LCI Monterrey

Представление

Прочетете официалното описание

50-годишна международна подкрепа

Монтерей LCI LCI е част от образованието, който е основан през 1959 г. в Монреал, Канада. Повече от 50 години сме работили за създаване на образователен модел, който излиза извън границите, която ви дава множество творчески опции и ви позволява да се постигне международно признание с подкрепата на нашата институция.

Нашата цел е да се обучават креативни професионалисти и ангажименти, така че те да имат знания и ентусиазъм да предложи новаторски подход към пазара на труда.

Ние изготвяме хора с етични и естетически принципи, винаги уважават другите и тяхната околна среда, могат да се тълкуват световните дълбоките промени и предложения и отговори с оригинални и ефективни.

МИСИЯ

Ние се стремим да образуват неразделна професионалисти, работещи на свободна практика, с проекция; хора с етични и естетически принципи, винаги уважават другите и тяхната околна среда.

Ние генерираме трансформиращ процес на непрекъснато се актуализира, насочена към високи академични постижения, фокусирани върху национално и международно ниво и следователно генерира процеси на научните изследвания, включително и в прогрес, принципи на философията на нашата институция.

VISION

Ние ще бъдат признати в средносрочен план, като водещата институция на мексикански образователната общност, която интерпретира дълбоките промени във вътрешната и международната среда и отговаря на образователните предложения и иновации.

Съответно, тя е пример за развитието на образованието в приложни изкуства, на базата на качество, справедливост и уважение.

Места

Монтерей

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Монтерей, Нуево Леон, Мексико