за туризъм в знак на признание на неговите значителен принос за постигането на напредък развитието на местния туризъм.

IFT ще продължи да се стреми напред в стремежа си на учене и образователни иновации, насърчаване на професионалисти и да допринасят за развитието на туризма на Макао и от региона на Азия и Тихия океан.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Institute for Tourism Studies, Macau

Този курс ще разгледа как наследство активи могат да станат атракции, които посетителите могат лесно да консумират и да разберат, (особено, когато балансът на обр ... [+]

Този курс ще разгледа как наследство активи могат да станат атракции, които посетителите могат лесно да консумират и да разберат, (особено, когато балансът на образованието с развлечения е прав).

[-]
Китай Macau
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Institute for Tourism Studies, Macau

Управлението на бизнес туризма в IFT е програма, разработена в съзнанието на съвременния гостоприемник. В програмата са включени 42 дисциплини, стаж (трета година) и писм ... [+]

Управлението на бизнес туризма в IFT е програма, разработена в съзнанието на съвременния гостоприемник. В програмата са включени 42 дисциплини, стаж (трета година) и писмено дисертация.

[-]
Китай Macau
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Institute for Tourism Studies, Macau

При завършване на този курс студентите ще се разбере значението на планиране, за да се гарантира успехът на едно събитие, изграждането на съответна визия и мисия за даден ... [+]

При завършване на този курс студентите ще се разбере значението на планиране, за да се гарантира успехът на едно събитие, изграждането на съответна визия и мисия за дадено събитие. Курсът ще се развие, за да се установи, че творчеството играе централна роля при успешното функциониране на събитието.

[-]
Китай Macau
Запитване на информация
Английски,Китайски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Institute for Tourism Studies, Macau

The IFT на BA Туризъм Търговия на дребно и маркетинг мениджмънт е програма, предназначена с модерна гостоприемство професионалист в ума. ... [+]

[-]
Китай Macau
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Institute for Tourism Studies, Macau

BA Hotel Management на IFT е програма, разработена в съзнанието на съвременния гостоприемник. ... [+]

[-]
Китай Macau
Запитване на информация
Английски,Китайски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Institute for Tourism Studies, Macau

Програма на IFT на BA Кулинарни изкуства е нова програма, създадена с модерна гостоприемство професионалист в ума. Първата кохорта на студентите се присъедини към 4-годиш ... [+]

Бакалавър по управление на кулинарното изкуство

Програма на IFT на BA Кулинарни изкуства е нова програма, създадена с модерна гостоприемство професионалист в ума. Първата кохорта на студентите се присъедини към 4-годишен курс през септември 2011 г. и ще завършат през 2015.

Независимо дали те възнамеряват да преследва кариера като кулинарна готвач; на предната част на къщата мениджър; или всестранно професионален кулинар, за 4-годишен курс се основава на широка база опита на доказани преподаватели и квалифицираните занаятчийски техници. С световния опит, вариращи от 3,4 и 5 звездни хотели, които да Мишлен ресторанти до местата за събитието, както и други подобни, на IFT се основава на тази огромна база от знания, за да достави на добре закръглена широка основа фондация, от които студентите могат да процъфтяват.... [-]

Китай Macau
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

IFT Anthem

IFT Bachelor of Arts in Culinary Arts Management

IFT Green Campus Video

Institute video by Mazea Zhou and Sunny Sun- 1st Runner-Up Team of IFT Video Competition

IFT Pousada de Mong-Há & Educational Restaurant are awarded the excellence award by TripAdvisor