Прочетете официалното описание

За университета LUNEX

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

Базиран в Люксембург, LUNEX University е частно училище, което е специализирано в областта на спорта, здравеопазването, терапията и превантивната медицина. Като международно ориентирано училище, LUNEX предлага учебни програми, признати в цяла Европа и перфектно адаптирани към световния пазар.

Нашето програмно портфолио се отличава със своята устойчивост и социална значимост и дава на студентите новите подходи и перспективи в новите области на спорта и здравето. Всяка учебна програма се преподава 100% на английски език от международен академичен екип, идващ от институции по целия свят. Чрез комбинация от теоретични курсове и практически опит, учениците на LUNEX се обучават да станат експерти и лидери в своята област и да се развиват в глобализирания свят.

 • Международно училище с човешко докосване
 • 4 учебни програми в областта на здравеопазването и спорта (включително подготвителен семестър)
 • 100% курсове по английски език
 • Международен и мултикултурен екип

Нашите 3

Днес LUNEX предлага 3 бакалавърски степени, които са достъпни след най-малко 12 години училищно образование или еквивалентно предишно образование. Тези учебни програми са разработени в съответствие с Болонския процес за практическите кариери и професии в цяла Европа и са акредитирани от Министерството на висшето образование и научните изследвания (MESR) в Люксембург.

Разделихме нашите програми на две отделни области: здравни науки, от една страна, и управление от друга.

LUNEX бакалавърски

 • Физиотерапия бакалавър
 • Упражнение и спортна наука дава възможност на студентите да придобият знания и практически опит в научните принципи, свързани с моторното обучение, физиологията, храненето, биомеханиката или дори психологията.
 • Наука за спорт и упражнения позволява на студентите да задълбочат своите знания и да могат да оценят и оптимизират работата и здравето на спортистите и пациентите и др.

LUNEX Бакалавър по мениджмънт

 • Международен спортен мениджмънт BA предлага знания и разбиране за управлението на бизнеса, свързани със спорта, за да даде на студентите всички необходими умения, за да могат да работят в международната среда около спортните организации.

Нашата подготвителна програма: Фондационна програма

В допълнение към нашите бакалавърски степени, ние разработихме подготвителна програма, наречена „Фондационна програма“, с цел да помогнем на студентите да подобрят своето ниво на английски език и / или да затвърдят знанията си в областта на науките (включително химия, физика и биология). Студентите могат да избират да започнат обучението си с Програмата на фондацията, преди да продължат физиотерапията ни (бакалавърска степен) или упражнения

Нашият модерен и уникален кампус в Люксембург

Разположен в сърцето на Европа, LUNEX има идеално географско местоположение, което дава достъп до нови пазари по целия свят и предлага интересна мрежа от експерти. Това включва спортни организации, клубове и федерации или дори центрове за обучение и терапевтични практики. Що се отнася до нашия кампус в Differdange (наречен European Sports City 2018), той се намира на няколко метра от стадион и спортни съоръжения. В допълнение, кампусът е изцяло реновиран и сега е оборудван с най-съвременни технологии, както и с модерна и цифрова среда, която дава възможност на студентите да извършват всички казуси и практически упражнения оптимално.

116173_Photo_LUNEX_2.png

В LUNEX студентите имат възможност да учат в уникална учебна среда. Наистина, кампусът е построен вместо стария плувен басейн на Дифферданж и структурата на басейна е превърната в аудитория. Освен това на етажа са проектирани писти за бягане по всяко време, които да насочват учениците към различните класни стаи и зони за релаксация, които също са на разположение на учениците.

Защо да учим в университета LUNEX?

 • Програми за обучение, адаптирани към глобалния пазар на труда
 • Индивидуална и персонализирана поддръжка за всеки студент
 • Оптимална комбинация от теория и практически опит
 • Гъвкави програми, които да съпътстват спорта и кариерата с висока производителност
 • Най-съвременно оборудване
 • Международна учебна среда
 • Интердисциплинарен обмен

Как да кандидатствате за програма за обучение на LUNEX

За да кандидатствате за една от нашите програми, трябва да имате поне 12 години училищно образование или еквивалентно предишно образование. Ако отговаряте на това изискване, трябва само да попълните нашия онлайн формуляр за кандидатстване и да участвате в един от Дните за кандидатстване (Приемни тестове).

За ваша информация няма крайна дата за кандидатстване, възможно е да се кандидатства през цялата година.

Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт.

Бъди част от него! Бъдете част от LUNEX!

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BA

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Програмата за международен спорт (BA) дава възможност на студентите да придобият задълбочени познания по управление на бизнеса и икономика, за да ги подготвят за успешна ... [+]

Днес спортът е уникална, глобална и растяща индустрия. Това вече не е просто дейност, а забавление, както и бизнес, което се превърна в истинско предизвикателство сред организациите. По този начин необходимостта от квалифицирани спортни мениджъри сега е по-важна от всякога.

Международната степен по мениджмънт на спорта предлага на студентите задълбочени познания по икономическите и бизнес аспекти, свързани с международния спорт . Тази бакалавърска степен по мениджмънт на спорта има за цел да подготви бъдещи отговорни и технически компетентни мениджъри в областта на спорта, които могат да ръководят, управляват и управляват бизнес, спортни организации или съоръжения. ... [-]

Люксембург Differdange
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски

LUNEX University - Be part of it.

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Област Люксембург, Люксембург