Auckland Institute of Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1990 г., Auckland Institute of Studies (AIS) е една от най-големите частни институции в Нова Зеландия.

Ние предлагаме широк спектър от одобрени от NZQA квалификации, включително сертификат, диплома, бакалавърска степен, диплома за завършено висше образование и следдипломна квалификация за студенти от страната и чужбина. AIS предлага разнообразни курсове по бизнес, управление на туризма, управление на гостоприемството, информационни технологии и бизнес администрация. Нашата бързо развиваща се програма MBA е една от най-големите в Нова Зеландия, а Центърът ни по английски език предлага квалификация по EFL, EAP, подготовка на IELTS и бизнес английски език.

Ние се намираме в планината Алберт в Централен Оукланд и работим от два атрактивни зали. Нашият кампус "Св. Хеленс" се намира в паркова среда до голф игрище Chamberlain Park и някога е бил болница за майчинство St Helens в Окланд. Нашият кампус Asquith се намира на пет минути пеша, в близост до търговски център St Lukes и с отлични транспортни връзки до града, централната и западната покрайнини.

Гъвкавата трисеместна система на AIS и признаването на кръстосаното кредитиране позволяват на студентите да ускорят обучението си и да започнат кариерата си. Ние предоставяме съдействие на студентите по въпросите на заетостта по време и след тяхното обучение - това включва съдействие при подготовката на CV и интервюта, стажове и стажове. Нашата онлайн визова служба позволява на чуждестранни студенти да обработват визи в университета.

Ние гарантираме, че една приятна, грижовна среда балансира и подкрепя нашите строги и взискателни академични програми. Студентите в AIS преживяват експертно персонализирано обучение в малки класове - нашият опитен и достъпен преподавателски факултет цени личния контакт със студентите.

Даваме на нашите студенти, независимо дали от Нова Зеландия или в чужбина, всичко, от което се нуждаят, за да се чувстват комфортно и уверено, докато учат с нас. Ние гарантираме, че те са добре оборудвани, за да успеят, след като завършат квалификацията си.

Места

Оукланд

Address
PO Box 2995
1140 Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия