AUM American University of Malta

Представление

Прочетете официалното описание

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Защо АУМ?

Американският университет в Малта (AUM) е университет в американски стил, посветен на висшето образование и изследвания за международна общност на най-висок стандарт. Програмите за степен, научноизследователска дейност и обслужване на общността преобразуват живота и служат на обществото, като възпитават граждани, които знаят етично, създават знания и поставят знания за работа в глобална обстановка.

AUM обучава разнообразно студентско тяло, което да стане етично отговорни глобални граждани, критични мислители и бъдещи лидери в академично предизвикателна учебна среда. Той се стреми постоянно да иновации и повишаване на качеството в преподаването, научните изследвания, обществените услуги и икономическото развитие.

Начинът, по който AUM изпълнява програмите за степен, представлява ключов градивен елемент в основата на неговата идентичност. Всяка програма насочва студентите да изграждат знанията си от самото начало и да структурират знанията по съгласуван и съгласен начин. Това отвежда студентите по целия път от основните принципи до практическата практика с най-новите технологии в индустрията, подходящи за техните области.

Защо да учат в Малта?

Разположена в центъра на Средиземноморието, между Европа и Северна Африка, Малта е най-малката държава-членка на Европейския съюз. Известна със своята 7 000-годишна история и 300 слънчеви дни, Малта се превърна в една от най-забележителните истории за успех в Еврозоната. Признат заради отношението си към бизнеса, модерната инфраструктура и скромните разходи за правене на бизнес, той се превърна в страната за икономически настроени предприемачи и мултинационални компании.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

акредитация

Американският университет в Малта (AUM) обединява най-доброто от двата свята по отношение на академичните стандарти и акредитацията. Всички програми са проектирани от професионален съвет за преподаватели, така че да съответстват на американските образователни стандарти на висше ниво. Всяка степен е получила акредитация след контрол от Националната комисия за допълнително и висше образование (NCFHE) на Малта. От своя страна това означава, че всички степени, предлагани в AUM, също са напълно признати в цяла Европа и извън нея. Начинът, по който осъществяваме нашите дипломни програми, е основен фундамент за нашата идентичност в AUM. Образованието в американски стил, комбинирано с европейска обстановка и мултикултурно студентско тяло, осигурява перфектната среда и добавена стойност за вашето обучение.

Нашите програми

Бакалавърски програми

Независимо дали искате да създадете иновативен и финансово успешен стартъп, да проектирате следващото поколение видео игри или да планирате оформлението на футуристичен град, вие сте попаднали на правилното място.

Предлагаме 10 бакалавърски програми:

 • BS в бизнес администрацията
 • Бакалавърска степен по бизнес и финанси
 • BS в счетоводството
 • BS в развитието на игрите
 • Бакалавърска степен по електроника и комуникационна техника
 • Бакалавърска степен по индустриално инженерство
 • Бакалавърска степен по машиностроене
 • BS в строителството
 • Бакалавърска степен по графичен дизайн и анимация
 • Бакалавърска степен по китайски език и култура

Магистърски програми

Изберете от нашите три магистърски програми в областта на бизнеса и инженеринга. Учебната програма се занимава с множество съвременни и належащи въпроси, като теорията и практиката заслужават равно внимание. Проверена от опитни преподаватели от водещи университети по света, програмата отговаря на най-високите международни стандарти.

Предлагаме три дипломирани програми:

 • Магистър по бизнес администрация
 • MS в инженерния мениджмънт
 • MS в киберсигурността

Програма "Английски за академични цели"

Програмата EAP в Американския университет в Малта е предназначена да помогне на студентите, които отговарят на всички изисквания за прием, с изключение на владеенето на езика и трябва да подобрят уменията си по английски език, за да започнат образователната си степен. Тази програма ще помогне на студентите да подобрят уменията си в слушане, говорене, четене и писане, за да им помогнат да успеят, след като започнат образователната си степен.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Стипендии

Малтийска и европейска стипендия

AUM предлага пълни стипендии за кандидати за студенти, които са малтийски или граждани на ЕС, пребиваващи в Малта през последните 5 години. Кандидатите трябва да попълнят заявлението си за допускане, за да бъдат разгледани.

Студентски живот в АУМ

Не просто отидете в уни - извлечете максимума от него. В AUM насърчаваме нашите студенти да участват в дълъг списък от спонсорирани от университета дейности. От излети на плаж до културни експедиции на целия остров, ние сме посветени на това да осигурим на нашите студенти много възможности за забавление. Нашата цел е не само да имаме положителен опит в класната стая, но и да имаме много възможности да развием дълготрайни приятелства.

Нашият колектив

AUM се намира в Бормла, известна още като Косипсуа, един от емблематичните три града на Малта. Районът е богат на култура, разнообразна история и ресторанти и кафенета край красивата брегова линия. Нашият кампус, първоначално проектиран от Уилям Скамп, е използван по време на Втората световна война като британска военноморска база. Силно бомбардиран през този период, сградата е оставена в руини в продължение на много години. Процесът на реставрация включва усилия за запазване на историческото съхранение на артефактите в сградата.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Места

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Малта