University of Southampton Malaysia

Представление

Прочетете официалното описание

Глобален университет

Нашият Малайзийски кампус в развитието на EduCity в Искандар Путери, Джохор, дава възможност на студентите да преживеят световното образование на университета в Саутхемптън на около 60% от цената на същата степен в Обединеното кралство.

Получете уникално образование в Саутхемптън в Малайзия: две години обучение в Малайзия, последвано от две години на обучение в Обединеното кралство. Повече от 50 години обучаваме ученици от Малайзия и се радваме на добри връзки с Югоизточна Азия, които обхващат много дисциплини, нива на образование и научни изследвания.

Нашите партньорства в региона включват Университета в Малайа, Университи Текнолог Малайзия, Universiti Teknologi Petronas, Националния университет в Сингапур и Nanyang Technological University. Присъединете се към нас, за да бъдем част от напредничаво мислеща институция, която подкрепя иновациите и изследванията в центъра на своето образование; присъединете се към нас, за да изградим успешно глобално бъдеще.

 • Нашата общност на възпитаниците е богата и разнообразна мрежа от бивши студенти, която покрива света
 • Нашите учени от световна класа са на върха на своите дисциплини, носещи положително въздействие върху всеки континент
 • Партньорите на нашите бизнес, правителствени и неправителствени организации обхващат целия свят
 • Ние сме част от Световната мрежа от университети, съвместна работа на знания от цял свят

Устройства от световна класа

В Саутхемптън ще имате възможност да развиете оригинално мислене, да преместите границите и да създадете решения за глобалните предизвикателства, използвайки съоръжения, които са толкова напреднали, колкото и нашето мислене.

Откакто започнахме да правим изследвания, които поставиха основите за създаването на Мрежата, ние развиваме разбиране за компютърните науки. Нашият Web Science Institute е мястото, където студенти и изследователи идват да изследват как мрежата ще продължи да променя света.

Ние преследваме границите на спортния спектакъл. Използвайки комбинация от широкомащабни съоръжения, включително аеродинамични тунели и теглещи резервоари, нашите инженерни изследвания помагат на елитни спортисти да спечелят жизненоважното конкурентно предимство.

Инвестирахме 8 млн. Паунда в нашите бакалавърски учебни и проектни лаборатории за електротехника, заедно с обширни изчислителни съоръжения. Нашата чиста стая е най-голямата мултидисциплинарна чиста стая от този тип в Обединеното кралство, предлагаща съоръжения от световна класа за нашите студенти.

Центърът за инженеринг, проектиране и производство (EDMC) е професионална инженерна работилница, използвана от студенти и изследователи. Неговите обширни съоръжения включват 3D принтери, CNC оборудване, CAD / CAM софтуер и обучителен семинар.

Вашият студентски живот в Малайзия

Кампус

Нашият Малайзийски кампус е разположен в EduCity - едно от най-важните събития в Искандар Малайзия. Това е новаторска концепция за най-добрите в класа си образователни партньори, включително световно признати университети като Саутхемптън, Нюкасъл и Рединг, всички споделящи международни стандартни спортни и развлекателни съоръжения. В колежа ще останете в модерни жилищни помещения, които са оборудвани с кафене, пералня, молитвена зала, зала за игри на закрито, открит бадминтон, баскетболно игрище и живописна тераса на покрива с изглед към околността.

108131_Capture.JPG

Околности

В сърцето на икономическата зона на Малайзия, EduCity е на 8 километра от Втория мост за преминаване към Сингапур. Той е лесно достъпен чрез Крайбрежната магистрала, която директно свързва Medini с Джохор Бару, и магистралската магистрала Second-Link. Регионалният авиационен център на Сингапур, международното летище Changi, е на 60 минути път с кола, а ние сме само на 30 минути от международното летище Senai.

спорт

Студентите в нашия Малайзийски кампус имат достъп до изключителните физически съоръжения за отдих и спортни съоръжения в EduCity, които включват спортен стадион с капацитет 6 000 места с футболно игрище / регби и 400-метрова атлетична писта, която отговаря на стандартите на Асоциацията на федерацията по лека атлетика. Има и воден център с плувен басейн с олимпийски размери, който отговаря на стандартите на Международната федерация по плуване за водна топка и синхронизирано плуване.

Вашият студентски живот във Великобритания

Три и четири години се прекарват в нашия кампус във Великобритания, който предлага приятелска, жизнена и разнообразна атмосфера за работа и свободно време. Всеки от нашите седем кампуса има свое собствено чувство, но всички споделят чувство за общност, в което вашите изследвания и социален живот могат да процъфтяват.

Формирайте бъдещето си

Дипломираните специалисти по машиностроенето в Саутхемптън успешно работят в организации като Астън Мартин Лагонда, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Рикардо, Ролс-Ройс, Сахара Форс Индия Формула 1, Siemens

108132_Capture.JPG

Ние сме:

 • Член-основател на Russell Group
 • Топ 20 британски университет (The Times and Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Топ 100 глобални университети (QS World University Rankings 2019)
 • № 4 за машиностроенето - (Университетско ръководство на Times, 2020)
 • № 3 за електрически
 • № 6 във Великобритания за аеронавтика и космонавтика - (Пълното ръководство за университет 2020)
 • Насочена от най-добрите работодатели

Места

Джохор Бару

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Джохор Бару, Джохор, Малайзия

Саутхемптън

Address
SO14 0DA Саутхемптън, Англия, Великобритания