Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме партньорство между университета Zhejiang и Университета на Илинойс в Urbana-Champaign. Ние предлагаме изключителен учебен опит с безгранични възможности Ние се ангажираме да обучаваме новатори в областта на инженерството и лидерите на утрешния ден.

ZJU-UIUC ИНСТИТУТ

Университетът "Джъджиан" - Университет на Илинойс в Института Урбана-Шампей (Институтът ZJU-UIUC или ZJUI) е нов съвместен колеж по инженерство. Чрез въвеждането на световноизвестни инженерни учебни програми и ресурси от UIUC, допълнени от приноса на колеги и отдели от университета от ZJU, Институтът ZJU-UIUC ще предостави световнокласно инженерно образование.

  • Zhejiang университет

Основана през 1897 г., Zhejiang University е една от най-старите и най-престижните висши учебни заведения в Китай. Докладвайки директно до Министерството на образованието, университетът Zhejiang е университет "211 Проект" и "985 Проект" със силна подкрепа от централни, провинциални и местни власти. Той е член на лигата C9 и Асоциацията на Pacific Rim Universities. Инженерните програми на университета Zhejiang са на четвърто място в класацията "Най-добри световни университети в света", публикувана от US News

  • Университетът на Илинойс в Урбана-Шампейн

Основана през 1867 г., Университетът на Илинойс в Урбана-Шампейн (UIUC) е публично изследователски университет в САЩ. Учредител е на Конференцията на големите десет и член на Асоциацията на американските университети. Университетът се счита за институция "Public Ivy". UIUC е на четвърто място в академичната класация на световните университети по инженерство / технологии и науки, публикувана през 2015 г.

изследване

Институтът ZJU-UIUC разгражда границите между традиционните инженерни дисциплини и не планира да създава отдели или институти, основани на дисциплини. Вместо това тя създава междудисциплинарни екипи и дейности и насърчава сближаването на мултидисциплинарното знание и кръстосаното сътрудничество. В съответствие с този междудисциплинарен акцент, се организират експериментални класове, които включват инженерни и системни науки, информационни системи и дигитални науки, енергетика и инженерни науки за околната среда за напреднали студенти. Курсове, които наблягат на предприемачеството и творческо решаване на проблеми, са включени в учебната програма. Дизайнните курсове включват студенти от различни програми, които работят заедно. Тези дейности култивират иновативни таланти с кръстосано и мултидисциплинарно познание.

Факултетен басейн

  • Изключителни учени, установени в техните области
  • Професори с международен ръст
  • Членове на Плана за национални хиляди млади таланти

Факултетен източник

  • Университетът на Илинойс в Урбана-Шампейн
  • Танци, набирани от висши международни университети, които включват MIT, UC Berkeley, UIUC, Caltech, ZJU, Tsinghua, Кеймбридж и др.
  • Zhejiang университет

Международен кампус

Институтът ZJU-UIUC се базира на международния университет на Zhejiang University. За да изследва нови модели на висшето образование, които съчетават най-добрите практики на Изтока и Запада, черпят от напреднал образователен опит в света и култивират иновативни таланти с международна визия, Университетът Zhejiang инициира разработването на Международен Кампус през февруари 2013 г. одобрен от Министерството на образованието през октомври 2015 г., и първите студенти, записани през септември 2016 г. Международният кампус набляга на модела на жилищен колеж. Всеки жилищен колеж предлага приятелски и подкрепящ живот и среда за живеене. Всеки ученик има самостоятелна спалня, обща баня и общо жилищна площ. Всеки колеж предлага библиотечни съоръжения, учебни зали, дискусионни и интерактивни пространства, перални помещения, помещения за дейности и фитнес зали.


местоположение

Международният кампус се намира в Хайнинг в североизточната провинция на провинция Zhejiang. Хайдинг е в сърцето на икономическата зона на делтата на река Яндзъ, с Хангжу на запад, Суджоу на север и Шанхай само на 120 километра на изток. Има пет вътрешни и международни летища в рамките на 2 часа шофиране, В Шанхай-Хангжу високоскоростна железопътна линия преминава града. Множество автостраги в и около града се свързват с Хангжу, Суджоу, Шанхай, Нингбо и останалата част на Китай.

Стипендии

1) Международни стипендии за отлични постижения

На най-висококвалифицираните кандидати ще бъде предоставена международна стипендия за отлични постижения, която обхваща:

· Пълно обучение: 200 000 CNY годишно

· Настаняване в Haining campus: 8000 CNY на година

· Международна студентска медицинска застраховка: 800 CNY на година. (Съответните медицински застраховки могат да бъдат намерени на www.lxbx.net).

· Помощ за живот: 1400 CNY на месец

Всеки учен ще бъде преглеждан ежегодно и подновен до четири учебни години при условията, при които студентът отговаря на изискванията за задоволителен напредък към дипломите и спазва правилата на университета Zhejiang и на Университета на Илинойс в Urbana-Champaign.

2) Стипендии за подкрепа

През 2018 г. всеки международен студент признава, че без да получи международна стипендия за отлични постижения, ще получи стипендия за подкрепа, която включва:

· Частично освобождаване от обучение: 80 000 CNY на година

· Международна студентска медицинска застраховка: 800 CNY на година. (Съответните медицински застраховки могат да бъдат намерени на www.lxbx.net).

Възобновяеми до 4 академични години, подлежащи на подобен годишен преглед, както и на Международната стипендия за отлични постижения.

Моля, подайте заявление чрез https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Места

Hangzhou