Прочетете официалното описание

Колеж по управление на авиацията е създаден с основната цел да "добави стойност" към авиационните братства в Малайзия . Искаме да станем основен фокус на знанията и информацията, свързани с управлението на авиацията, в Малайзия. Искаме да осигурим стимул за растеж на авиационната индустрия в Малайзия. Както може да сте наясно, авиационната индустрия ще расте в регионите в Азия и Тихоокеанския регион (включително в Малайзия) с нарастващия растеж на икономиките в Китай и Индия.

Съобразявайки се с нашите основни ценности, нашата основна грижа е удовлетвореността на клиентите, непрекъснатото усъвършенстване, професионализмът и работата в екип, удовлетвореността на нашите студенти и участници. Вашият образователен и тренировъчен дух е нашият централен фокус.

Другата ни цел е да произвеждаме завършили не само със знанието, но и с умения да общуваме и да си взаимодействаме добре с други хора и по този начин да постигаме уменията за решаване на проблеми, които са толкова необходими в индустрията. Както казва Томас повече: "Образованието не гради учебни материали, информация, данни, факти или способности - това е обучение или инструкции - а по-скоро прави видимо това, което е скрито като семе".

Понастоящем основният ни продукт е Диплома за управление на въздухоплаването и диплома за управление на полетните операции - първата по рода си в Малайзия, с цел производство на завършили, които ще могат да увеличат малайзийската авиационна индустрия на по-големи височини. Преди това повечето от наемането на авиационна индустрия бяха от университетските специалисти и те ще отнеме няколко години, преди да могат да бъдат напълно продуктивни, тъй като те трябва да научат за авиационните знания по време на работа. Нашите завършили студенти ще могат да се заемат веднага, тъй като ще бъдат изложени на всички тези знания по време на дипломирането в колежа.

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Aviation Management College

Авиационната и летищна индустрия е една от най-важните индустрии, които допринасят за ценните активи и икономическия растеж на страната ни. Летището е вход за въздушния т ... [+]

Авиационната и летищна индустрия е една от най-важните индустрии, които допринасят за ценните активи и икономическия растеж на страната ни. Летището е вход за въздушния транспорт на местни жители, туристи и бизнес пътувания; с много авиокомпании, които предлагат различни дестинации, както международни, така и местни. В Малайзия растежът на авиокомпанията и летищната индустрия се увеличава с по-добри подобрения и управление в съответствие с технологиите. По този начин управляващата общност играе важна роля за осигуряването на безопасна и ефективна администрация на летището и авиокомпаниите.... [-]

Малайзия Shah Alam
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски