Прочетете официалното описание

За APIIT

Азиатско-тихоокеанския институт по информационни технологии предлага набор от програми, които са предназначени да създадат висококвалифицирани завършили, като осигуряват на нашите студенти международно адекватно академично преживяване, съобразено с индустриалните изисквания. Като неразделен член на APIIT Education Group - която се състои от Азиатско-тихоокеанския технологичен университет

Програмите на APIIT се предлагат заедно с дългогодишния ни международен партньор, Staffordshire University, Великобритания. Съгласно този одобрен договор за съвместна работа, APIIT предоставя степени на университета Staffordshire, използващи една и съща учебна програма и съответстващи на едни и същи процеси за подобряване на качеството на преподаване, обучение и оценка, както в Обединеното кралство, с цел осигуряване на съпоставимост на опита на студентите и академичните стандарти.

Творческите индустрии в Малайзия и в региона са водещи в прогресивните курсове на Staffordshire University @ APIIT в областта на дизайнерската иновация

Всъщност, образователната система на APIIT произвежда завършили студенти, които въплъщават ангажимента на Стафордшир за създаването на The Graduate Staffordshire - завършилите, които притежават ключовите умения за наемане на работа, предприемачество и предприемачество - и способността да се открояват на пазара на труда. Тъй като студентите от APIIT, изучаващи степени на университета "Стафордшир", нашите студенти получават много повече от просто разбиране за своите предмети, но ще оставят с набор от качества, които бъдещите работодатели не само търсят, но ще ценят и уважават. В същото време, собствени програми на Фондацията и Дипломата на APIIT също са гарантирани от университета Staffordshire, което гарантира, че студентите получават международно квалифицирана квалификация, като същевременно осигуряват успешна прогресия в степента на своя избор.

Този подход в осигуряването на международно сравнително образование също се простира отвъд границите на Малайзия и е много репликиран в нашето семейство от клонове на APIIT, работещи в Шри Ланка и Индия. Сред първите малайзийски институции за статута на MSC, APIIT постигна силни резултати в областта на научните изследвания, разработката и комерсиализацията, спечелвайки над 50 малайзийски и международни награди за своите иновации, продукти и студентски проекти. Като признание за фокуса си върху качеството в образованието, APIIT Education Group получи наградата на министър-председателя за отлични постижения през 2011 г., както и наградата за качество на износа от Министерството на международната търговия и промишленост, Малайзия.

Академичните програми на APIIT са одобрени от Министерството на образованието в Малайзия и квалификациите са напълно или временно акредитирани от Малайзийската квалификационна агенция (MQA).

Защо да учим в Куала Лумпур, Малайзия

Има нещо за всеки

Куала Лумпур (KL) отдавна е изборът на учебна дестинация за студенти от Индонезия, Китай, Индия, Пакистан, Централна Азия, Европа, Близкия Изток, Малдивите, Африка и страните от Югоизточна Азия. В допълнение към красивата страна на Малайзия, нейната разнообразна популация и стабилни условия, огромното разнообразие от курсове, които предлагаме - от ИТ и технологии до биотехнологии и медии - дава възможности за учене през целия живот на всички наши ученици.

Високи академични стандарти и международно признание

Образованието е инвестиция, така че искате да сте сигурни, че получавате добра квалификация и висок стандарт на обучение. През годините ние се адаптирахме към съвременните методи и учебни съоръжения, без да отхвърляме ценностите на традиционните учебни подходи. Можете да бъдете сигурни, че ще получите образователни квалификации, които са на международни стандарти и признание. Тези квалификации са прехвърлими и признати от други университети, включително Великобритания и Австралия. Разбира се, нашата крайна цел е вашите квалификации и проучвания да бъдат прехвърляеми и оценени на работната сила.

Ще подобрите английския си език

Малайзия предлага огромна възможност за учене и владеене на нови езици. Нашето мултикултурно многообразие и население се състои от оратори на английски, бахаски мелау, мандарин, китайски диалекти, тамил и множество други. Ще се срещнете и учите с ученици от целия регион, като ви дава възможност да говорите и да практикувате нови езици. По-голямата част от студентите говорят английски, а класовете ни се провеждат на английски език. Можете също така да вземете допълнителни часове по английски преди да започнете обучението си.

Възможност за достъпни цени

Общите разходи за изучаване и пребиваване в Малайзия са по принцип по-ниски от повечето страни, които предлагат международно признати и осигурени за качество учебни програми.

Център за технологии и мултимедия

Малкият супер коридор (MSC) на Малайзийското правителство стартира през 1996 г., за да задвижи страната в информационна ера чрез поредица от инициативи или водещи приложения, които включват електронно правителство, интелигентни училища, телемедицина, научни изследвания
Малайзия също се оказва рекорд в архитектурната история от старата до новата. Елате и вижте една от най-високите бетонни кули в света! Разположен на 421 метра, кулата Куала Лумпур е построена от местна фирма, за да действа като телекомуникационна и излъчваща кула. Освен сложната архитектура, можете да се разходите с един от четирите експресни асансьора на върха и да се насладите на гледката от палубата за наблюдение.
Стоящ над хоризонта на Куала Лумпур, 452 метровите кули "Петронас" са национален паметник и иконата на страната за гордост. 88-етажна сграда на атрактивна фасада стъкло и стомана е интегрирано развитие с търговски, търговски, хотел, конвенция, развлекателни съоръжения и жилищни имоти.

Лесно достъпен

Малайзия се достига лесно с полети от цял ​​свят. Той също така е достъпен по море и земя от съседни държави като Индонезия, Сингапур и Тайланд. KL международното летище, KLIA, е уютна летищна среда с високи технологии технологии. Това е оживено летище, което хоства и обслужва полети, които излитат и кацат от цял ​​свят.
Ако сте ентусиаст на състезателни автомобили, ще бъдете удоволствие да знаете, че Формула 1 състезателна писта се намира в близост до летището, където Формула 1 се провежда всяка година през март. Пистата също така обслужва мотоциклетни и рали състезания през цялата година.

Опитайте културното многообразие

Ще откриете приятно сливане на най-старите цивилизации в Азия - малайски, китайски, индийски, с весели празник на фестивали, обичаи и традиции и множество мултикултурни кухни.
Храненето в Малайзия е приключение за любителите на храната. Има голямо разнообразие - от пикантна малайска храна, безкрайно разнообразие от китайски ястия, екзотична кухня от Индия, западна кухня до Nyonya и португалска кухня. Насладете се на популярни малайзийски ястия като сатай, наси лемак, ренданг, roti canai, murtabak, laksa и пилешки ориз. Международните вериги за бързо хранене също са широко достъпни в градовете.
Малайзийците празнуват редица празници и фестивали - Deepavali или Фестивалът на светлините, Хари Рая, Китайската Нова Година, Коледа, Националния Ден или Ден на Merdeka, фестивала Фенер и Луната, само за да назовем няколко.

Умерен климат и време

Малайзия има тропически, влажен климат с температури средно 29 градуса по Целзий през цялата година и по-хладен в планинските райони. Географски, тя се къпе в топло тропическо слънце с 3000 километра брегова ивица, низ от хладни хълмисти курорти, най-старата тропическа гора в света и най-високата планина в Югоизточна Азия. Светлият и тропически климат гарантира, че повечето спортове и дейности могат да се ползват през цялата година.

Спортни дейности и приключения

В Малайзия се играят много спортове. Сред популярни са футбол, бадминтон, хокей, тенис и скуош. Други фаворити са колоездене, крикет, боулинг, голф, ръгби, тенис на маса, софтбол и състезания по големите награди.
Ако обичате природните приключения, ще имате много забавно! С дългите брегови и офшорни острови можете да карате водни ски, ветроходство, гмуркане с шнорхел и гмуркане на острови и морски паркове, кану, рафтинг с бяла вода, речен сафари и круизи край голямата речна система.
Това не е всичко. Изследването на пещерите, планинското катерене, шофирането в чужбина, планинското колоездене, тренирането на джунглата, ездата, гмуркането, риболова, наблюдението на птици и парапланеризма също са сред популярните дейности в Малайзия.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Тази степен ще открие цял свят от възможности за кариера и консултации. Завършилите работят в области като компютри, спортни стоки, оборудване за фитнес, дизайн на часовн ... [+]

ПрегледТази степен ще открие цял свят от възможности за кариера и консултации. Завършилите работят в области като компютри, спортни стоки, оборудване за фитнес, дизайн на часовници, автомобилен дизайн и опаковка. Някои от завършилите създават собствен бизнес или се занимават с маркетинг, моделиране, графики, дизайн на компютърни игри, управление на дизайна и обучение.Тази програма включва вълнуващи и разнообразни проекти като играчки, местни продукти, транспорт, фитнес оборудване и осветление. Достъпът до отлични семинари, моделиращи съоръжения и софтуер ще даде възможност на студентите да представят работата си на професионален стандарт.Основните умения се въвеждат чрез структурирани и практически проектни проекти, включващи генериране на идеи, изготвяне и представяне, моделиране и компютърна работа. Други модули включват понятието поколение, ергономичност и използваемост, материали и производство и естетика. Програмата напредва, за да обхване по-напредналите CAD проекти и ролята на бързото прототипизиране.Когато възникне възможност, студентите могат да работят по съвместни проекти със студенти и служители от Транспортно проектиране, Реклама и Управление на марките и други програми.През третата година ще завършите основен проект в областта на личен интерес. Тази гъвкавост дава на учениците възможността да се отдадат на истинско оригинално мислене и да бъдат иновативни. Студентите могат също да покажат своите проекти на широката общественост и потенциалните работодатели в края на годината.Изисквания за входМаршрут 1: Влизане в година 1Успешно завършване на STPM с 2 пълни пропуски или еквивалент с минимален CGPA от 2.0 и завършване на SPM или еквивалентен; илиУспешно завършване на ниво А с най-малко преминаване на 2 субекта и успешно завършване на ниво O или еквивалентно; илиПризнати матрици... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

БА (Hons) в областта на международните отношения има за цел да произвежда завършилите, които са рефлективни и критични учащи с глобална перспектива и които са подготвени ... [+]

ПрегледБА (Hons) в областта на международните отношения има за цел да произвежда завършилите, които са рефлективни и критични учащи с глобална перспектива и които са подготвени за света на труда. Това се постига чрез редица мерки:За да се оползотворят знанията и разбирането, че целта е да се развие, ефективната комуникация и способността да работите в екипи и с различни заинтересовани страни, се считат за основни атрибути на нашите завършили. Развитието на умения за комуникация, представяне и работа в екип е в основата на степента и се подхранва от първите принципи до високото ниво на владеене на много от тематичните модули и особено чрез учебни програми.Работодателите също така оценяват независимостта на мисълта и творческата способност да намерят решения. Степента дава възможност на студентите да поемат собствеността на своето обучение - било то индивидуално или в групи - и насърчава независимостта на мисълта и решаването на проблемите в широк спектър от дейности: в провеждането на дисертационен труд; в критично четене и писане в тематични модули; или в дискусии и презентации.В допълнение, степента проучва проблемите на устойчивостта и околната среда. Атмосферните и много други замърсявания неизбежно са глобални проблеми, тъй като те не познават граници и са включени тук, защото устойчивостта и околната среда са все по-важни глобални въпроси, включително международната конкуренция за оскъдни ресурси като нефт и вода.Изисквания за входПът 1: Влизане в степен 1Успешно завършване на STPM с 2 пълни пропуски или еквивалент с минимален CGPA от 2.0 и завършване на SPM или еквивалентен; илиУспешно завършване на ниво А с най-малко... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Нашият 360 ° подход към творческа и стратегическа реклама и управление на марката развива професионалисти с широк набор от умения, които развиват възможностите Ви за наем ... [+]

ПрегледНашият 360 ° подход към творческа и стратегическа реклама и управление на марката развива професионалисти с широк набор от умения, които развиват възможностите Ви за наемане на работа. Нашето творческо студио обгражда среда от агенции, създавайки гъвкави работни зони и пространства за проекти с индустриален стандартен софтуер.Нашата динамична, водеща от идеи рекламна програма ще ви даде умения и разбиране за развитие на кариера в творческите индустрии. Независимо дали искате да работите в творчески екип, да бъдете copywriter, плановик на профила или мениджър на марката, ще придобиете жизненоважен практически опит, който е много привлекателен за бъдещите работодатели.Програмният екип има опит в индустрията и нашите настоящи сътрудници са настоящи творчески директори и практикуващи агенции. Ние поставяме творческо мислене и идеи в центъра на нашия 360 ° подход към рекламно проучване чрез дигитални и традиционни рекламни платформи, изследваме социалните медии, вирусния маркетинг и околната среда.Промишлените посещения и посещенията на агенции ще добавят към вашето развитие. Ще научите как да създавате рекламни кампании, като изучавате ключови области на творческо мислене, стратегия и планиране, както и генериране на идеи, интегрирани комуникации, художествено ориентиране и copywriting.Изисквания за входМаршрут 1: Влизане в година 1Успешно завършване на STPM с 2 пълни пропуски или еквивалент с минимален CGPA от 2.0 и завършване на SPM или еквивалентен; илиУспешно завършване на ниво А с най-малко преминаване на 2 субекта и успешно завършване на ниво O или еквивалентно; илиПризнат матрици или фондация с CGPA 2.0 на ниво SPM; илиКвалификация, която APIIT приема като равностойна на горното.... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Възхитителни възможности съществуват като интериорни и екстериорни дизайнери в автомобилни и транспортни компании и като консултанти по дизайн. Някои завършили студенти и ... [+]

ПрегледВъзхитителни възможности съществуват като интериорни и екстериорни дизайнери в автомобилни и транспортни компании и като консултанти по дизайн. Някои завършили студенти избират да започнат собствен бизнес. Учениците изучават набор от умения, които могат да бъдат прехвърляни, които могат да се прилагат за проекти по суша, море и въздух.Студентите работят по проекти за транспорт и индустриален дизайн в творческа и приятелска студийна среда. Те имат достъп до отлични цехове и моделиращи съоръжения, използват стандартен софтуер и се очаква да представят работата си на професионален стандарт.Основните умения се развиват чрез структурирани и практически проектни проекти, включващи генериране на идеи, изготвяне и представяне, моделиране на глина и подходящ софтуер. Програмата работи в тясно сътрудничество с посещаващи дизайнери, които участват в нея. Технологиите на обучение и обучение са разнообразни и включват индивидуални и групови семинари, уроци, семинари и презентации.Студентите имат важен технически и CAD навлизане в програмите на Факултета по изкуствата и творческите технологии и завършват основен проект през третата година в област от личен интерес. Тази гъвкавост дава възможност да се отдадете на истински оригинално и новаторско мислене.Нашите цели са да подготвим студентите с широк спектър от специализирани и преносими умения. Програмата предоставя възможност да участвате в стажове и да участвате в национални конкурси за дизайн. Студентите също излагат своите проекти на широката общественост и на потенциалните работодатели в края на годината.Изисквания за входМаршрут 1: Влизане в година 1Успешно завършване на STPM с 2 пълни пропуски или еквивалент с минимален CGPA от 2.0 и завършване на SPM или еквивалентен; илиУспешно завършване на ниво... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Наградата VFX е за кандидати, търсещи кариера във филмовата, постпродуктната или игралната индустрия - въпреки че някои от завършилите могат да се преместят на позиции в ... [+]

Преглед

Наградата VFX е за кандидати, търсещи кариера във филмовата, постпродуктната или игралната индустрия - въпреки че някои от завършилите могат да се преместят на позиции в архитектурната визуализация, ретранслаторски / рекламни агенции или следдипломно обучение.

VFX се състои предимно от идеи и понятия за филми или игри, които обхващат герои, превозни средства, продукти, дрехи, комплекти и среди - в крайна сметка тези идеи преминават към завършени концептуални произведения на изкуството или 3D модели.Повече от всякога филмовата и игровата индустрия се нуждаят от осезаеми, вълнуващи сюжети / сценарии с герои, среди и реквизити, които да съответстват на тях. Студентите разработват идеи понякога като концепции за 2D произведения на изкуството, допълнени от точни 3D дигитални модели, съчетани със зелени екрани / композиционни техники. Дизайнната методология, създаването на концепции, спекулативният дизайн, визуализационните умения, жизненото рисуване, физическото скициране и факсимилното моделиране осигуряват традиционни умения за дизайн.Работата по проекта се извършва индивидуално или като част от екип. Нашият персонал има добри (и разширяващи се) промишлени връзки. Когато е възможно, те се обръщат към изследователската или търговската си дейност, за да информират и оформят учебната програма, което води до повече възпитаници, придобили знания в отрасъла.Изисквания за вход... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Тази програма има за цел да ви развие като творчески аниматор. Анимационният маршрут предлага възможност да се специализират в моделиране, анимация и композитни приложени ... [+]

ПрегледТази програма има за цел да ви развие като творчески аниматор. Анимационният маршрут предлага възможност да се специализират в моделиране, анимация и композитни приложения в създаването на филми за характер.Програмата се фокусира върху много аспекти на процеса на анимиране на фундамента и се подкрепя от серия от специализирани лектори, демонстрации и семинари, които запознават студентите с професионалния, дизайнерския и творческия процес.Първа година предоставя структура за изучаване на основните принципи на анимацията. Ще разгледате редица техники, включващи елементи от 2D и CG.Година 2 включва разработването на по-дълбоки знаци. Това включва засилване на аудио диалога и жест на тялото, представяне на интеграцията на действията и усъвършенствано осветление и работа с камерата за по-голяма композиция; както и моделирането като основен модул с фокус върху настроената сграда. Също така ще имате възможност да изучавате експериментална анимация.През третата година ще се очаква да създадете серия от кратки анимации, които показват отлична анимация на базата на ефективността. Акцентира се върху професионалната практика в подготовката за дипломиране и по-големи перспективи за заетост чрез анимация.Изисквания за вход... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Тази награда ще ви подготви уменията да работите в киното, телевизията и новите медии. Специализирайки се в индустриални стандартни продукти, от цифрово редактиране на фи ... [+]

ПрегледТази награда ще ви подготви уменията да работите в киното, телевизията и новите медии. Специализирайки се в индустриални стандартни продукти, от цифрово редактиране на филми и видео до анимационни умения, необходими за произвеждането на заглавия и ефекти от радиостанциите, вие също ще придобиете постпродуктови умения, от които се нуждаят всички професионалисти от следпроизводството.Тази програма съчетава изследването на производството на цифрово видео и постпродукцията в редица различни области, включително филмови, видео, телевизионни, анимационни, дизайнерски и цифрови изображения. Ще научите как да използвате стандартния в индустрията софтуер, включително Final Cut Pro Studio и Adobe Creative Suite. Всички умения за следпроизводството се подкрепят с познанията за производството на филми, които всички редактори и професионалисти от пост-продукцията изискват.Година 1 обхваща всички основни постпродуктивни умения, включително графики и основите на филмовото производство и редактиране, с опции за включване на звукозапис и CGI.През втората и третата година ще изучавате видеозаписи за редактиране, анимация и видеоклипове с висока разделителна способност. Тези умения ще бъдат комбинирани с цветно класиране за филми и телевизия, композиране (зелен екран) и съвпадение на движещи се обекти в анимирани и видео сцени.Това ще бъде обединено с възможността да се изучават други филмови теми, кинематографията, аудиопроизводството, смесването и дизайна и производството на музикални видео. Комбинацията от придобитите умения дава на завършилите успех в областта на филмовата, телевизионната и медийната индустрия.Изисквания за входМаршрут 1: Влизане в година 1Успешно завършване на STPM с 2 пълни пропуски или еквивалент с минимален CGPA от 2.0 и завършване на SPM или еквивалентен; или,Успешно завършване на ниво А с най-малко... [-]
Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Тъй като компютрите са неразделна част от нормалния живот, те също са важни като инструмент за престъпна дейност. Следователно те могат да осигурят важен източник на дока ... [+]

Преглед

Тъй като компютрите са неразделна част от нормалния живот, те също са важни като инструмент за престъпна дейност. Следователно те могат да осигурят важен източник на доказателства. Тази награда предоставя солидна основа в уменията, които трябва да следвате кариера в съдебното разследване на компютърните системи и свързаните с тях области на сигурност. Същите умения, които ви позволяват да откриете доказателства, също ви подготвят с необходимите способности, за да помогнете на организациите и физическите лица да възстановят данни / информация, които може да са загубени или повредени в резултат на случайна или злонамерена дейност. Не само можете да откриете престъпна дейност, но и да спасите хората от последствията от такава дейност.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

В днешния конкурентен бизнес свят ИТ играе важна роля в използването на търговския потенциал. Възможно е дипломираната ви дестинация от тази програма да е на управленско ... [+]

Преглед

В днешния конкурентен бизнес свят ИТ играе важна роля в използването на търговския потенциал. Възможно е дипломираната ви дестинация от тази програма да е на управленско ниво в отдела за ИТ, да разработва ИТ системи и да обслужва нуждите на редица бизнес отдели. Може да поемете кариера в разработването на ИТ системи, в анализа и проектирането на ИТ системи или в управлението на ИТ мрежите.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security е важна и нарастваща област на работа за компютърни специалисти. Всяка организация, която има компютърна мрежа или използва Интернет, има потенциален рис ... [+]

Преглед

Cyber ​​Security е важна и нарастваща област на работа за компютърни специалисти. Всяка организация, която има компютърна мрежа или използва Интернет, има потенциален риск за сигурността и ще се нуждае от хора със специализирани умения, за да защити своите системи и данни. Може да се окажете и на специализирана консултантска фирма, която предоставя такава услуга на по-малки организации.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски