International School of Law and Business

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в ISLB

ISLB предлага съвременни бакалавърска степен програми, които позволяват на учениците да развиват знания, умения и нагласи, необходими на световния пазар на труда и съществени да се справят в останалата част от света в бъдеще. Учебният процес е пригодена към практически ориентирани изследвания и професионално обучение, които включват сътрудничество и експериментални методи за учене като отражение на подхода на студентите, в областта. Учебната програма се състои от две промишленост на базата на стажове, които дават на студентите ръка на опит в реални работни места. ISLB на силни индустриални връзки помагат да се гарантира, съвременни и съответните проучвания и възпитаник на заетостта.

The ФАКУЛТЕТ ПО УПРАВЛЕНИЕ има над 2000 студенти с все по-голям дял на чуждестранни студенти от 12 различни държави по света. За чуждестранните студенти ISLB предлага четири специалности на английски език, включително и международно бизнес право, туризъм и Hotel Management, Business мениджмънт и маркетинг, с разнообразие от различни бизнес ориентирани специалности. Факултетът включва признати учени и лекари, които да гарантират развитието на силни теоретични основи и цялостни практически умения.

ISLB предлага два режима на проучвания: проучвания на пълно работно време (3 години) и задочно обучение (4 години). Възможности за електронно обучение се предлагат да се отговори на индивидуалните нужди на учениците. Студентите могат да избират най-удобният начин за изучаване на ISLB.

Добре дошли в Литва

Литва е държава в Централна Европа, една от трите балтийски държави, разположен на кръстопътя между Изтока и Запада.

Литва е най-голямата от трите балтийски държави, разположен на площ от 65 200 кв. km Lithuania споделя своите граници с Латвия, Беларус, Полша, и Калининградска област на Руската федерация.

Литва притежава 99 km дълга площ от брега на Балтийско море.

Литва е разделен на четири културно и езиково различни региони: Aukštaitija, Dzūkija, Suvalkija и Žemaitija.

През 1989 г. френски National Geographic Institute учен, Jean-Gregoire Affholder, определя, че географският център на Европа се намира в Литва, на 24 км северно от столицата Вилнюс.

От 2004 г. Литва стана член на ЕС и НАТО, както и част от Шенгенското пространство от 2007 г. насам.

Население. Населението на Република Литва е 3,35 млн.

Език. Литовският език е официален език на държавата и е признат за един от официалните езици на Европейския съюз. Литовски език е един от двата живеещи балтийските езици, заедно с латвийски. Литовски, от AKK индоевропейски езици, е най-добре запазен древният звукова система и многобройни морфологични особености. В тази връзка, той е много подобен на санскрит, древногръцки и латински. Изследвания в областта на сравнителното езикознание са показали, че за да бъде най-архаичния Livin индоевропейски език.

Валутна. Литас (LT) е била националната парична единица, тъй като на 25 юни 1993 г. 1 литас (LT), се равнява на 100 цента. Литас е фиксиран към евро в размер на 3,4528.

Time: GMT + 2, Vilnius Столицата на Литва с население от около 600 000.

Бързо променяща се и развиващите се мултикултурна град с репутацията на един от най-безопасните и дружелюбните градове в Европа.

The бързо развиващият се град в Литва с всички основни политически, икономически, социални и културни центрове.

Автентична стария град с уникална и разнообразна архитектура, вписани в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Места

Вилнюс

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Вилнюс, Виленски окръг, Литва

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия