Vatel Hotel & Tourism Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Учете управлението на хотела в училището Vatel в Сучжоу, Китай

Уникален в Китай, Vatel Suzhou предлага комбинация от теоретични курсове и практики в хотел, ресторанти, курорти и други партньорски институции

Vatel Suzhou предлага две степени (бакалавър за три години и MBA за две години) и персонализирани краткосрочни програми за ръководители и мениджъри. Всички курсове се преподават на английски език, за да дадем на нашите студенти международната експозиция, която им е необходима за винаги по-взискателната индустрия на гостоприемството. Vatel Suzhou ще донесе в Китай едно от най-модерните изкуства на гостоприемството, френското „art de Vivre“. Vatel Suzhou си партнира с три звездни хотели на по-малко от 30 минути от кампуса, за да организира професионалните практики, по време на които студентите алтернативно ще работят в кухнята, F

Преподавателският състав играе много важна роля за бъдещия ви успех. Във Vatel учителите предават своето знание и страст към вас. Благодарение на интерактивните методи за обучение, които са близки до реалността на областта на гостоприемството. Те ви дават инструментите за развитие на вашите технически, концептуални и аналитични умения като бъдещи мениджъри. Дълготрайният ангажимент на преподавателския състав на Vatel, независимо дали са университетски преподаватели или гост-лектори, подбрани за своите постижения в своята специфична област, допринасят за вашия успех.

Изберете Vatel Suzhou

Заради професионалното си и персонализирано обучение

В глобална и силно конкурентна икономика самото образование вече не е достатъчно. Скорошните възпитаници на Vatel са предпочитани пред останалите заради своите човешки и професионални качества.

Поради своите ценности на отговорност и солидарност

Духът на Vatel се корени в ценности, споделяни от преподавателския екип и учениците: във Vatel всеки има права, но и отговорности, но всички са овластени да участват в професионалния успех на бъдещия възпитаник на Vatel.

Заради програмата за обмен на Марко Поло

Кандидатите, докато продължават обучението си във Vatel, са потопени в различна култура, различен език, стават по-отворени към другите, по-добре подготвени да имат международна кариера.

Заради своите иновации

В годишната международна конвенция всички училищни директори на Vatel могат да се срещнат, за да обсъдят иновациите в преподаването в своите училища. Най-доброто от тези новости е интегрирано в учебните програми на Vatel.

Заради своите 35 000 възпитаници, мрежа, на която можете да разчитате

Всеки един от 7000 ученици, където и да се намира неговото приемащо училище, може да разчита на всички от групата на Vatel и на своите 35 000 възпитаници, които работят в най-красивите хотели на земята. Тази мрежа е по-силна от която и да е друга, за да ви помогне да намерите работа, която отговаря на вашите мечти и амбиции.

Заради поддръжка с хотели JHM

Има много хотели от JHM Group, които осигуряват стаж и официални работни места за нашите студенти и завършили. JHM помага на студентите да прераснат в успешна кариера в индустрията на хотелиерството.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) предлага високо ниво на корпоративна култура и строга система за управление на предприятията с глобална перспектива за управление на международните стандарти. Международен екип, състоящ се от най-висш талант за управление на гостоприемството, е в състояние да гарантира, че всеки гост, посещаващ нашите имоти, може да се наслади на най-висококачественото изживяване.

Марковото портфолио на JHM се състои от най-високите хотели на Tonino Lamborghini

За да подкрепи бързото разрастване и да осигури достатъчно наличност на таланта за нарастващия си брой имоти, хотел Vatel

Училище за гостоприемство, предлагащо модерни съоръжения

3 500 квадратни метра екологичен чисто нов кампус | 14 модерно оборудвани класни стаи с видео проектор и wifi | Vatel cafe, за да практикувате вашите коктейли и умения за бариста | присмехулна хотелска стая, за да практикувате вашите умения за почистване и настройка.

Практиките и стажовете са достъпни в най-добрите хотели в Сучжоу и Китай

Общо 2376 стаи в 7 хотела са на разположение на нашите студенти за професионални практики и стажове:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 стаи
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 стаи
 • Сучжоу Кемпински: 458 стаи
 • Suzhou Hyatt: 355 стаи
 • Сучжоу Нико: 469 стаи
 • Куншан Тонино Ламборгини: 289 стаи
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 стаи

Кафе и ресторант Vatel са на разположение за нашите студенти да практикуват своите умения

 • Разположен в кампус, Vatel Cafe предлага най-добрата възможност за нашите студенти да упражняват управление на кафенета.
 • Разположен в хотел Suzhou Tonino Lamborghini, ресторантът Vatel предлага автентична френска кухня на местните клиенти; Междувременно, той осигурява съоръжение за обучение от висок клас за нашите студенти.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Насладете се на начина на живот на Suzhou, традицията, срещната с модерното

С известни канали и езера в целия град, Сучжоу е наречен „Венеция на Изтока“ .Той е един от най-старите градове в Китай с история от над 2500 години, разположен в делтата на река Яндзъ.

Марко Поло посети Сучжоу и беше изумен от нейната разнообразна култура и просперираща индустрия.

Като туристически град Сучжоу е известен със своята история, туристически атракции и с икономическото си развитие.

Рай на небето, Сучжоу на земята

Класиран като най-добрия жив град в Чино, Сучжоу е наречен "земята на рибата и ориза" от природни ресурси и деликатни занаятчийски работи. Известни специалитети включват коприна от Сучжоу, бродерия в Сучжоу, коприни, традиционни китайски музикални инструменти, фенери, мебели, дърворезба, копринен гоблен, чай Biluochun, езерни раци и др.

Център за транспорт

Индустриален парк Сучжоу е най-динамичният и жизненоважен индустриален парк в Китай, където има повече от 3000 предприятия, десетки хотели и курорти от висок клас и най-големият търговски център в Азия. Разположен на най-важния център за транспорт, Сучжоу е на 30 минути до Шанхай с високоскоростен влак.

Исторически и културен скъпоценен камък

Този град има повече от 60 запазени класически градини, които са вписани като световно културно наследство, като Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Освен това има известни опера Kunqu и Pingtan (пеене на балади в набран от Сучжоу). Улиците и алеите в стария градски район са в стила на династията Сонг. Отделете време и се запознайте с най-традиционната култура тук в Сучжоу.

Vater, Глобална мрежа от училища за управление на хотелиерството и възпитаници

Vatel има 50 училища за управление на хотелиерството, разположени в Европа, в Америка, в Азия и Африка. Те споделят една и съща мисия: подготвяне на по-младите поколения да изграждат своето професионално бъдеще в международните индустрии за управление на хотелиерството и туризма.

Vatel реши да:

 • Обучете техники за управление, базирани на два века история в индустрията на гостоприемството, базирани на висококачествени услуги и удовлетвореност на клиентите. Това включва всички културни аспекти на клиентите, от страната, в която се намира хотелът, до персонала, който работи в него.
 • Предайте френското изкуство на гостоприемството, признато в целия свят като знак за качество, добър вкус и високи постижения.
 • Преподавайте френски език във всички държави, които не говорят френски, където нашата група работи.

Вече имаме 35 000 възпитаници, които работят по целия свят и които с гордост наричат себе си Vateliens и работят в най-красивите хотели на земята.

Vatel става международен

В началото на 21 век, 20 години след откриването на първото училище във Вател във Франция, всички международни фактори за развитие бяха готови да задействат: нашата образователна концепция, основана на прогресивната и контролирана смесица от теория и професионален опит, е доказана; тя е устойчива и готова да бъде въведена в чужбина. Оттогава се откриват нови кампуси в Европа, Азия, Америка и Африка.

Разположена на четири континента, мрежата на училищата във Вател съставлява 1-ва световна група за бизнес училища в сферата на хотелиерството и туризма, избрана от професионалистите за най-добро училище за управление на хотелиерството.

Духът на Вател, ценности за целия живот

Успехът на Vatel се основава на пет стълба. По целия свят членовете на нашия факултет са се научили да:

 • имат дълбоки връзки със своите ученици.
 • създават динамични условия за учене.
 • предават своето ноу-хау и знания.
 • въведете концепцията за правилното поведение във всички ситуации.
 • имат близки отношения с професионалисти, работещи на хотелиерски и туристически мениджърски позиции.

Преподавателските екипи на Vatel Group са съставени еднакво от преподаватели от университети и професионалисти, които са си направили име в своите области.

Места

Суджоу

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Суджоу, Jiangsu, Китай