Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Представление

Прочетете официалното описание

За APIIT

Азиатско-тихоокеанския институт по информационни технологии предлага набор от програми, които са предназначени да създадат висококвалифицирани завършили, като осигуряват на нашите студенти международно адекватно академично преживяване, съобразено с индустриалните изисквания. Като неразделен член на APIIT Education Group - която се състои от Азиатско-тихоокеанския технологичен университет

Програмите на APIIT се предлагат заедно с дългогодишния ни международен партньор, Staffordshire University, Великобритания. Съгласно този одобрен договор за съвместна работа, APIIT предоставя степени на университета Staffordshire, използващи една и съща учебна програма и съответстващи на едни и същи процеси за подобряване на качеството на преподаване, обучение и оценка, както в Обединеното кралство, с цел осигуряване на съпоставимост на опита на студентите и академичните стандарти.

Творческите индустрии в Малайзия и в региона са водещи в прогресивните курсове на Staffordshire University @ APIIT в областта на дизайнерската иновация

Всъщност, образователната система на APIIT произвежда завършили студенти, които въплъщават ангажимента на Стафордшир за създаването на The Graduate Staffordshire - завършилите, които притежават ключовите умения за наемане на работа, предприемачество и предприемачество - и способността да се открояват на пазара на труда. Тъй като студентите от APIIT, изучаващи степени на университета "Стафордшир", нашите студенти получават много повече от просто разбиране за своите предмети, но ще оставят с набор от качества, които бъдещите работодатели не само търсят, но ще ценят и уважават. В същото време, собствени програми на Фондацията и Дипломата на APIIT също са гарантирани от университета Staffordshire, което гарантира, че студентите получават международно квалифицирана квалификация, като същевременно осигуряват успешна прогресия в степента на своя избор.

Този подход в осигуряването на международно сравнително образование също се простира отвъд границите на Малайзия и е много репликиран в нашето семейство от клонове на APIIT, работещи в Шри Ланка и Индия. Сред първите малайзийски институции за статута на MSC, APIIT постигна силни резултати в областта на научните изследвания, разработката и комерсиализацията, спечелвайки над 50 малайзийски и международни награди за своите иновации, продукти и студентски проекти. Като признание за фокуса си върху качеството в образованието, APIIT Education Group получи наградата на министър-председателя за отлични постижения през 2011 г., както и наградата за качество на износа от Министерството на международната търговия и промишленост, Малайзия.

Академичните програми на APIIT са одобрени от Министерството на образованието в Малайзия и квалификациите са напълно или временно акредитирани от Малайзийската квалификационна агенция (MQA).

Защо да учим в Куала Лумпур, Малайзия

Има нещо за всеки

Куала Лумпур (KL) отдавна е изборът на учебна дестинация за студенти от Индонезия, Китай, Индия, Пакистан, Централна Азия, Европа, Близкия Изток, Малдивите, Африка и страните от Югоизточна Азия. В допълнение към красивата страна на Малайзия, нейната разнообразна популация и стабилни условия, огромното разнообразие от курсове, които предлагаме - от ИТ и технологии до биотехнологии и медии - дава възможности за учене през целия живот на всички наши ученици.

Високи академични стандарти и международно признание

Образованието е инвестиция, така че искате да сте сигурни, че получавате добра квалификация и висок стандарт на обучение. През годините ние се адаптирахме към съвременните методи и учебни съоръжения, без да отхвърляме ценностите на традиционните учебни подходи. Можете да бъдете сигурни, че ще получите образователни квалификации, които са на международни стандарти и признание. Тези квалификации са прехвърлими и признати от други университети, включително Великобритания и Австралия. Разбира се, нашата крайна цел е вашите квалификации и проучвания да бъдат прехвърляеми и оценени на работната сила.

Ще подобрите английския си език

Малайзия предлага огромна възможност за учене и владеене на нови езици. Нашето мултикултурно многообразие и население се състои от оратори на английски, бахаски мелау, мандарин, китайски диалекти, тамил и множество други. Ще се срещнете и учите с ученици от целия регион, като ви дава възможност да говорите и да практикувате нови езици. По-голямата част от студентите говорят английски, а класовете ни се провеждат на английски език. Можете също така да вземете допълнителни часове по английски преди да започнете обучението си.

Възможност за достъпни цени

Общите разходи за изучаване и пребиваване в Малайзия са по принцип по-ниски от повечето страни, които предлагат международно признати и осигурени за качество учебни програми.

Център за технологии и мултимедия

Малкият супер коридор (MSC) на Малайзийското правителство стартира през 1996 г., за да задвижи страната в информационна ера чрез поредица от инициативи или водещи приложения, които включват електронно правителство, интелигентни училища, телемедицина, научни изследвания
Малайзия също се оказва рекорд в архитектурната история от старата до новата. Елате и вижте една от най-високите бетонни кули в света! Разположен на 421 метра, кулата Куала Лумпур е построена от местна фирма, за да действа като телекомуникационна и излъчваща кула. Освен сложната архитектура, можете да се разходите с един от четирите експресни асансьора на върха и да се насладите на гледката от палубата за наблюдение.
Стоящ над хоризонта на Куала Лумпур, 452 метровите кули "Петронас" са национален паметник и иконата на страната за гордост. 88-етажна сграда на атрактивна фасада стъкло и стомана е интегрирано развитие с търговски, търговски, хотел, конвенция, развлекателни съоръжения и жилищни имоти.

Лесно достъпен

Малайзия се достига лесно с полети от цял ​​свят. Той също така е достъпен по море и земя от съседни държави като Индонезия, Сингапур и Тайланд. KL международното летище, KLIA, е уютна летищна среда с високи технологии технологии. Това е оживено летище, което хоства и обслужва полети, които излитат и кацат от цял ​​свят.
Ако сте ентусиаст на състезателни автомобили, ще бъдете удоволствие да знаете, че Формула 1 състезателна писта се намира в близост до летището, където Формула 1 се провежда всяка година през март. Пистата също така обслужва мотоциклетни и рали състезания през цялата година.

Опитайте културното многообразие

Ще откриете приятно сливане на най-старите цивилизации в Азия - малайски, китайски, индийски, с весели празник на фестивали, обичаи и традиции и множество мултикултурни кухни.
Храненето в Малайзия е приключение за любителите на храната. Има голямо разнообразие - от пикантна малайска храна, безкрайно разнообразие от китайски ястия, екзотична кухня от Индия, западна кухня до Nyonya и португалска кухня. Насладете се на популярни малайзийски ястия като сатай, наси лемак, ренданг, roti canai, murtabak, laksa и пилешки ориз. Международните вериги за бързо хранене също са широко достъпни в градовете.
Малайзийците празнуват редица празници и фестивали - Deepavali или Фестивалът на светлините, Хари Рая, Китайската Нова Година, Коледа, Националния Ден или Ден на Merdeka, фестивала Фенер и Луната, само за да назовем няколко.

Умерен климат и време

Малайзия има тропически, влажен климат с температури средно 29 градуса по Целзий през цялата година и по-хладен в планинските райони. Географски, тя се къпе в топло тропическо слънце с 3000 километра брегова ивица, низ от хладни хълмисти курорти, най-старата тропическа гора в света и най-високата планина в Югоизточна Азия. Светлият и тропически климат гарантира, че повечето спортове и дейности могат да се ползват през цялата година.

Спортни дейности и приключения

В Малайзия се играят много спортове. Сред популярни са футбол, бадминтон, хокей, тенис и скуош. Други фаворити са колоездене, крикет, боулинг, голф, ръгби, тенис на маса, софтбол и състезания по големите награди.
Ако обичате природните приключения, ще имате много забавно! С дългите брегови и офшорни острови можете да карате водни ски, ветроходство, гмуркане с шнорхел и гмуркане на острови и морски паркове, кану, рафтинг с бяла вода, речен сафари и круизи край голямата речна система.
Това не е всичко. Изследването на пещерите, планинското катерене, шофирането в чужбина, планинското колоездене, тренирането на джунглата, ездата, гмуркането, риболова, наблюдението на птици и парапланеризма също са сред популярните дейности в Малайзия.

Места

Куала Лумпур

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Телефон
+603-8996 1000