AUM American University of Malta

Представление

Прочетете официалното описание

Защо АУМ?

Начинът, по който осъществяваме нашите програми за дипломи, представлява решаващ градивен елемент в основата на нашата идентичност в АУМ. Всяка една от нашите програми ви ръководи да изградите своя път отдолу и да структурирате знанията по съгласуван и уместен начин. Превеждаме ви по целия път от основните принципи до практическата практика с най-новите индустриални технологии, подходящи за вашата област.

Защо да учат в Малта?

Разположена в центъра на Средиземноморието, между Европа и Северна Африка, Малта е най-малката държава-членка на Европейския съюз. Известна със своята 7 000-годишна история и 300 слънчеви дни, Малта се превърна в една от най-забележителните истории за успех в Еврозоната. Признат заради отношението си към бизнеса, модерната инфраструктура и скромните разходи за правене на бизнес, той се превърна в страната за икономически настроени предприемачи и мултинационални компании.

Високо качество на живот в средиземноморска островна среда с английски език като един от официалните езици на Малта.

Малта разчита на външната търговия и предвид местоположението си това е главно с ЕС, Азия и САЩ. Икономиката му е доминирана от туризма, производството, технологиите и финансите. Силната технологична инфраструктура привлече фирми като Lufthansa Technik и Dubai Tecom; докато по отношение на косвените инвестиции, островът се превърна в твърд фаворит за хедж фондовете и е идеално позициониран географски и културно като финансов център в ЕС и Еврозоната.

Като юрисдикция на ЕС с благоприятни данъчни ставки, отлична инфраструктура и балдахимски средиземноморски климат, комбинацията изглежда Малта се утвърждава като място за избор на бизнеса.

Нашата визия

Американският университет в Малта обучава разнообразно студентско тяло, за да се превърне в етично отговорни граждани в световен мащаб, критични мислители и бъдещи лидери в академично предизвикателна учебна среда. AUM се стреми непрекъснато да иновации и повишаване на качеството в преподаването, научните изследвания, обществените услуги и икономическото развитие.

Нашата мисия

Американският университет в Малта е частен университет за либерални изкуства в американски стил, посветен на висшето образование и изследвания за международна общност на най-висок стандарт. Нашите програми за научни степени, изследователски дейности и услуга за общността трансформират живота и служат на обществото, като възпитаваме граждани, които знаят етично, създават знания и поставят знания за работа в глобална обстановка.131943_131889_Webp.net-compress-image.jpg

Нашите ценности

  • Интегритет
  • етика
  • Качествено образование
  • Академична свобода
  • Многообразие и равенство
  • Ангажираност на общността

акредитация

Американският университет в Малта (AUM) обединява най-доброто от двата свята по отношение на академичните стандарти и акредитацията. Всички програми са проектирани от професионален съвет за преподаватели, така че да съответстват на американските образователни стандарти на висше ниво. Всяка степен е получила акредитация след проверка от Националната комисия за допълнително и висше образование (NCFHE) на Малта. От своя страна това означава, че всички степени, предлагани в AUM, също са напълно признати в цяла Европа и извън нея.

Нашите програми

Бакалавърски програми

AUM предлага 10 студенти в областта на бизнеса, инженерството и технологиите и изкуствата.

Независимо дали искате да създадете иновативен и финансово успешен стартъп, да проектирате следващото поколение видео игри или да планирате оформлението на футуристичен град, вие сте попаднали на правилното място.

Магистърски програми

Нашите 2 аспирантури са в областта на бизнеса и инженеринга.

Учебната програма се занимава с множество съвременни и належащи въпроси, като теорията и практиката заслужават равно внимание. Проверена от опитни преподаватели от водещи университети по света, програмата отговаря на най-високите международни стандарти.

EAP

Интензивната програма „Английски език за академични цели“ улеснява плавния преход от условен към пълен прием на студенти, които не са постигнали минималната приемлива оценка при стандартизирани тестове по английски език.

След завършване студентите могат да продължат да поемат необходимите курсове в своята степен на обучение.

Стипендии

Малтийска и европейска стипендия

AUM предлага пълни стипендии за кандидати за студенти, които са малтийски или граждани на ЕС, пребиваващи в Малта през последните 5 години. Кандидатите трябва да попълнят заявлението си за допускане, за да бъдат разгледани.

Стипендия на президента

AUM предлага 5 стипендии, базирани на заслуги за всеки основен за кандидат-студенти и завършили висше образование, които имат изключителни академични постижения. Кандидатите трябва да попълнят заявлението си за допускане, за да бъдат разгледани.

Студентски живот в АУМ

Не просто отидете в уни - извлечете максимума от него.

В AUM насърчаваме нашите студенти да участват в дълъг списък от спонсорирани от университета дейности. От излети на плаж до културни експедиции на целия остров, ние сме посветени на това да осигурим на нашите студенти много възможности за забавление. Нашата цел е не само да имаме положителен опит в класната стая, но и да имаме много възможности да развием дълготрайни приятелства.

Нашият колектив

AUM се намира в Бормла, известна още като Косипсуа, един от емблематичните три града на Малта. Районът е богат на култура, разнообразна история и ресторанти и кафенета край красивата брегова линия. Нашият кампус, първоначално проектиран от Уилям Скамп, е използван по време на Втората световна война като британска военноморска база. Силно бомбардиран през този период, сградата е оставена в руини в продължение на много години. Процесът на реставрация включва усилия за запазване на историческото съхранение на артефактите в сградата.

Места

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Малта