Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Източниците на UCM за иновативни подходи в световен мащаб, интерпретират и ги предлагат на студенти, които се стремят да бъдат част от новите международни тенденции в областта на труда.

Ние ангажираме международни бизнес професионалисти и пионери в най-иновативните, интердисциплинарни образователни техники, за да осигурим най-високия стандарт за обучение.

Университетът за изследване на демокрацията използва близо двадесет години опит в Швейцария, където се намира един, ако се намира неговият университет.

УКМ е акредитирана от Националната комисия за висше и допълнително образование с лиценз №. 2015-011. *

Зрение

УКМ, бутиков образователен доставчик, се фокусира върху последните тенденции, нишите и нуждите на пазара на труда, позволявайки на UCM бързо да изработи своите образователни методи и курсове, за да бъде в съответствие с днешното време. UCM се гордее с гъвкава, гъвкава академична структура, която осигурява добавена стойност за студентите.

УКМ изпълнява визията на основателя проф. Паоло Сотуй, като се фокусира върху цялостното благосъстояние на всеки студент, върху емоционалната, интелектуалната, академичната и социалната им самостоятелност. Следователно, UCM набляга върху методите на преподаване и образователната среда, които създават богати учебни общности.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Италиански
  • Френски

Това училище също предлага:

BBA

United Campus of Malta

ББА в предприемачеството, разработена с подкрепата на Университета за приложни науки "Тимиакатемия Ямак", е уникален бакалавър по бизнес администрация. Той е ст ... [+]

Преглед

ББА в предприемачеството, разработена с подкрепата на Университета за приложни науки "Тимиакатемия Ямак", е уникален бакалавър по бизнес администрация. Той е структуриран на три години един семестър за работа по тезата и се основава на учебен подход.

Студентите не се считат за ученици, а за предприемачи, създават собствена реална компания и се учат как да я ръководят.

... [-]
Малта Свети Юлиан
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

United Campus of Malta

диплома степен Онлайн в криминология, разследващи и сигурността науки дава възможност на завършилите да станат професионалисти, способни да научно лечение на това, което ... [+]

Тригодишният бакалавърска степен по криминология, разследващи и сигурността науки дава възможност на завършилите да станат професионалисти, способни да научно лечение на това, което се нарича появата на третото хилядолетие: сигурност.

Целта на курса е да подготви учениците с интердисциплинарен подход, правните професии, охрана, разследващ и социално.

Студентите излизат на курса след получаване:... [-]

Малта Свети Юлиан
Запитване на информация
Италиански
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
United Campus of Malta

Психологията е за човешките същества, тя е навсякъде около нас и засяга всеки аспект от нашия живот. Завладяващата степен изследва социалното поведение и ум. Ако се чудит ... [+]

Психологията е за човешките същества, тя е навсякъде около нас и засяга всеки аспект от нашия живот . Завладяващата степен изследва социалното поведение и ум. Ако се чудите защо действаме по начина, по който действаме, какво предизвиква нашите мисли и чувства, вие гледате на подходящите сфери на обучение!

Психологията е една от най-разнообразните и динамични области на науката и програмата ще подготви студентите за широкия спектър от възможности за следдипломно обучение и вълнуващ избор на кариера.... [-]

Малта Свети Юлиан
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Свети Юлиан, Малта
Уебсайт
Телефон
+ 356 2745 0888