Прочетете официалното описание

RETI е единствената частна учебна институция, която предлага обучение и обучение, съчетаващо дипломна програма с разнообразен подбор на сертификати за промишлена безопасност.

Сертификатите за промишлена безопасност са акредитирани от Международната морска организация, Департамент по безопасност на труда

На територията на 7,1 акра, Ранако създава образованието в Ранако

В RETI признаваме, че индустриите желаят да наемат завършилите с познания, компетенции, меки умения и проактивни умения за безопасност. Промишлеността обаче няма достатъчно ресурси, за да обучава свои служители.

За да се отстрани това, RETI свързва програмите за образование и обучение с изискванията на нашите вътрешни и външни мрежови индустрии.

Разположена в близост до 19 нефтохимически централа, 5 основни пристанища и терминали, 1500 малки и средни промишлени обекта и повече от 100 офшорни платформи, RETI е в центъра на тези образователни и обучителни инициативи.

Споделени ценности

Индустриален фокус

Считаме, че съсредоточаването на нуждите на индустрията е от основно значение за всяко успешно дългосрочно партньорство.

Съвместна дейност

Вярваме в използването на нашите колективни умения, знания и опит, за да отговорим на нуждите на нашите ученици. Чрез работа в екип и ангажираност, ние ще изградим нашата сила, за да реализираме пълния си потенциал и да постигнем нашата обща визия.

общуване

Ние вярваме, че отворената комуникация е от съществено значение за изграждането на доверие и разбирателство с нашия ученик, наш народ, нашите акционери и страната, която ни служи. Едва тогава можем да отговорим на индустриалните нужди, на стремежите на нашите хора и на акционерите.

Иновация

Вярваме в творчеството на нашите хора и способността ни да допринасяме за нови идеи за подобрение. Ние непрекъснато ще търсим иновативни начини за създаване на ценности за нашите ученици.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Ranaco Education & Training Institute

Целта на тази програма е да произвежда компетентни и компетентни дипломирани специалисти в областта на управлението и администрацията. Студентът ще бъде изложен на действ ... [+]

Целта на тази програма е да произвежда компетентни и компетентни дипломирани специалисти в областта на управлението и администрацията. Студентът ще бъде изложен на действителната процедура по управление и ще може да идентифицира проблеми в областта на управлението, събраните данни и съответната формула, както и да приложи политиката и планирането.

Кариери

Всички перспективи за кариера в управлението и администрацията. Тази програма обхваща следните теми:... [-]

Малайзия Kijal
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски