Прочетете официалното описание

Глобален университет

Нашият Малайзийски кампус в развитието на EduCity в Искандар Путери, Джохор, дава възможност на студентите да преживеят световното образование на университета в Саутхемптън на около 60% от цената на същата степен в Обединеното кралство.

Получете уникално образование в Саутхемптън в Малайзия: две години обучение в Малайзия, последвано от две години на обучение в Обединеното кралство. Повече от 50 години обучаваме ученици от Малайзия и се радваме на добри връзки с Югоизточна Азия, които обхващат много дисциплини, нива на образование и научни изследвания.

Нашите партньорства в региона включват Университета в Малайа, Университи Текнолог Малайзия, Universiti Teknologi Petronas, Националния университет в Сингапур и Nanyang Technological University. Присъединете се към нас, за да бъдем част от напредничаво мислеща институция, която подкрепя иновациите и изследванията в центъра на своето образование; присъединете се към нас, за да изградим успешно глобално бъдеще.

  • Нашата общност на възпитаниците е богата и разнообразна мрежа от бивши студенти, която покрива света
  • Нашите учени от световна класа са на върха на своите дисциплини, носещи положително въздействие върху всеки континент
  • Партньорите на нашите бизнес, правителствени и неправителствени организации обхващат целия свят
  • Ние сме част от Световната мрежа от университети, съвместна работа на знания от цял свят

Устройства от световна класа

В Саутхемптън ще имате възможност да развиете оригинално мислене, да преместите границите и да създадете решения за глобалните предизвикателства, използвайки съоръжения, които са толкова напреднали, колкото и нашето мислене.

Откакто започнахме да правим изследвания, които поставиха основите за създаването на Мрежата, ние развиваме разбиране за компютърните науки. Нашият Web Science Institute е мястото, където студенти и изследователи идват да изследват как мрежата ще продължи да променя света.

Ние преследваме границите на спортния спектакъл. Използвайки комбинация от широкомащабни съоръжения, включително аеродинамични тунели и теглещи резервоари, нашите инженерни изследвания помагат на елитни спортисти да спечелят жизненоважното конкурентно предимство.

Инвестирахме 8 млн. Паунда в нашите бакалавърски учебни и проектни лаборатории за електротехника, заедно с обширни изчислителни съоръжения. Нашата чиста стая е най-голямата мултидисциплинарна чиста стая от този тип в Обединеното кралство, предлагаща съоръжения от световна класа за нашите студенти.

Центърът за инженеринг, проектиране и производство (EDMC) е професионална инженерна работилница, използвана от студенти и изследователи. Неговите обширни съоръжения включват 3D принтери, CNC оборудване, CAD / CAM софтуер и обучителен семинар.

Вашият студентски живот в Малайзия

Кампус

Нашият Малайзийски кампус е разположен в EduCity - едно от най-важните събития в Искандар Малайзия. Това е новаторска концепция за най-добрите в класа си образователни партньори, включително световно признати университети като Саутхемптън, Нюкасъл и Рединг, всички споделящи международни стандартни спортни и развлекателни съоръжения. В колежа ще останете в модерни жилищни помещения, които са оборудвани с кафене, пералня, молитвена зала, зала за игри на закрито, открит бадминтон, баскетболно игрище и живописна тераса на покрива с изглед към околността.

108131_Capture.JPG

Околности

В сърцето на икономическата зона на Малайзия, EduCity е на 8 километра от Втория мост за преминаване към Сингапур. Той е лесно достъпен чрез Крайбрежната магистрала, която директно свързва Medini с Джохор Бару, и магистралската магистрала Second-Link. Регионалният авиационен център на Сингапур, международното летище Changi, е на 60 минути път с кола, а ние сме само на 30 минути от международното летище Senai.

спорт

Студентите в нашия Малайзийски кампус имат достъп до изключителните физически съоръжения за отдих и спортни съоръжения в EduCity, които включват спортен стадион с капацитет 6 000 места с футболно игрище / регби и 400-метрова атлетична писта, която отговаря на стандартите на Асоциацията на федерацията по лека атлетика. Има и воден център с плувен басейн с олимпийски размери, който отговаря на стандартите на Международната федерация по плуване за водна топка и синхронизирано плуване.

