Universiti Teknologi Malaysia

Представление

Прочетете официалното описание

Училище за професионално и продължаващо обучение, или по-известен като UTMSpace е център за отговорност, който функционира като корпоративно тяло, отговорно за планирането, управлението и прилагането на програми за учене през целия живот за Universiti Teknologi Malaysia .

В първите години от създаването си, Universiti Teknologi Malaysia , Училище за професионално и продължаващо обучение (UTMSPACE) предлага програми за професионално развитие като кратки курсове, семинари, работни срещи и вътрешно обучение. Въпреки това, поради огромното търсене на задочни и редовни образователни програми както в частния, така и в публичния сектор, UTMSPACE пое инициативата да предлага масови академични програми, започвайки от учебната 1995/96 година. Понастоящем академичните програми предлагат курсовете на ниво диплома и бакалавърска степен, в съответствие с курсовете, предлагани от различните факултети в UTM. За удобство на клиентите, занятията се провеждат в 17 учебни центъра в цялата страна.

Професионалните програми UTMSPACE предлагат различни меки умения и технически умения за кратки курсове. Предлагат се също така и кратки курсове, проектирани според нуждите на конкретна организация. Програмите за сертифициране на професионални умения на UTM се предлагат, за да отговорят на изискванията на индустрията за завършилите, които са компетентни във всички аспекти. Тези програми са курсове за добавена стойност за бъдещи висшисти, което им дава конкурентно предимство, когато се впускат в пазара на труда. UTMSPACE предлага и услуги за управление на събития, организирайки серия от семинари и конференции на национално и международно ниво.

Съвместно с мисията си да предоставя качествени услуги за продължаващо обучение, UTMSPACE предлага също програми за професионално обучение и програми за английски език. Програмите за професионална диплома са насочени към служители, които искат да подобрят своите знания и умения. Програмите по английски език имат за цел да помогнат на местни и чуждестранни студенти да подобрят владеенето на английски език като подготовка за продължаване на тяхното следдипломно или бакалавърско обучение. Езиковата програма е отворена и за всички членове на местните обществени и работещи възрастни, които желаят да подобрят уменията си за комуникация на работното място.

В съответствие с визията на UTMSPACE да бъде център на върхови постижения в продължаващото образование, от време на време UTMSPACE ще идентифицира и се опитва да изпълни изискванията на общността. Промоции и маркетинг се извършват агресивно като усилие за укрепване на марки UTM и UTMSPACE . През 2010 г., с обновяването на UTM като изследователски университет , на UTMSPACE е възложено да поеме и управлява UTM колеж по наука и технологии (KST) и съвместното звено за управление на програмата (UPPK) . С преструктурирането на управлението на сливанията, UTMSPACE е изцяло отговорен за изпълнението на програмите за пълно работно време и програмите за съвместна диплома, провеждани в сътрудничество с 17 частни колежи.

На 28 януари 2011 г. UTMSPACE отбеляза своята собствена история, когато беше официално регистрирана като "Гарантирано дружество с ограничена отговорност". С тази промяна на статута, UTMSPACE сега действа като бизнес клон на UTM, който се концентрира върху развитието на ученето през целия живот. В съответствие с мисията си, UTMSPACE има за цел да доведе развитието на иновативен и творчески човешки капитал чрез качествено обучение през целия живот.

Места

Куала Лумпур

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Куала Лумпур, Федерална територия на Куала Лумпур, Малайзия

Skudai

Address
Skudai, Джохор, Малайзия

Програми

BBA
BSc
Бакалавриат
Това училище също предлага: