United Campus of Malta

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Източниците на UCM за иновативни подходи в световен мащаб, интерпретират и ги предлагат на студенти, които се стремят да бъдат част от новите международни тенденции в областта на труда.

Ние ангажираме международни бизнес професионалисти и пионери в най-иновативните, интердисциплинарни образователни техники, за да осигурим най-високия стандарт за обучение.

Университетът за изследване на демокрацията използва близо двадесет години опит в Швейцария, където се намира един, ако се намира неговият университет.

УКМ е акредитирана от Националната комисия за висше и допълнително образование с лиценз №. 2015-011. *

Зрение

УКМ, бутиков образователен доставчик, се фокусира върху последните тенденции, нишите и нуждите на пазара на труда, позволявайки на UCM бързо да изработи своите образователни методи и курсове, за да бъде в съответствие с днешното време. UCM се гордее с гъвкава, гъвкава академична структура, която осигурява добавена стойност за студентите.

УКМ изпълнява визията на основателя проф. Паоло Сотуй, като се фокусира върху цялостното благосъстояние на всеки студент, върху емоционалната, интелектуалната, академичната и социалната им самостоятелност. Следователно, UCM набляга върху методите на преподаване и образователната среда, които създават богати учебни общности.

Места

Свети Юлиан

Address
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Свети Юлиан, Малта
Телефон
+ 356 2745 0888