BBI Luxembourg

Представление

Прочетете официалното описание

Нашите програми стриктно балансират практическото обучение с нуждите на надзорните и бизнес знания, за да станат ефективни лица, вземащи решения в рамките на комплексна организация за гостоприемство. След като сте завършили BBI , ще бъдете подготвени да поемате значими отговорности в началото на кариерата си и да бъдете продуктивен член на екипа, от първия ви ден в работата.

Учебните програми, както и структурата, целите, стратегиите и педагогиката са еднакви в двата института. Същото се отнася и за преподавателския състав, който споделя опит и умения между двете организации, придобити от 1990 г. на създаването на BBI . BBI институциите са преди всичко проектирани като “Училище за хотелиерство и туризъм” с международно измерение. Стратегията ни се основава на това да бъдем динамични, отворени и включени в "Обществото на знанието" - европейската визия за бъдещето. Всъщност благодарение на тази визия висшето образование също се възползва от фантастичния растеж.

Нашите институти са особено известни с образователните си иновации и, слагайки скромност настрана за момент, нашето учение се откроява благодарение на постоянното ни търсене на отлични постижения. Нашите резултати, от гледна точка на удовлетвореност на студентите, реални професионални открития и отношения с гостоприемството и туристическата индустрия, доказват, че сме част от най-добрите академични институции за мениджмънт.

BBI предлага 3-годишни бакалавърски и 2-годишни магистърски програми, в истински международна рамка, ще осигури на тези творчески личности, със страст и споделящи общите ценности, готови да посрещнат предизвикателствата в управлението на гостоприемството и туризма. Ние предлагаме първокласно образование за кариера в сектора на хотелиерството и туризма - най-бързо развиващата се индустрия в света.

Програмите отразяват главно англосаксонския образователен формат, подчертавайки практически, прагматичен и интердисциплинарен подход към ученето. Трите основни области на учебната програма са:

  • Обучение по управление на операциите
  • Обучение по управление на бизнеса
  • Практическо обучение - стажове

Места

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Дикирх, Люксембург
Телефон
+352 27 91 12 92