Raffles University Iskandar

Представление

Прочетете официалното описание

Raffles University Iskandar е създаден от Рафълс Искандар Сдн. Bhd., Съвместно предприятие между Raffles Education Corporation Limited и Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), член на Iskandar Investment Group. Raffles University Iskandar е азиатски базиран малайзийски университет, който се гордее с практически ориентиран университет с интензивни учебни планове и практически практически опит, който подготвя студентите за бъдещата им кариера. Университетът официално беше одобрен от Министерството на висшето образование на Малайзия (MOHE) на 31 октомври 2011 г.

В момента, работещ от временните си помещения в Менара Котарая, Джалан Трус, Джохор Бахру, Raffles University Iskandar ще разработи модерен кампус на парцел земя с площ 65 дка в EduCity на Искандър Малайзия. Raffles University Iskandar Стратегическото местоположение на Искандар в Искандър поставя университета в сигурна и растяща държавна икономика с голям потенциал както в икономическо, така и в културно отношение. Студентите могат да очакват жизнено и динамично развиващо се учебно преживяване, което ще види превръщането им в професионалисти от световна класа.

Нашата визия

Нашето виждане е да бъдем премиерски университет в Малайзия.

Нашата мисия

Ние се ангажираме да предоставяме качествено образование. Това ще бъде постигнато чрез използване на най-новите методологии за преподаване и учене, изследване на базата на действия, сътрудничество с индустрията и ангажиране на общността.

Места

Джохор Бару

Address
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Джохор Бару, Джохор, Малайзия