Keiser University Latin American Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Кийзър Университет

Основана през 1977 г., Кийзер Университет е вторият по големина независим частен университет с нестопанска цел в Флорида, обслужващ повече от 20 000 студенти, придобиващи докторски, магистърски, бакалавърски и асоциирани степени в над 90 професионални области.

Университетът се състои от 18 местоположения във Флорида, международна дивизия, университетско училище, колеж по голф и спортен мениджмънт, онлайн отделение, университет в Шанхай, Китай, латиноамериканския университет и езиков институт в Никарагуа.

Латиноамериканския университет

Университетът Кийзер - латиноамериканският университет е институция за висше образование, която предоставя американски степени в Никарагуа и по-голямата част от региона. Жилищният комплекс, разположен в Сан Маркос, Никарагуа, работи на американски академичен календар и предлага най-много инструкции на английски език както в традиционните, така и в онлайн форматите за доставка.

В интимния ни кампус студентите идват от цял ​​свят, за да се развиват с професори от световна класа, в малки класове, в спокойна, живописна и историческа обстановка. Имаме списък с квалифицирани преподаватели с докторска степен. и магистърски степени от престижни университети в САЩ и Европа.

Ние работим ръка за ръка с вас на всяка стъпка, от кандидатстване чрез финансиране и дори от кандидатстване за виза.

Всичко, което трябва да направите, е да учите и да постигнете. Планирайте бъдещето си днес и вземете предизвикателството на KU!

Писмо от канцлера

Уважаеми приятели, колеги и уважавани посетители,

От името на семейство Кийзер, Настоятелството, нашия факултет, персонал и студенти: добре дошли в честването на университета Кийзер за близо 40 години върхови постижения в образованието! Когато нашето семейство започна първото ни училище във Ft. Лодърдейл през 1977 г. - с един студент и няколко класни стаи - никога не бих могъл да си представя, че 40 години по-късно ще имаме кампуси в цялата щата Флорида, споразумения за сътрудничество с университетските системи в Китай и Молдова заедно с кампус в Никарагуа да обслужва международни студенти, близо 3 800 служители и приблизително 20 000 студенти със специалности, бакалаври, магистри и докторски програми в няколко професионални области в търсенето.

И все пак това е точно това, което сме постигнали.

Този драматичен растеж може да бъде проследен директно в първоначалния ни ангажимент към нашата философия, че учениците са на първо място. Просто казано, те са причината, поради която съществуваме. Нашата мисия и дългогодишното й ангажиране с нея е да бъдем отговорни пред нашите студенти, като предлагаме иновативен и доказан образователен подход с малки размери, високо персонализирано обучение, практическо обучение и гъвкав график за настаняването на нашите студенти. И съм горд, че този модел води до висока степен на дипломиране и наемане на работа в сферата на обучение на нашите студенти. Освен това винаги сме научили значението на ръководството и обслужването на общностите, в които живеем и работим. Този ангажимент се простира извън класната стая, тъй като нашите студенти, преподаватели и служители непрекъснато търсят възможности за доброволно предоставяне на време и ресурси на благотворителни организации. Знаем, че това е от значение за нашите ученици, тъй като нашите завършили редовно ни казват, че този аспект на тяхното образование не само е спечелил кариерата им, но и е обогатил живота и семействата им.

Аз лично ви каня да посетите един или повече от нашите университетски катедри Keizer. Уверявам ви, че ще почувствате грижовна, приятелска среда, която според нас е благоприятна за успешното учене. Тази среда, нашата "култура" на "студентите първо" и нашата ангажираност с качеството са рецептата за нашия успех и това помага на нашите завършили да влязат в работната сила с висока степен на лично и професионално доверие.

С уважение,

Артър Кийзер, доктор

канцлер

Кийзър Университет

Места

Сан Маркос

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

Сан Маркос, Департамент Каразо, Никарагуа