Вашият студентски живот във Великобритания

Три и четири години се прекарват в нашия кампус във Великобритания, който предлага приятелска, жизнена и разнообразна атмосфера за работа и свободно време. Всеки от нашите седем кампуса има свое собствено чувство, но всички споделят чувство за общност, в което вашите изследвания и социален живот могат да процъфтяват.

Формирайте бъдещето си

Дипломираните специалисти по машиностроенето в Саутхемптън успешно работят в организации като Астън Мартин Лагонда, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Рикардо, Ролс-Ройс, Сахара Форс Индия Формула 1, Siemens

108132_Capture.JPG

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

University of Southampton Malaysia

Светът на аеронавтиката и астронавтиката е невероятно динамичен и включва най-съвременен дизайн с прецизна методология на изследванията. Специалист по аеронавтика и астро ... [+]

Нашите дипломанти от аеронавтика и астронавтика са много търсени от някои от водещите световни компании. Ето какво можете да очаквате от образователния си опит:

Достъп до съоръжения от световна класа, включително нашия аеродинамичен комплекс, използван от Формула 1 и олимпийски атлети.Практически опит в проектирането на проекти в рамките на всяка година на обучение, за да развиете способностите си като бъдещ инженер.Път до статут на Chartered Engineer (CEng), признат от международните органи, включително от Съвета на инженерите в Малайзия, чрез международното споразумение, известно като Вашингтонския договор.Квалификация, която също е акредитирана от Кралското въздухоплавателно дружество (RAeS) и Института на инженерите-механици (IMechE).Възможности за летене чрез Студентския съюз във Великобритания.Многонационална експозиция чрез програмата „разделен кампус“ (2 години в Малайзия и 2 години във Великобритания).Изисквания за входУспешните кандидати обикновено имат ААА или по-високо ниво на ниво А по математика, физика и едно друго (с изключение на общи изследвания и критично мислене).Когато е приложимо, се изисква оценка на практическата оценка на науката. Еквивалентът на този би бил IB : 36 точки общо, 18 на по-високо ниво, включително 6 по висша математика и по-висока физикаSijil Tinggi Persekolahan Малайзия (STPM): АА по Математика и Физика плюс А в друг предметУнифициран сертификат за изпити (UEC) - старши средно ниво: студенти, изучаващи научна дисциплина на английски език с минимум 4 курса, включително математика I и II и физика (без изкуства, китайски, малайски или математически)Диплома по машиностроене (аеронавтика), Universiti Teknologi Малайзия (UTM): влизане в първа година с минимален успех 3.4Университетска фондация Монаш Година: минимум 310 общо със средно 80% за математика и... [-]
Малайзия Джохор Бару
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Southampton Malaysia

Електрическото и електронното инженерство влияе върху много аспекти на съвременния живот, вариращи от енергетика, здравеопазване, развлечения и търговия, до комуникации, ... [+]

Електрическото и електронното инженерство задвижва фундаменталните технологии на днешната свързана дума. Всяка област от живота ни - от доставките и преноса на енергия, медицината и здравеопазването до промишлените приложения, световната търговия, транспорта, комуникациите, развлеченията и сигурността - зависи от електрическите и електронните технологии. В резултат на това тази област сега е една от най-бързо развиващите се сфери на работа в света, а квалифицираните електротехници и електронни инженери са много търсени. Ето защо Саутхемптън трябва да бъде вашият най-добър избор:... [-]

Малайзия Джохор Бару
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Southampton Malaysia

Машиностроенето обединява творчеството и дизайна с математически и научни принципи и въздействия в широк спектър от индустрии. Механичните инженери използват своите творч ... [+]

Механичното инженерство е динамично проучване, което обхваща инженерни, физически, математически и материални науки. Взети заедно, те проправят пътя за инженерите да проектират, анализират, произвеждат и поддържат механични системи. Той стои до днес като едно от най-старите и най-широки области в инженерството и е вечнозелено в значението си за обществото. Вашият най-добър път да станете инженер е в Саутхемптън, защото:... [-]

Малайзия Джохор Бару
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски