Unitec Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Unitec е най-големият институт по технологии в Нова Зеландия, като повече от 20 000 студенти учат над 150 програми, ориентирани към работа. Предлагаме водещо образование, насочено към заетостта, в нашите два кампуса в Mt. Алберт и Уайтакере.

Учене и преподаване

Обучението и преподаването са в основата на нашата трансформация.

Ученето и преподаването са основният ни бизнес и ние се ангажираме да го правим по-добре, така че нашите завършили да получат по-добри работни места, по-добри кариери и по-добър живот.

Как се променяме?

През последните няколко години много от нашите преподаватели черпят от нови методи на преподаване, които включват повече обучение на работното място, нови технологии и различни стилове на работа с учениците.

Ние наричаме това Жива учебна програма.

Тези подходи са предназначени да направят нашите възпитаници по-достъпни.

Сега ние се фокусираме върху прилагането на тези нови подходи във всяка програма в Unitec, така че всеки ученик да може да бъде сигурен, че тяхното университетско обучение наистина ги подготвя за избраната от тях кариера.

През следващите три години (2015-2017 г.) всяка програма се преглежда и преоборудва, за да има компоненти от базираното на работа обучение, онлайн обучение, лице в лице обучение и независима / групова работа.

Как се променят нашите учители?

Ние инвестираме сериозно в професионалното развитие, така че нашите учители са в състояние да се възползват максимално от новите технологии и времето, което те имат с учениците.

Декан на преподаването и обучението Linda Keesing-Styles казва: "Ние настояваме учителите да се противопоставят на сегашните си подходи към ученето и преподаването и да разширят практиката си в нови подходи, които са съобразени със съвременните тенденции. Това включва практики, фокусирани върху студентите, използване на значими компоненти на уеб базираното обучение и използване на нови практики като хаотизация и пространства на производителите. "

Как подготвяме нашите завършили за работа?

Запълваме разликата между образованието и индустрията.

От нашето изследване знаем, че работодателите в Нова Зеландия искат нашите студенти да имат по-интегрирани възможности за обучение по време на обучението си, така че да имат достъп до група високо квалифицирани и готови за работа студенти.

Преминаваме към по-високи нива на практическо интегрирано обучение във всички наши програми. За да постигнем това, търсим повече и по-дълбоки взаимоотношения с партньорите от бранша. Искаме да улесним и да помогнем на бизнеса и другите организации да работят с нас, за да можем да ги свържем с учебната програма, нашия екип и нашите студенти - и в крайна сметка да ги доставим и техните индустрии да бъдат отличени с висше образование.

Как променим пространствата си?

Друг фактор при разработването на опитни и готови за работа завършили студенти е да се уверят, че разполагат с необходимите пространства, за да се научат с най-добрата налична технология, за да ги подкрепят.

Разработихме прототипно учебно пространство в нашия връх. Alber campus, който позволява на студентите и преподавателите да изпитат иновативни нови подходи към ученето и преподаването с най-добрите нови образователни технологии и съоръжения. Новото пространство насърчава учениците да си сътрудничат, да споделят идеи, да работят заедно със студенти от други програми и да научат ценни меки умения като работа в екип.

Ние събираме обратна информация и данни за ползване на потребителите в това пространство и ги използваме, за да подобрим средата за учене и преподаване и дизайна на нови пространства.

Вижте по-долу за видеоклип на нашите учители, които учат в новия прототип на учебно и учебно пространство:

Прочетете повече за нашата преподавателна революция

Места

Оукланд

Address
Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West
1142 Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия