Прочетете официалното описание

Нашите програми стриктно балансират практическото обучение с нуждите на надзорните и бизнес знания, за да станат ефективни лица, вземащи решения в рамките на комплексна организация за гостоприемство. След като сте завършили BBI , ще бъдете подготвени да поемате значими отговорности в началото на кариерата си и да бъдете продуктивен член на екипа, от първия ви ден в работата.

Учебните програми, както и структурата, целите, стратегиите и педагогиката са еднакви в двата института. Същото се отнася и за преподавателския състав, който споделя опит и умения между двете организации, придобити от 1990 г. на създаването на BBI . BBI институциите са преди всичко проектирани като “Училище за хотелиерство и туризъм” с международно измерение. Стратегията ни се основава на това да бъдем динамични, отворени и включени в "Обществото на знанието" - европейската визия за бъдещето. Всъщност благодарение на тази визия висшето образование също се възползва от фантастичния растеж.

Нашите институти са особено известни с образователните си иновации и, слагайки скромност настрана за момент, нашето учение се откроява благодарение на постоянното ни търсене на отлични постижения. Нашите резултати, от гледна точка на удовлетвореност на студентите, реални професионални открития и отношения с гостоприемството и туристическата индустрия, доказват, че сме част от най-добрите академични институции за мениджмънт.

BBI предлага 3-годишни бакалавърски и 2-годишни магистърски програми, в истински международна рамка, ще осигури на тези творчески личности, със страст и споделящи общите ценности, готови да посрещнат предизвикателствата в управлението на гостоприемството и туризма. Ние предлагаме първокласно образование за кариера в сектора на хотелиерството и туризма - най-бързо развиващата се индустрия в света.

Програмите отразяват главно англосаксонския образователен формат, подчертавайки практически, прагматичен и интердисциплинарен подход към ученето. Трите основни области на учебната програма са:

  • Обучение по управление на операциите
  • Обучение по управление на бизнеса
  • Практическо обучение - стажове
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

BBI Luxembourg

Бакалавърската степен се присъжда в края на тригодишното обучение. Той е описан като „ориентирана към кариерата програма“, което означава, че той директно подготвя учениц ... [+]

ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА: 180 ECTS КРЕДИТИ

Бакалавърската степен се издава в края на тригодишното си обучение. Тя се описва като "кариерно ориентирана програма", което означава, че директно подготвя студентите за дейностите на професионалистите. Следователно, в края на тази програма студентите, които завършват, могат, в зависимост от личните си амбиции, да влязат директно в света на труда или да продължат обучението си за магистърска степен.... [-]

Люксембург Wiltz
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Дикирх, Люксембург
Уебсайт
Телефон
+352 27 91 12 92